Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zrakomlat wrote:Hoće li ovaj Sony izbaciti još koji model telefona, nešto kraće i jeftinije, npr neka light verzija ovog modela bi valjala.
Šuška se da će u septembru predstaviti model Xperia 2, koja bi trebala biti kraća - oko 6" ili manja, a koja bi isto također trebala zadržati sve ove dobre hardwarske komponente i softwarska pojačanja, koja ima Xperia 1 u odnosu na prijašnje Sony-eve modele.
To bi bilo dobro, i još da se i cijena par inča skrati .
Imao sam Xperiu T3 koja je bila bezveze uz tadašnje Z modele ali odlično me slušao, i bez obzira što nije imao neke specifikacije, doživio je da ga fizički uništim nakon tri godine korištenja ali i dalje je radio skoro ko prvi dan. Doduse bio je cigla ko ovaj kec novi.
Ovo mi je preskupo i preveliko za moje potrebe al neki drugi Sony s dobrim omjerom i kompromisom cijene, veličine i specifikacija bi mi bio na radaru za kupovinu.
zrakomlat wrote:Hoće li ovaj Sony izbaciti još koji model telefona, nešto kraće i jeftinije, npr neka light verzija ovog modela bi valjala.
Šuška se da će u septembru predstaviti model Xperia 2, koja bi trebala biti kraća - oko 6" ili manja, a koja bi isto također trebala zadržati sve ove dobre hardwarske komponente i softwarska pojačanja, koja ima Xperia 1 u odnosu na prijašnje Sony-eve modele.
To bi bilo dobro, i još da se i cijena par inča skrati .
Imao sam Xperiu T3 koja je bila bezveze uz tadašnje Z modele ali odlično me slušao, i bez obzira što nije imao neke specifikacije, doživio je da ga fizički uništim nakon tri godine korištenja ali i dalje je radio skoro ko prvi dan. Doduse bio je cigla ko ovaj kec novi.
Ovo mi je preskupo i preveliko za moje potrebe al neki drugi Sony s dobrim omjerom i kompromisom cijene, veličine i specifikacija bi mi bio na radaru za kupovinu.
To je bila moja prethodna meta, i čekao sam na njega godinu dana, ali ga do sada niko nije prodavao u BiH, a bilo mi je preskupo ga naručivati iz inostranstva
To je bila moja prethodna meta, i čekao sam na njega godinu dana, ali ga do sada niko nije prodavao u BiH, a bilo mi je preskupo ga naručivati iz inostranstva
Hahah sta sam reko prije par postova.. Sony tako sebi vec godinama puca u koljena. Ni ne dodje model do prodaje, oni vec renderuju sljedeći, i tako sve u krug. Ako usput prodaju koji telefon, i oni se sami čude da su našli levata
mufa1 wrote:Hahah sta sam reko prije par postova.. Sony tako sebi vec godinama puca u koljena. Ni ne dodje model do prodaje, oni vec renderuju sljedeći, i tako sve u krug. Ako usput prodaju koji telefon, i oni se sami čude da su našli levata
mufa1 wrote:Hahah sta sam reko prije par postova.. Sony tako sebi vec godinama puca u koljena. Ni ne dodje model do prodaje, oni vec renderuju sljedeći, i tako sve u krug. Ako usput prodaju koji telefon, i oni se sami čude da su našli levata
Fakat su nenadjebivi u glupostima. Oni kasne za konkurencijom godinu dana.
Xperia 2 će biti 6.1", i sviđa mi se što je manja od Xperie 1 koja je 6.5", a nadam se da će zadržati sve hadrwerske i sofwerske funkcionalnosti i dodati još "Night Mode" na camera app i biti 5G compatible.
crnivrag wrote:Xperia 2 će biti 6.1", i sviđa mi se što je manja od Xperie 1 koja je 6.5", a nadam se da će zadržati sve hadrwerske i sofwerske funkcionalnosti i dodati još "Night Mode" na camera app i biti 5G compatible.
Ček - kanse sa xperia 1 (kao i uvijek), a za koji mjesec izlazi xperia 2
Pa oni definitivno nisu normalni, ako prodaju 50 komada Xperia 1 tel neka budu prezadovoljni
razmisljam da li da uzmem s10 ili s10e. Neka iskustva od raje koja ih koristi? Naravno sugestije i savjeti su dobrodosli i za druge proizvodjace u ovom cjenovnom rangu.
Pa u tom cjenovnom rangu sta god da kupis neces pogrijesiti haha... Do tebe je, na svakom flagshipu su vrhunske kamere, izrada, zvuk, ekran, a o izgledu sam odlucujes sta ti odgovara vise