Jedna je bitna razlika. Ti potraći život u flashanju i testiranju ROMova, ja uživam u koristenju smart telefona, jer jednom godišnje apdejtujem softver i do narednog apdejta nemam potrebe za flashanjem, on radi ko svicarski sat sa mali milion aplikacija na njemu.Frtalj_Duše wrote:Da bi vas ajfonaše mogao sekirati i nervirati, eto zašto!Chuckie wrote:Pitanje za androidashe: Zbog cega imate potrebu za flashanjem ROM-ova, svakodnevno? Jel to cool?![]()
I što je najgore, uspijeva, ti si najbolji primjer, kompleksi su čudo!![]()
PS. Da me ne bi opet napao, pošto ste vi ajfonaši takvi - dok bilo šta negativno kažeš o jabuci, odmah si hejter, android-fanboy, lud itd. ne mrzim ajfon, štaviše, volim ga jer bez njega ne bi zasigurno ni bilo androida! Eh sada, koji je bolji, brži, ljepši, itd. realno nema smisla raspravljati, jer svako tu ima svoje mišljenje i nema fajde, po meni, drugoga ubijeđivati i težiti da mu natovarim svoje mišljenje, jok, ako tebi paše jabuka i ako imaš viška keša, bujrum brate, meni trenutno android vrh, upravo zbog te mogućnosti "custom-izacije" OS-a iz korjena pa naviše!
Znam ja dobro šta su custom romovi, ostaviš naveče telefon upaljen i napunjen 100%, sutra ujutro kad treba da zvoni alarm za ustajanje, telefon ugasen, pa vadi bateriju, radi hard reset da se upali, jer ga je nemoguce startati na dugme za paljenje.
Uzivaj.