Jeste li i vi opcinjeni sobom,svojom ljepotom-ruznocom i smarate li po drustvenim mrezama?
Nemojte se stidit slobodno napisite
racionalista wrote:ja na prvu procitah "smarate li selefijama okolinu"![]()
![]()
a zato si ti pod stolomarslanica wrote:toliko sam ružna da ne bih dobila ni jedan lajk
tema su selfiji a ne lokacijeradiša wrote:a zato si ti pod stolomarslanica wrote:toliko sam ružna da ne bih dobila ni jedan lajk![]()
nebi se slozio jer ljepota je u oku posmatraca
Ne valja mi prednja kamera, uvijek ruzan ispadnem pa me stid staviti na fbradiša wrote:Gledam malo po ovom instagramu a bogami i fejsu jedna osoba 15 slika istih samo za milimetar se pomakao-pomakla u stranu.Ne kontam cemu ovo ako na sebi nisi nista radio pa da se necim hajmo reci pohvalis.Citam, kazu da osobe koje su u sretnim vezama ne guse selfijima okolinu.![]()
Jeste li i vi opcinjeni sobom,svojom ljepotom-ruznocom i smarate li po drustvenim mrezama?
Nemojte se stidit slobodno napisite![]()
Ne zna raja slikat to sam primjetio,ne trude se mada mogu dobre slike napravit pogotovo po danu.Meni su sa 8mp ispadale extra fotke po danu.zlo zlo wrote:mene smaraju, i nervira me vidit ono znam da ima zadnji samsung ili ajfun, a slika ko da mikrovalnom slikala![]()
mutna, filtrirana da se ne vide crta lica ni godine(bore)i onda papci joj kako si super ispala, a meni dođe da pitam kako to da taj samsung ima tako očajnu kameru