"Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Stjui

#51 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by Stjui »

energy star wrote:
Samo sa jednim malim problemom, na 40% od ovih 51% nema vas ni za lijeka, što će reći ako pod hitno ne izmislite neke teleportere ili leteće aute da ste u vrlom problemu
40%? opet je to nebitno,g.star.zbog naše ogromne brojčane nadmoći,uvjeren sam da bošnjaci u svakom trenutku mogu s lahkoćom odbraniti tzv fbih.što od unutrašnjih,što od vanjskih pogubnih uticaja.slažete li se?
energy star

#52 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by energy star »

milonja wrote:
pa jel ih više od 41% bilo i po popisu prije rata
onog jednog bolida sam prije pito, a i tebe pitam da li znaš šta su etničke teritorije i kolika je bila bošnjačka PRIJE rata
Bile su ovo

-Trebinje,
- Nevesinje,
- Gacko,
-Kalinovik,
-Foča,
-Čajniče ,
-Rudo ,
-Pale,
-Sokolac,
-Rogatica,
- Višegrad,
-Han Pijesak ,
-Vlasenica,
- Srebrenica,
- Bratunac,
-Zvornik,
-Lopare,
-Ugljkevik,
-Bijeljina,
-Doboj,
-Prijedor

i kako ih je Alija prepustio Srbima bez ispaljenog metka više nisu.
I sad što je rahmetli vama obećao da će Mostar, Rama ili Tomislavgrad biti bošnjačka teritorija,umjesto ovih gore izgubljenih, šta vam ja mogu tu???
energy star

#53 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by energy star »

Stjui wrote:
energy star wrote:
Samo sa jednim malim problemom, na 40% od ovih 51% nema vas ni za lijeka, što će reći ako pod hitno ne izmislite neke teleportere ili leteće aute da ste u vrlom problemu
40%? opet je to nebitno,g.star.zbog naše ogromne brojčane nadmoći,uvjeren sam da bošnjaci u svakom trenutku mogu s lahkoćom odbraniti tzv fbih.što od unutrašnjih,što od vanjskih pogubnih uticaja.slažete li se?
S obzirom kako branite BiH na Zlatištu gdje je smještena jedna srpska patrola, sumnjam!!!

Jedna srpska patrola nad gradom od 400 000 ljudi :-) :-) :-)
Last edited by energy star on 10/10/2014 19:13, edited 1 time in total.
Stjui

#54 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by Stjui »

energy star wrote: S obzirom kako branite BiH na Zlatištu gdje je smještena jedna srpska patrola, sumnjam!!!
ode priča na okupirani dio republike bosne,a ja vam govorim o slobodnom teritoriju republike bosne,tzv.fbih.
energy star

#55 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by energy star »

Stjui wrote:
energy star wrote: S obzirom kako branite BiH na Zlatištu gdje je smještena jedna srpska patrola, sumnjam!!!
ode priča na okupirani dio republike bosne,a ja vam govorim o slobodnom teritoriju republike bosne,tzv.fbih.
Pitaj ovog gospodina, on će ti sigurno znati više reći nego ja
Image
atmel

#57 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by atmel »

milonja wrote:
energy star wrote: Pa Alija je javno rekao 'ZA RAT JE POTREBNO DVOJE' !!!!

Htijući reći kako ne misli ratovati sa Srbima!
Što se na ovoj karti vrlo dobro vidi!
Image

Alija je mislio da će se Srbi zadovoljiti sa 50% BiH i da neće praviti onolike progone i masakre.
A da će Hrvate eliminirati!!

Ali se zajebo i u jednoj i u drugoj prognozi!!
nije tebi dobro, ponovo ti kažem
trebo je bit vidovnjak i znat da će 1993 i hrvati zabit nož u leđa
naravno da je te 1992 bio kao "drugi" u tom odnosu "za rat treba dvoje" samo JEDAN TADAŠNJI agresor, JNA i prosrpski separatisti
Koliko ja vidim na ovoj karti crveni su se najviše zajebali.
augustini45

#58 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by augustini45 »

energy star wrote:
milonja wrote:šta podrazumjevaš pod šurovanjem i šta konkretno kao grešku alije
ako šuruješ ne ratuješ
gdje ćeš poredit slovence i hrvate sa položajem Bošnjaka, za koje su mislili ( i priželjkivali) svi da će nas četnici pobit i raselit za dva mjeseca...
ali se zajebaše

gdje smo morali ratovati i protiv prosrpskih i prohrvatskih separatista, između dvije vatre

bilo ko drugi da je bio u sličnoj situaciji, pitanje je da li bi preživio...srbi se razbješaše pred olujom HV, HVO i ARBH 1995 kao zečevi

po čemu je to položaj bošnjaka bio loš 1991 dok je JNA bila razvučena na 1500 km fronta u Hrvatskoj?
Ako metka nje ispaljeno u obrani ovih gradova
"
-Trebinje,
- Nevesinje,
- Gacko,
-Kalinovik,
-Foča,
-Čajniče ,
-Rudo ,
-Pale,
-Sokolac,
-Rogatica,
- Višegrad,
-Han Pijesak ,
-Vlasenica,
- Srebrenica,
- Bratunac,
-Zvornik,
-Lopare,
-Ugljkevik,
-Bijeljina,
-Doboj,
-Prijedor

Šta je to drugo nego veleizdaja nezamislivih razmjera????
....?????...."AKO METKA NIJE ISPALJENO U ODBRANI OVIH GRADOVA"........!!!!!!!!!!!!!
.....obazrivo momce sa ovakvim izjavama....!!!!!!!!!!........obazrivo......!!!!!!!!!.........ako nista, pomisli da ovako pljujes na one koji su prvi ustali u odbranu RBiH, I to na najosjetljivijem mjestu, tamo gdje je trebala I da sebrani drzava, na Drini I oko Drine a ne na jebenoj kozjoj cupriji..!!!!!!!....istinski borci I patriote su se organizovali I na podrucju Rudog, Cajnica,Visegrada gotovo goloruki, junacki stali pred do zuba naoruzan uzicki korpus...drzali su linije 8 mjeseci,cak do u zimu, a ti, ako nista, trebas znati kakva je zima u brdima Bosne....!!....drzali su i mnogi zivote ostavili tamo, sve dok im u najtezem trenutku nije otvoreno receno da "niste nasi" I danemozete dobiti logistiku...ti gradovi su prodani I predani cak I prije ispaljenog metka....zato momce, oprezno sa uopstenim izjavama....!!!!!!!
augustini45

#59 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by augustini45 »

energy star wrote:
milonja wrote:šta podrazumjevaš pod šurovanjem i šta konkretno kao grešku alije
ako šuruješ ne ratuješ
gdje ćeš poredit slovence i hrvate sa položajem Bošnjaka, za koje su mislili ( i priželjkivali) svi da će nas četnici pobit i raselit za dva mjeseca...
ali se zajebaše

gdje smo morali ratovati i protiv prosrpskih i prohrvatskih separatista, između dvije vatre

bilo ko drugi da je bio u sličnoj situaciji, pitanje je da li bi preživio...srbi se razbješaše pred olujom HV, HVO i ARBH 1995 kao zečevi

po čemu je to položaj bošnjaka bio loš 1991 dok je JNA bila razvučena na 1500 km fronta u Hrvatskoj?
Ako metka nje ispaljeno u obrani ovih gradova
"
-Trebinje,
- Nevesinje,
- Gacko,
-Kalinovik,
-Foča,
-Čajniče ,
-Rudo ,
-Pale,
-Sokolac,
-Rogatica,
- Višegrad,
-Han Pijesak ,
-Vlasenica,
- Srebrenica,
- Bratunac,
-Zvornik,
-Lopare,
-Ugljkevik,
-Bijeljina,
-Doboj,
-Prijedor

Šta je to drugo nego veleizdaja nezamislivih razmjera????
....?????...."AKO METKA NIJE ISPALJENO U ODBRANI OVIH GRADOVA"........!!!!!!!!!!!!!
.....obazrivo momce sa ovakvim izjavama....!!!!!!!!!!........obazrivo......!!!!!!!!!.........ako nista, pomisli da ovako pljujes na one koji su prvi ustali u odbranu RBiH, I to na najosjetljivijem mjestu, tamo gdje je trebala I da sebrani drzava, na Drini I oko Drine a ne na jebenoj kozjoj cupriji..!!!!!!!....istinski borci I patriote su se organizovali I na podrucju Rudog, Cajnica,Visegrada gotovo goloruki, junacki stali pred do zuba naoruzan uzicki korpus...drzali su linije 8 mjeseci,cak do u zimu, a ti, ako nista, trebas znati kakva je zima u brdima Bosne....!!....drzali su i mnogi zivote ostavili tamo, sve dok im u najtezem trenutku nije otvoreno receno da "niste nasi" I danemozete dobiti logistiku...ti gradovi su prodani I predani cak I prije ispaljenog metka....zato momce, oprezno sa uopstenim izjavama....!!!!!!!
shibonja

#60 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by shibonja »

dalje wrote::lol: Pa on je bio u Briselu.

Nakon izbora...

Image

Image

Ja sam mor'o, mor'o

Nije moro.moro ,nego se upiskio :D
Stjui

#61 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by Stjui »

energy star wrote:Image

:D :D :D
čini mi se g.milanović na slici gore.šta on da mi bolje objasni?nije mi baš jasno,g.energy? a ova vam je mapa bezveze,pravo da vam kažem.pogotovo srednje bosne što se tiče.
Zastozato

#62 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by Zastozato »

milonja wrote:
energy star wrote:
milonja wrote:
pa jel ih više od 41% bilo i po popisu prije rata
onog jednog bolida sam prije pito, a i tebe pitam da li znaš šta su etničke teritorije i kolika je bila bošnjačka PRIJE rata
Bile su ovo

-Trebinje,
- Nevesinje,
- Gacko,
-Kalinovik,
-Foča,
-Čajniče ,
-Rudo ,
-Pale,
-Sokolac,
-Rogatica,
- Višegrad,
-Han Pijesak ,
-Vlasenica,
- Srebrenica,
- Bratunac,
-Zvornik,
-Lopare,
-Ugljkevik,
-Bijeljina,
-Doboj,
-Prijedor

i kako ih je Alija prepustio Srbima bez ispaljenog metka više nisu.
I sad što je rahmetli vama obećao da će Mostar, Rama ili Tomislavgrad biti bošnjačka teritorija,umjesto ovih gore izgubljenih, šta vam ja mogu tu???
pa ti uistinu pojma nemaš
od svih opština koje si nabrojao samo su sljedeće bile većinske bošnjačke po popisu 1991.

- Foča,
- Višegrad,,
- Vlasenica,
- Srebrenica,
- Bratunac,
- Zvornik,
- Doboj,
- Prijedor
Zaboravio si Rogaticu, gdje su Bosnjaci bili 60,4% po popisu iz 1991.
FMDzem

#63 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by FMDzem »

U opštini Kalinovik trenutno žive 2 (slovom:2) bošnjaka od prijeratnih 40%
Zastozato

#64 Re: "Slučajni prolaznik" cijepa karte podjele BH

Post by Zastozato »

milonja wrote:broj bošnjačke djece u osnovnim školama SVE GOVORI

Image
Ovaj broj djece u osnovnim skolama jos nam govori da tamo u RS-u nema vise od 700000 Srba, koliko god da ih se popisalo.
Post Reply