Podijelite iskustva plsss
Smanjenje grudi
Moderator: anex
-
Ackoecko
#1 Smanjenje grudi
Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#4 Re: Smanjenje grudi
hajde ba momci... zena ima ozbiljne probleme.
znam jednu sto se operisala (smanjila grudi) ali u njemackoj. nije mogla da hoda kako treba... ledja je ubila. nakon operacije prodisala...
smanjila je grudi sa 75H na 75D.... da se razumijemo... i meni je bilo zao "da se baci" tako nesto ali kad sam vidjeo kako je sretna nakon operacije... halalosum
znam jednu sto se operisala (smanjila grudi) ali u njemackoj. nije mogla da hoda kako treba... ledja je ubila. nakon operacije prodisala...
smanjila je grudi sa 75H na 75D.... da se razumijemo... i meni je bilo zao "da se baci" tako nesto ali kad sam vidjeo kako je sretna nakon operacije... halalosum
- pukepuke
#5 Re: Smanjenje grudi
Znam da se mogu smanjiti maksimalno za dva broja (prijateljica je radila ali vani), a vjerujem da se može opravdati zdravstvenim razlozima, zbog bolova u leđima.Ackoecko wrote:Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
-
Ackoecko
#6 Re: Smanjenje grudi
Samo ko zivi sa tim zna kakav je to problem. Nadam se pozitivnim iskustvima 
-
Dr Arsla
#7 Re: Smanjenje grudi
Postavi sliku da ti pomognemo sa odlukom da li ih smanjivati ili ne. Jazuk je to radit kad te priroda već nagradila. Što bi mi rekli stala si dvaput u red kad je Bog dijelio siseAckoecko wrote:Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
- animals
#9 Re: Smanjenje grudi
Smanjivaj...
ja sam uz tebe
ja volim manje..
ja sam uz tebe
ja volim manje..
-
Ackoecko
#10 Re: Smanjenje grudi
Hahahha, kralj siDr Arsla wrote:Postavi sliku da ti pomognemo sa odlukom da li ih smanjivati ili ne. Jazuk je to radit kad te priroda već nagradila. Što bi mi rekli stala si dvaput u red kad je Bog dijelio siseAckoecko wrote:Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
Mozda u privatnu poruku ili ovdje da se glasa, dvoumim se
- spreca
#11 Re: Smanjenje grudi
Pa sve treba da bude javno i transparentnoAckoecko wrote: Hahahha, kralj si
- annoy
#12 Re: Smanjenje grudi
Ako imas problema s leđima mozda se moze nesto pokusat na racun toga
-
Ackoecko
#13 Re: Smanjenje grudi
Haha, upravu sispreca wrote:Pa sve treba da bude javno i transparentnoAckoecko wrote: Hahahha, kralj si
-
Ackoecko
#14 Re: Smanjenje grudi
Pa nisu sad to bas neki problemi, ali nije ni da ih nema. Vise su postali povezani sa psihomannoy wrote:Ako imas problema s leđima mozda se moze nesto pokusat na racun toga
- Anestezija
#15 Re: Smanjenje grudi
tako su jednoj grudi smetale ledjima i nista operacija,kad rek'o cojk da joj prsljenove izvade a grudi ne diraju
-
Ackoecko
#16 Re: Smanjenje grudi
Ja svog ne pitam. Mada je i on za manje, da budu za rukeAnestezija wrote:tako su jednoj grudi smetale ledjima i nista operacija,kad rek'o cojk da joj prsljenove izvade a grudi ne diraju
- Anestezija
#17 Re: Smanjenje grudi
Ackoecko wrote:Ja svog ne pitam. Mada je i on za manje, da budu za rukeAnestezija wrote:tako su jednoj grudi smetale ledjima i nista operacija,kad rek'o cojk da joj prsljenove izvade a grudi ne diraju
-
suspect_zero
#18 Re: Smanjenje grudi
Ackoecko wrote:Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
Ja znam samo za one što su ih smanjile povadivši čarape i vunicu iz grudnjaka
-
suspect_zero
#19 Re: Smanjenje grudi
Ackoecko wrote:Ja svog ne pitam. Mada je i on za manje, da budu za rukeAnestezija wrote:tako su jednoj grudi smetale ledjima i nista operacija,kad rek'o cojk da joj prsljenove izvade a grudi ne diraju
Lakše ti promijeni đuvegiju, nađeš nekog sa velikim šapama
-
Ackoecko
#20 Re: Smanjenje grudi
Hahah ma nisu ni kod ovog male, nego sam ja iznad prosjekasuspect_zero wrote:Ackoecko wrote:Ja svog ne pitam. Mada je i on za manje, da budu za rukeAnestezija wrote:tako su jednoj grudi smetale ledjima i nista operacija,kad rek'o cojk da joj prsljenove izvade a grudi ne diraju
Lakše ti promijeni đuvegiju, nađeš nekog sa velikim šapama
-
Ackoecko
#21 Re: Smanjenje grudi
Blago se njima. Ne znam koliko je ko upucen, zenama sa vecim grudima je problem naci odgovarajuci grudnjak ili kupacisuspect_zero wrote:Ackoecko wrote:Da li ste Vi ili neko koga poznajete radili operaciju smanjenja grudi na KCUS, nacula sam da moze ako opravdas to zdravstvenim razlozima?
Ja znam samo za one što su ih smanjile povadivši čarape i vunicu iz grudnjaka![]()
: .....a vala je jazuk, sa godinama će svakako ispuhati
- annoy
#22 Re: Smanjenje grudi
Ispadam drkadzija, al koja je velicina?
Ja sam na kraju, pored svih fensi ducana, idealan grudnjak nasla u - New yorkeru
za smijesnu cijenu
Tako da, gledaj i tamo gdje najmanje ocekujes
Za kupaci je uzas...osim ako ti ne smeta nositi model iz prehistorije u najruznijoj smeđoj nijansi ili nesto slicno
Ja sam na kraju, pored svih fensi ducana, idealan grudnjak nasla u - New yorkeru
Za kupaci je uzas...osim ako ti ne smeta nositi model iz prehistorije u najruznijoj smeđoj nijansi ili nesto slicno
- animals
#23 Re: Smanjenje grudi
Sta..imas i ti velike sise..annoy wrote:Ispadam drkadzija, al koja je velicina?
Ja sam na kraju, pored svih fensi ducana, idealan grudnjak nasla u - New yorkeruza smijesnu cijenu
- annoy
#24 Re: Smanjenje grudi
Ne, al sam cula za to na internetu
- muha_sa
#25 Re: Smanjenje grudi
spreca wrote:Pa sve treba da bude javno i transparentnoAckoecko wrote: Hahahha, kralj si