sve 95 godiste pjevaju cecine , da raskinem sa njom

Moderator: O'zone
Kao prvo nisam djevojcica nego djecakdezurni_ucenik wrote: Djevojcice,ako znam nazive nekih pjesama,ne mora znaciti da je slusam.Isto ko sto i ti vjerovatno znas za Metallicu pa je ne slusas.
ma barloti sam pomenuo jer mi je prvi pao na pametSarajevski_Marlboro wrote:nije samo barloti, pustali su i onom u centru grada i to se orilo, ne znam kako se zove preko puta U2, dje se pokriju dekama i sjede vani kad je zima, jel vanilla il tako nes...
sve 95 godiste pjevaju cecine , da raskinem sa njom
To me ni najmanje ne tangira. Boli mene briga da li će se neko složiti s ovim što sam napisao. Bitno je da sam ja i moje društvo operisani od tog smeča. I boli nas briga da li ćemo za većinu biti čudaci, jer bolje biti čudak, ali imati svoj stav, stav i živjeti u svom svjetu, svjetu u kojem smo učeni da je pravda, poštenje i čist obraz nešto najsvetije i da je to najveće bogatstvo za čovjeka i da svoj um gradimo na pravim muzičkim vrijednostima i drugim kulturnim vrijednostima,a ne otpadom kao što je Ceca i sve slično na taj fazon.Vaduz wrote:Mislim da se s tobom ne slaže 99% stanovništaBetter Man wrote:Cecu i sve na taj fazon mogu slušati samo retardirane osobe bez ikakvog smisla za umjetnost. Imam sreću što moje društvo, prijatelji si prijateljice u operisani od Cece i svega sličnog i mjesta gdje mi izlazimo takvu muziku nije moguće čuti. Zato nama nikad neće svirati veličine poput Nicka Cavea, Manic Street Preachers, Pearl Jam, Soundgarden i da ne nabrajam dalje. Mi smo jedno primitivno i zaostalo društvo,a to se vidi kroz politiku i stalno biranje onih koji su nas opljačkali, umjesto da glasamo protiv njih za sva vremena. I zato nismo ništa drugo zaslužili nego da nam sviraju Cece i ostalo smeče na taj fazon.
kao sto rekoh svako od nas zna ove standardne pjesme pjevaljki bez obzira sto ih ne slusavazna wrote:Kao prvo nisam djevojcica nego djecakdezurni_ucenik wrote: Djevojcice,ako znam nazive nekih pjesama,ne mora znaciti da je slusam.Isto ko sto i ti vjerovatno znas za Metallicu pa je ne slusas., a smijem se kladiti da znas makar jos dvadesetak pjesama Cece. A kako ti znas da ja ne slusam Metalilicu?
I treba biti ponosan na to.Vaduz wrote: Mislim da se s tobom ne slaže 99% stanovništa
jebeš to pored ove poezije.Anestezija wrote: Ovo treba forsirat više
Ilidza raj za Cecine fanovedezurni_ucenik wrote:Klavikula wrote:neki dan Ilidzom proso, Ceca udara i ne prestaje![]()
inace, ne znam ko mi vise ide na kurac, oni kojima je Ceca idol ili oni koji je mrze iskljucivo zbog Arkana. po pravilu ovi prvi su zesci papci, a ovi drugi picajzle bez presedana
Kren'o ja jednom na Terme .Prolazim pored onog kafica kod tram.stanice.Pici Prince-Purple Rain.Navece se kuci vracam kad Ceca odvaljuje.![]()
![]()
![]()
nije moje da mjenjam pamet teleće glave, gradska raja je izumrla, ostali su komančiKorisnica_ wrote:I treba biti ponosan na to.Vaduz wrote: Mislim da se s tobom ne slaže 99% stanovništa
Pogledaj na sta lice tvoja zemlja, tvoje drustvo, pa se pitaj jesu li stanovnici ljudi cije misljenje trebamo respektirati. Zemlja nam je ovakva kakva jeste upravo zbog stanovnistva.
Jah eto na Ilidži ima a u Centru nema...Klavikula wrote:Ilidza raj za Cecine fanovedezurni_ucenik wrote:Klavikula wrote:neki dan Ilidzom proso, Ceca udara i ne prestaje![]()
inace, ne znam ko mi vise ide na kurac, oni kojima je Ceca idol ili oni koji je mrze iskljucivo zbog Arkana. po pravilu ovi prvi su zesci papci, a ovi drugi picajzle bez presedana
Kren'o ja jednom na Terme .Prolazim pored onog kafica kod tram.stanice.Pici Prince-Purple Rain.Navece se kuci vracam kad Ceca odvaljuje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mada i u centru ima Cece. kolegica mi pricala, u Djulaginom dvoru vrhunski dernektakodjer, Ceca odvaljuje
Ali je u isto vrijeme porazavajuce to sto ipak postoji samo mali broj onih koji se ne zele uklopiti u vecinu i ono sto vecina radi. Nije to samo muzika, to je mnogo vise od toga. Muzika koju slusaju ih samo jos vise obiljezava, upotpunjuje tu sliku.Korisnica_ wrote:I treba biti ponosan na to.Vaduz wrote: Mislim da se s tobom ne slaže 99% stanovništa
Pogledaj na sta lice tvoja zemlja, tvoje drustvo, pa se pitaj jesu li stanovnici ljudi cije misljenje trebamo respektirati. Zemlja nam je ovakva kakva jeste upravo zbog stanovnistva.
ne zalazim na ta mjesta pa nisam znao.gidra wrote:Jah eto na Ilidži ima a u Centru nema...Klavikula wrote: Ilidza raj za Cecine fanove![]()
![]()
mada i u centru ima Cece. kolegica mi pricala, u Djulaginom dvoru vrhunski dernektakodjer, Ceca odvaljuje
Downtown, Cyborg u Štrosmajerovoj, pa Jež, na Čaršiji: Pirati i ona kafana pored Pirata, Red mislim da se zove, pa Đulagin Dvor itd.
e jbg sada ne zalazim ni ja al prodjem pored pirata i tog drugog jez je uvucen pa ne prolazim dirketno ispred da bi cuo zvuke al prodjem onom ulicomKlavikula wrote:ne zalazim na ta mjesta pa nisam znao.gidra wrote:Jah eto na Ilidži ima a u Centru nema...Klavikula wrote: Ilidza raj za Cecine fanove![]()
![]()
Downtown, Cyborg u Štrosmajerovoj, pa Jež, na Čaršiji: Pirati i ona kafana pored Pirata, Red mislim da se zove, pa Đulagin Dvor itd.
Ova joj je najjača
jbg ti, jos ce ispasti da Klavikula ne zna Cecinu najpopularniju pjesmusupercali wrote:e jbg sada ne zalazim ni ja al prodjem pored pirata i tog drugog jez je uvucen pa ne prolazim dirketno ispred da bi cuo zvuke al prodjem onom ulicomKlavikula wrote: ne zalazim na ta mjesta pa nisam znao.