Sinoć oko 20.30 mi baš zatrebala, djetetu od 2 godine naglo skočila temperatura pa se dosta iskomplikovalo, simptomi bili da se slediš od straha (pa smo se i opravdano uspaničili). Vjerujte da smo prošli kroz pravi pakao završivši svi skupa na pedijatriji Koševo. Uglavnom, na kraju ništa joj nije, dijagnoza je viroza, i po prvi put se srećemo sa ovakvom vrstom iako imamo i dosta starije dijete.
Otvaram temu da uputim pohvale ovoj službi na odličnoj intervenciji. Brzi bili, profesionalni, znaju svoj posao... Jednom velikom rječju: HVALA im!
Služba hitne pomoći
- dadoka84
#2 Re: Služba hitne pomoći
Nije im lako. Znam za slucaj kad je covjek zakrcio ulicu pilajuci drva i nije htio da se skloni dok nije zavrsio iako je hitna isla na poziv...
- South Blue Mama
#3 Re: Služba hitne pomoći
bila sam u slicnoj situaciji i sefu pedijatrijske sluzbe (mislim da je dr Lutvo) u hitnoj pomoci skidam kapu i klanjam se do poda 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4 Re: Služba hitne pomoći
Za ljude iz ove službe imam samo lijepo reći. Par puta mi je lično zatrebala intervencija a i mojim bližnjim (porodica, prijatelji i komšije).
Šta ljudi sve trpe, dožive, vide itd to se ni na filmovima ne vidi.
HVALA im što su takvi kakvi su.
Šta ljudi sve trpe, dožive, vide itd to se ni na filmovima ne vidi.
HVALA im što su takvi kakvi su.
- chuchumbamayumbe
#5 Re: Služba hitne pomoći
Slicna stvar mi se desila prosle godine, sa djetetom od 1 godine.Sarayman wrote:Sinoć oko 20.30 mi baš zatrebala, djetetu od 2 godine naglo skočila temperatura pa se dosta iskomplikovalo, simptomi bili da se slediš od straha (pa smo se i opravdano uspaničili). Vjerujte da smo prošli kroz pravi pakao završivši svi skupa na pedijatriji Koševo. Uglavnom, na kraju ništa joj nije, dijagnoza je viroza, i po prvi put se srećemo sa ovakvom vrstom iako imamo i dosta starije dijete.
Otvaram temu da uputim pohvale ovoj službi na odličnoj intervenciji. Brzi bili, profesionalni, znaju svoj posao... Jednom velikom rječju: HVALA im!
Dosla trojica momaka iz punkta na Vojnickom, bili su i vise nego profesionalni, ljubazni i korektni!
Dosli su u roku od 5 min.
Dijete su pregledali, odvezli na Pedijatriju, mala je imala gnojnu anginu.
Bila je na Pedijatriji 7 dana.
Znam da se mnogi ljudi zale na hitnu (ima i tema o tome) ali nama su valjali i bili skroz OK kada god su nam trebali!
- van Basten
#6 Re: Služba hitne pomoći
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 42&t=57330chuchumbamayumbe wrote:Slicna stvar mi se desila prosle godine, sa djetetom od 1 godine.Sarayman wrote:Sinoć oko 20.30 mi baš zatrebala, djetetu od 2 godine naglo skočila temperatura pa se dosta iskomplikovalo, simptomi bili da se slediš od straha (pa smo se i opravdano uspaničili). Vjerujte da smo prošli kroz pravi pakao završivši svi skupa na pedijatriji Koševo. Uglavnom, na kraju ništa joj nije, dijagnoza je viroza, i po prvi put se srećemo sa ovakvom vrstom iako imamo i dosta starije dijete.
Dosla trojica momaka iz punkta na Vojnickom, bili su i vise nego profesionalni, ljubazni i korektni!
Dosli su u roku od 5 min.
Dijete su pregledali, odvezli na Pedijatriju, mala je imala gnojnu anginu.
Bila je na Pedijatriji 7 dana.
Znam da se mnogi ljudi zale na hitnu (ima i tema o tome) ali nama su valjali i bili skroz OK kada god su nam trebali!
![]()
![]()