Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Moderator: O'zone
#151 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
samo pero deformero i niko više
#152 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preko-50 ... /140803071
U teškoj kategoriji pobijedio je bik Cvjetonja Ive Ilića iz Ilijaša, u poluteškoj bik Baki Muhameda Mušije iz Kaknja i u lakoj kategoriji bik Putalj Renate Franjković iz Viteza.
U teškoj kategoriji pobijedio je bik Cvjetonja Ive Ilića iz Ilijaša, u poluteškoj bik Baki Muhameda Mušije iz Kaknja i u lakoj kategoriji bik Putalj Renate Franjković iz Viteza.
#153 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Uvijek sam preferirao "glasovne" mogucnosti Nives Celzijus

#154 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
ni ti ništa ne znašEdin H. wrote:Uvijek sam preferirao "glasovne" mogucnosti Nives Celzijus![]()

- cenecimoveocino
-
#156 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Zamisli situaciju. Nema pjevaljki, Ceci, granda itd., da li bi to značilo da bi svi problemi bili riješeni u ovoj državi i društvu, tekao bi med i mlijeko? Također treba praviti razliku posla i privatnog života.
Kad već potenciraš "srpske" pjevaljke, grand itd., ne treba pod tepih gurati i zaboraviti "domaći grand", koji je mnogo veći i tradicionalno dugotrajniji cirkus od srpskog granda:
Kad već potenciraš "srpske" pjevaljke, grand itd., ne treba pod tepih gurati i zaboraviti "domaći grand", koji je mnogo veći i tradicionalno dugotrajniji cirkus od srpskog granda:
Preko 50.000 posjetitelja na Čevljanskoj koridi: Ovo je skup "kreme" i seljaka
U večersnjim satima završena je još jedna Čevljanska korida, 67. po redu. Kako su organizatori naveli, u Čevljanovićima je danas bilo preko 50.000 posjetitelja.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/preko-50 ... /140803071
#157 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
džaltara iz leksikona

-
#158 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas

Gle cenera na koridi, sve se nema...

Last edited by L u c i f e r on 03/08/2014 21:36, edited 1 time in total.
#159 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
muha_sa wrote:
ni ti ništa ne znaš
Predavao mi je Basrak muzicko

#160 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
I vi ste "ceconisti", ali s druge strane posmatrano. Pokondireno društvo, kome se "grsti" sve domaće, jednako je primitivno kao i ono koje zagovara i promovira "turbo-folk" kvaziumjetnostBetter Man wrote:Cecu i sve na taj fazon mogu slušati samo retardirane osobe bez ikakvog smisla za umjetnost. Imam sreću što moje društvo, prijatelji si prijateljice u operisani od Cece i svega sličnog i mjesta gdje mi izlazimo takvu muziku nije moguće čuti. Zato nama nikad neće svirati veličine poput Nicka Cavea, Manic Street Preachers, Pearl Jam, Soundgarden i da ne nabrajam dalje. Mi smo jedno primitivno i zaostalo društvo,a to se vidi kroz politiku i stalno biranje onih koji su nas opljačkali, umjesto da glasamo protiv njih za sva vremena. I zato nismo ništa drugo zaslužili nego da nam sviraju Cece i ostalo smeče na taj fazon.

Jebajiga Visočak, tako ti je... hod po visokoj žici uvijek rezultira padom

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#161 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
slusam cecu i nikad mi je dosta
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#162 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
sad ce i SFFL u c i f e r wrote:
Gle cenera na koridi, sve se nema...

-
#163 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
sto se fino mlada izdepilirala
- dječak sa šibicama
#164 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Ziku onoj sa cvikerima poderanih strampli, neki zemo stipno malo jace
Samo Memo fali... sto ne znaci da nije bio

- fatamorgana
#165 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
[/quote]Pjanic15 wrote:
Jao, ljepotica kao iz hiljadu i jedne noći ....
#166 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Na stranu prijetnje, tv emisije, protesti.. to bi bilo uobicajno.
Da Ceca sutra odrzi koncert, napunila bi Kosevo. Rijetki muzicari to mogu, a ona je jedna od tih sto mogu. Sto ne znaci da je Ceca dobra ili losa. To samo znaci da ima siroku bazu slusalaca.
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
Da Ceca sutra odrzi koncert, napunila bi Kosevo. Rijetki muzicari to mogu, a ona je jedna od tih sto mogu. Sto ne znaci da je Ceca dobra ili losa. To samo znaci da ima siroku bazu slusalaca.
#167 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
mali pažljivo zagledodječak sa šibicama wrote:Ziku onoj sa cvikerima poderanih strampli, neki zemo stipno malo jace![]()

#168 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
muha_sa wrote:mali pažljivo zagledodječak sa šibicama wrote:Ziku onoj sa cvikerima poderanih strampli, neki zemo stipno malo jace![]()
Samo Memo fali... sto ne znaci da nije bio![]()

Cini mi se da je legla provala

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#169 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
muha_sa wrote:imaš nešto protiv korideSarajevski_Marlboro wrote:pa kad je 99% stanovnistva u fazonu koride u Čevljanovićima![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1huLkN_TK9U [/youtube]
-tema čevljanovići-japin_mutapi wrote:pamtim to kao da je bilo danas
kada smo ja i vaha otišli u čevljanoviće
u njegovom starom bemveu bez tablica i amortizera
ah divni to bijahoše dani
al na cecu brate nikad robom
#170 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Bio je Vucic u Sarajevu pa sto ne i Ceca. Mislim da nije ruzne rijeci o Bosnjacima rekla.
#171 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Korisnica_ wrote:macchiato wrote:I Roman Polanski ima pozamasan dosje, pa mi njegov film pijanist jedan od boljih koji sam pogledala u zivotu.
mozda glup primjer, ali zelim reci da umjetnost ne posmatram kroz osobe koje to izvode.
inace, ponekad poslusam, ima par dobrih pjesmi.Ceca i Polanski
![]()
Ceca i umjetnost![]()
![]()
![]()

#172 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Bit mog komentara je jasan, bar bi trebao biti. Konkretno sam se osvrnula na umjetnost kao umjetnost, bez obzira ko je prezentira.
- cenecimoveocino
#173 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
TOOOOOOOOOOOOOOO ZEHRAAAAA

#174 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Upravo. Ja vam kazem da Ceca sad kaze da sutra dolazi, sutra bi Kosevo bilo puno. Pomirite se s tim, to narod voli, to narodu odgovara. Ceca je samo produkt. Bavite se tim zasto je to tako.
Ceca je biznismen muzicar, nesto kao Merlin, ili ako gledate primitivniju verziju mozda Baja mali knindza. Da je ratno vrijeme, da joj odgovara, govorila bi protiv Bosnjaka.
Posto logicno nije ratno vrijeme, posto logicno nastupa u dijaspori gdje joj i Bosnje ostavljaju pare.. ona logicno nece protiv Bosnjaka.
Kontate vi? Ne mrzi Ceca nikoga.. samo gleda svoju racunicu. Blizi se vrijeme kad ce Ceca u Sarajevo..
Ceca je biznismen muzicar, nesto kao Merlin, ili ako gledate primitivniju verziju mozda Baja mali knindza. Da je ratno vrijeme, da joj odgovara, govorila bi protiv Bosnjaka.
Posto logicno nije ratno vrijeme, posto logicno nastupa u dijaspori gdje joj i Bosnje ostavljaju pare.. ona logicno nece protiv Bosnjaka.
Kontate vi? Ne mrzi Ceca nikoga.. samo gleda svoju racunicu. Blizi se vrijeme kad ce Ceca u Sarajevo..

- Better Man
#175 Re: Slušate Cecu ? Pitanje za vas
Takvo što je nespojivo i nikad se ne bi desilo. Zahvaljujući Amazonu, dostupno mi je sve ono što volim od muzike, a kad je u pitanju rock, pank alternativa i underground muzika sa područja ex Yu to uglavnom nabavim u Hrvatskoj i Srbiji (ne putujem ja sad stalno tamo da to nabavljam, već kupim preko interneta ili kad neko od poznanika, prijatelja itd. se zadesi tamo),a neke stvari nabavim u Magazi.supercali wrote:better man da te pitam nesto kad bi se otvorio onaj famozni cd shop koji si oduvjek zelio u sa
kakvo bi imao misljenje da u njemu stoje i naslovi ovih pjevaljki pored tvojih muzickih uzora?