Slučaj Dženan Memić
-
td_maajka
#26426 Re: Slučaj Dženan Memić
I sta ima jos kod vas ovako?
-
denden
#26427 Re: Slučaj Dženan Memić
Apologetika lažova je odvajkada da mržnju prema njegovim lažima predstavlja kao mržnju prema njemu.td_maajka wrote: ↑13/03/2022 16:01
Ma gdje si ti, oko moje?!![]()
Ej, tacno sam znala da ces se na to nakaciti i da mi slijedi to pitanje, pa sam ti pripremila odgovor:
U tom trenutku mi se zaista ucinilo to ispravnom opcijom, iz nekog pijeteta prema porodici i ubijenom, jer se tema bila svela na vasu mrznju prema Murizu, Arijani i Ifetu.
Ali sada zaista moram reci, da je bolje sto je ostala tema. Priznajem, pogrijesila sam tads bila i na svu srecu da sam nebitna jedinka u ovom zajednickom nam prostoru, pa me moderacija nije poslusala![]()
-
denden
#26428 Re: Slučaj Dženan Memić
Nemoj da te samo ponese pjesma, pa da prospeš vino po musafu
Ne može se SDA gen istjerati iz tijela i uma, džaba promjena stranačke zastave
Last edited by denden on 13/03/2022 16:08, edited 1 time in total.
- GAU8
#26429 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa vec je svima jasno da je Feragetu i Fahri u interesu da ovo ne zavrsi bar dok su oni zivi. Bar i ti priznajes da je tako.bitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 15:04Jeste aBd, ja jedva cekam. Samo da hoce doci kraj ovome, mozda za 98 godina.![]()
-
td_maajka
#26430 Re: Slučaj Dženan Memić
Ma dendenko moj, nisam ti ja od vina, vise volim dobar film pogledati 
-
denden
#26431 Re: Slučaj Dženan Memić
Pa hvališ se portugalskim vinom koje piješ, a zaklinješ musafom.
Isto Asim, Staljina mi-"selam, selam, da inšalah sredimo ovo stranačko zapošljavanje mimo konkursa, pa će sve elhamudilah biti dobro, Allaha mi"
-
YouAreMyDestiny
#26432 Re: Slučaj Dženan Memić
Mogu vino i musaf, samo svinjetina ne može. To je SDA.
-
td_maajka
#26433 Re: Slučaj Dženan Memić
"SDA, Demokratija, volimo te Aliiiiijaaaa..."
Uh, klempetina, dje me nadje.
Imas li jos ista pametno reci, ili je to to?
-
bitangeIprinceze
-
bitangeIprinceze
#26435 Re: Slučaj Dženan Memić
Ja sam ponosan opštine bosanskim osobinama
-
bitangeIprinceze
#26436 Re: Slučaj Dženan Memić
Samo do krajaGAU8 wrote: ↑13/03/2022 16:08Pa vec je svima jasno da je Feragetu i Fahri u interesu da ovo ne zavrsi bar dok su oni zivi. Bar i ti priznajes da je tako.bitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 15:04
Jeste aBd, ja jedva cekam. Samo da hoce doci kraj ovome, mozda za 98 godina.![]()
-
dzolix
#26437 Re: Slučaj Dženan Memić

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kako se ovo uklapa.
-
denden
-
denden
#26439 Re: Slučaj Dženan Memić
NIP: Naš program je da slijedimo ispravno politiku i ideju rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, mi to radimo bolje njegov sin, koji je izdao ideju svog oca.
SDA: Naš program je da slijedimo ispravno politiku i ideju rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, a ko će to bolje raditi nego njegov sin.
-
bitangeIprinceze
-
bitangeIprinceze
#26441 Re: Slučaj Dženan Memić
Hajd sad Fahronija citirajdenden wrote: ↑13/03/2022 16:55NIP: Naš program je da slijedimo ispravno politiku i ideju rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, mi to radimo bolje njegov sin, koji je izdao ideju svog oca.
SDA: Naš program je da slijedimo ispravno politiku i ideju rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića, a ko će to bolje raditi nego njegov sin.
![]()
-
denden
#26442 Re: Slučaj Dženan Memić
Čovjek ni na nebu ni na zemlji.
Rekao da će prije skočiti s tornja nego ući u koaliciju s SDA, potom ušao u kolaciju s SDA i...znajući ga koliko je pošten i od riječi, sigurno skočio.
-
ArmandiHose
#26444 Re: Slučaj Dženan Memić
Da, PRAVDA DŽENANA!
Da, PRAVDA ZA PORODICU MEMIĆ!
Neko se "čudom čudi" što sam to ja, Armandi, napisao?!
Pravda znači "da niko nevin ne bude osuđen a da se krivcu izrekne zakonita kazna", tako piše u Zakonu o krivičnom postupku, poučava me Hametov drugar advokat na jutrošnjoj kafi kavi kahvi.
Ako sam kritičan prema pojedinim, ili sada većini javnih poteza Muriza, Arijane i Ifeta, to ne znači da nisam za pravdu! Naprotiv!
Jedno drugo ne isključuje.
Jer, vjerujem da je Muriz strašno tragično pogriješio kada je odustao od Ljube kao pravog počinitelja, ili od njega kao (prvog) prikrivača pravog počinitelja. A vjerujem da je "unjega savjetnik" Ifet neiskren, da je svjestan te Murizove greške od samog početka, te da samo iz njemu poznatih motiva održava Muriza u toj njegovoj tragičnoj zabludi.
Jer, vjerujem (hvala svim forumašima, posebno dendenu koji su nam otvorili oči, priznajem da sam u početku bio u grupi "hipnotisanih"), da je ovo istina, da citiram onog Sulju biv. Titinog drota (pripadnika narodne SFRJ milicije) kada kaže:
Ako tragovi sa lica mjesta policijsku istragu dovedu do Ljube Roma koji u prisustvu svoga branitelja dva puta prizna da je svojim kombijem pjan vozeći (zelenkasti) kombi noću naletio na dva pješaka, oborio ih, potom pobjegao, a njegova supruga suvozač Vasva tome doda, ne samo da je pjan udario u te pješake, nego da je pjan istrčao sa šipkom u ruci iz vozila i nakon kraće rasprave udario momka pješaka šipkom po glavi, djevojku pješakinju pesnicom, nakon čega su tim kombijem pobjegli sa lica mjesta, potom nabrzaka Ljubo popravo kombi, prodao ga, potom pobjegli u drugi entitet u namjeri da se kriju, a to potvrdili svjedoci iz njihovog naselja, posebno da je njegova supruga po dolasku u romsko naselje izjavila prisutnim kako je njen Ljubo upravo ubio nekog čoeka, itd, posebno imajući u vidu da pronađeni tragovi i pojedini svjedoci i pojedini snimci upućuju na kombi sličan Ljubinom koji je projurio Alejom u kritično vrijeme (svjedok koji je to opažao iz noćne daljine tvrdi da nije zelenkast nego da je eto bordo), da tragovi oštećenih dijelova auto stakla pronađeni na licu mjesta sadrže krv (dnk) povrijeđene pješakinje Alise, da tragovi oštećenih auto dijelova upućuju na kombi poput Ljubinog, itd itd itd,
onda je Suljo Titin Drot, poštenjačina zdrave seljačke pameti, zaista u pravu kada tvrdi da je slučaj Memić policijski sasvim riješen, u skladu sa PS - om (PS - tzv Pravilima službe), tj da je vozač Ljubo ubica, tj. da je šipkom nakon kontakta njegovog vozila sa pješacima ubio momka pješaka Dženana i ozlijedio drugog pješaka - djevojku Alisu.
Ako pak sudovi nakon toga utvrde drugačije od te očigledne istine, onda je pošteni bistri Suljo, bivši Titin Drot, u pravu kada kaže poput tužnog kraljevića Hamleta u istoimenoj Šekspirovoj tragediji:
"nešto je trulo u državi Danskoj"!!!
Uhapsite Ljubu! Kao pravog počinitelja, ili kao (prvog) prikrivača pravog počinitelja!
PRAVDA DŽENANA!
PRAVDA ZA PORODICU MEMIĆ!

Pravda znači "da niko nevin ne bude osuđen a da se krivcu izrekne zakonita kazna", tako piše u Zakonu o krivičnom postupku, poučava me Hametov drugar advokat na jutrošnjoj kafi kavi kahvi.
Ako sam kritičan prema pojedinim, ili sada većini javnih poteza Muriza, Arijane i Ifeta, to ne znači da nisam za pravdu! Naprotiv!
Jer, vjerujem da je Muriz strašno tragično pogriješio kada je odustao od Ljube kao pravog počinitelja, ili od njega kao (prvog) prikrivača pravog počinitelja. A vjerujem da je "unjega savjetnik" Ifet neiskren, da je svjestan te Murizove greške od samog početka, te da samo iz njemu poznatih motiva održava Muriza u toj njegovoj tragičnoj zabludi.
Jer, vjerujem (hvala svim forumašima, posebno dendenu koji su nam otvorili oči, priznajem da sam u početku bio u grupi "hipnotisanih"), da je ovo istina, da citiram onog Sulju biv. Titinog drota (pripadnika narodne SFRJ milicije) kada kaže:
Ako tragovi sa lica mjesta policijsku istragu dovedu do Ljube Roma koji u prisustvu svoga branitelja dva puta prizna da je svojim kombijem pjan vozeći (zelenkasti) kombi noću naletio na dva pješaka, oborio ih, potom pobjegao, a njegova supruga suvozač Vasva tome doda, ne samo da je pjan udario u te pješake, nego da je pjan istrčao sa šipkom u ruci iz vozila i nakon kraće rasprave udario momka pješaka šipkom po glavi, djevojku pješakinju pesnicom, nakon čega su tim kombijem pobjegli sa lica mjesta, potom nabrzaka Ljubo popravo kombi, prodao ga, potom pobjegli u drugi entitet u namjeri da se kriju, a to potvrdili svjedoci iz njihovog naselja, posebno da je njegova supruga po dolasku u romsko naselje izjavila prisutnim kako je njen Ljubo upravo ubio nekog čoeka, itd, posebno imajući u vidu da pronađeni tragovi i pojedini svjedoci i pojedini snimci upućuju na kombi sličan Ljubinom koji je projurio Alejom u kritično vrijeme (svjedok koji je to opažao iz noćne daljine tvrdi da nije zelenkast nego da je eto bordo), da tragovi oštećenih dijelova auto stakla pronađeni na licu mjesta sadrže krv (dnk) povrijeđene pješakinje Alise, da tragovi oštećenih auto dijelova upućuju na kombi poput Ljubinog, itd itd itd,
onda je Suljo Titin Drot, poštenjačina zdrave seljačke pameti, zaista u pravu kada tvrdi da je slučaj Memić policijski sasvim riješen, u skladu sa PS - om (PS - tzv Pravilima službe), tj da je vozač Ljubo ubica, tj. da je šipkom nakon kontakta njegovog vozila sa pješacima ubio momka pješaka Dženana i ozlijedio drugog pješaka - djevojku Alisu.
Ako pak sudovi nakon toga utvrde drugačije od te očigledne istine, onda je pošteni bistri Suljo, bivši Titin Drot, u pravu kada kaže poput tužnog kraljevića Hamleta u istoimenoj Šekspirovoj tragediji:
Uhapsite Ljubu! Kao pravog počinitelja, ili kao (prvog) prikrivača pravog počinitelja!
PRAVDA DŽENANA!
- preselio na ahiret
#26445 Re: Slučaj Dženan Memić
Pije ova prica vode a pogotovo zato sto muriz nijednom nije reko ko je platio ljubi da laze,ako nije ljubo kriv.Kad moze reci nek alisa kaze ko je bio te noci sto ne kaze nek ljubo kaze ko mu je platio da laze.ArmandiHose wrote: ↑13/03/2022 17:13 Da, PRAVDA DŽENANA!
PRAVDA DŽENANA!
![]()
-
bitangeIprinceze
#26446 Re: Slučaj Dženan Memić
I sad vlada BiH-om. Bude ministar koji hoće i ostavi to sve kad više neće. Jači od ostatka države, niko mu ništa ne može. On okom a drugi skokom. Tako ćeš i ti aBd
-
bitangeIprinceze
#26447 Re: Slučaj Dženan Memić
Zašto treba uhapsiti Ljubu kad je njegova uloga u ubistvu sasvim nešto drugo osim samog ubistvaArmandiHose wrote: ↑13/03/2022 17:13 Da, PRAVDA DŽENANA!
PRAVDA DŽENANA!
![]()
Vremena se mijenjaju, polako sve nadolazi I ko je još prikrivač pravog počinitelja?
- preselio na ahiret
#26448 Re: Slučaj Dženan Memić
Zasto sud uzima muriza kao prvog svjedoka koji nije bio na licu mjesta umjesto ljubu?bitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 17:41Zašto treba uhapsiti Ljubu kad je njegova uloga u ubistvu sasvim nešto drugo osim samog ubistvaArmandiHose wrote: ↑13/03/2022 17:13 Da, PRAVDA DŽENANA!
PRAVDA DŽENANA!
![]()
![]()
Ovo drugo, prikrivač pravog počinitelja već može, mislim da je ovo prvi put da je ljubi neko dao ovu ulogu
![]()
al to se i traži.
![]()
Vremena se mijenjaju, polako sve nadolazi I ko je još prikrivač pravog počinitelja?
-
denden
#26449 Re: Slučaj Dženan Memić
Da je meni moju avliju čistom držati, nemam drugih pretenzijabitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 17:35I sad vlada BiH-om. Bude ministar koji hoće i ostavi to sve kad više neće. Jači od ostatka države, niko mu ništa ne može. On okom a drugi skokom. Tako ćeš i ti aBd![]()
Nego, nešto nam topiš Dinu, a dižeš Fahru, ne bi bilo čudo da Arijanica promijeni stranku
Muriza je već obrlatio. Prije dvije godine Muriz reklamirao knjigu "Dosije Šćepo" koja Fahru predstavlja kao hodajuće zlo, đavola u ljudskom liku, agenta KOS-a, narko-bosa, a nakon nekog vremena Muriz hvali Fahru više nego Sidran nakon što je ono Fahro Sidranu otplatio kredit za stan.
-
bitangeIprinceze
#26450 Re: Slučaj Dženan Memić
- pa zadaj se. Šta čekaš? Ko će drugi ako nećeš ti.denden wrote: ↑13/03/2022 17:49Da je meni moju avliju čistom držati, nemam drugih pretenzijabitangeIprinceze wrote: ↑13/03/2022 17:35
I sad vlada BiH-om. Bude ministar koji hoće i ostavi to sve kad više neće. Jači od ostatka države, niko mu ništa ne može. On okom a drugi skokom. Tako ćeš i ti aBd![]()
![]()
I da ne bi mislio da se pod "tako ćeš i ti" krije neko tvoje ministarstvo
- sve po potrebi. Ako zatreba može i NS, samo da pali i žari.