Nema slusati radio..izlasci na svoju ruku(preko ograde)..i tako to..
Ali,bilo mi je nekako zanimljivo i nezaboravno..stekao sam prijatelja, iz raznih dijelova bivse nam drzave
Danas vojska 7 dana u kasarni,7 kuci
Za pocetak toliko
A gdje je to danas tako?!sexstranka wrote:Ja sam "sluzio" u Karlovcu..u najosjetljivije vrijeme![]()
Ali,bilo mi je nekako zanimljivo i nezaboravno..stekao sam prijatelja, iz raznih dijelova bivse nam drzave
Danas vojska 7 dana u kasarni,7 kuci![]()
Za pocetak toliko
NeyDan wrote:A gdje je to danas tako?!sexstranka wrote:Ja sam "sluzio" u Karlovcu..u najosjetljivije vrijeme![]()
Danas vojska 7 dana u kasarni,7 kuci![]()
Za pocetak toliko
Ja dobio 2. poziv za vojsku, kad je ukidose. Od srece napravio sam dernek, k'o da mi je ispracaj.
Je li kao one sa fejsa...te na ves-masini, na bojleru, na radGospoda Ministarka wrote: Bilo je romanticno sto je je... cekas ga... pises mu pisma... saljes slike..
Tad su zene malo vise drzale do sebe, tako da nevjerujem da je bilo tih sa napucenim usnama hebackim pogledima i napola gole.pirmin wrote:Je li kao one sa fejsa...te na ves-masini, na bojleru, na radGospoda Ministarka wrote: Bilo je romanticno sto je je... cekas ga... pises mu pisma... saljes slike..ijatoru...
Jasta su. Doduse sve je zavisilo gdje si zaglavio. U Titovom Uzicu "kad te vide noge sire", kasnije za LjubljanuGospoda Ministarka wrote:Tad su zene malo vise drzale do sebe, tako da nevjerujem da je bilo tih sa napucenim usnama hebackim pogledima i napola gole.
Sta cete onda vi sada zene s nama djecom u ovoj nam drzavi. Nema vojske, nema ni muska?!Gospoda Ministarka wrote: Kazu nema muska dok ne odsluzi vojni rok...
Bilo je romanticno sto je je... cekas ga... pises mu pisma... saljes slike..
Jedan od razloga ukidanja vojnog roka je bio i taj sto ljudi nisu imali sta kako treba da jedu. Ode covjek sa 100 kila da sluzi vojsku, vrati se kuci u odlicnoj formi sa 20-25 kila manje.Ave, Nijaz! wrote:Ja sam da se vrati obavezno sluzenje vojnog roka, nece nam svi muskarci biti metro.
i ja 9935/7radostan dan wrote:![]()
ja sam služio u T. Užicu.
Sta ima jest, mora se privikavat na ekstremne uslove, barem postane covjek poslje vojske, a ovako pola raje ne zna ni lopatu dignut u slucaju neke elementarne nepogode.NeyDan wrote: Jedan od razloga ukidanja vojnog roka je bio i taj sto ljudi nisu imali sta kako treba da jedu. Ode covjek sa 100 kila da sluzi vojsku, vrati se kuci u odlicnoj formi sa 20-25 kila manje.
Toga svakako nije ni bilo u to vrijeme.kriticarka_nikova wrote:Nema interneta, nema mobitela, pisma stignu,... kad stignu...ako stignu...