Pa nema se šta odricati amenzije. Sada i da dokažu da nije bilo amnezije, nema obaveze svjedočiti.
Vjerovatno će neko progovoriti. Zato i jeste podignuta optužnica da bi se kiselili po pritvorima.
Pa nema se šta odricati amenzije. Sada i da dokažu da nije bilo amnezije, nema obaveze svjedočiti.
Pa ako se dokaze da nema amnezije ne gine joj sadasnje mjesto boravka narednih 5 6 godina
Da se iko od velikih stvarno zabrinuo, Muriz bi davno bio ušutkani. Ovo je po mom mišljenju, na osnovu viđenog ophođenja između dviju porodica, tipičan sukob između 2 porodice.
ne znam koliko je sukob adekvatna rijec, ovdje je samo jedna strana aktivna
nista od svega toga, znas sa ostalih tema - smece zvano sda, svaki clan, od alije do danas, ttreba u zatvor
ma jahJThomas wrote: ↑09/07/2021 18:10pa zato da ne talasamo. nije to način, možda ih treba lijepo opomenuti da tako više ne rade.
naravno, navodnici su namjerni. ako i dok se ne potvrdi, i onda ne dođe potvrđeno optuženima - još uvijek ni oni ne znaju sadržaj ni dosad prikupljenih dokaza. a šta će ko reći na glavnom pretresu - to ne zna sto posto niko dok ne kaže. tako da je zaista teško izbjeći utisak da se tješiš i priželjkuješ. jer ne znaš i ne možeš znati ni šta je "staro" ni šta je "novo"...
prizeljkujem da napokon saznam sta su dokazi
procitaj malo moje posove na drugim temama, vecina koja je ovdje malo duze i ne po zadatku kao ti, zna sta mislim o alijitd_maajka wrote: ↑09/07/2021 18:26 I ti uglavnomja vazda imas istu recenicu, kad hoces rec kako si protiv SDA i sistem.
Malo me podsjeca na ono kad je Budnjo govorio “Ko god je u SDA lopov, njega treba strijeljat”.
Ali dobro, ako se potvrdi optuznica, sve ces saznat sto te zanima, pa da vidimo hoce li biti idalje “nategnute indicije”.![]()
Došao tobe... Iliti pod zeleni plaštuglavnomja wrote: ↑09/07/2021 18:30procitaj malo moje posove na drugim temama, vecina koja je ovdje malo duze i ne po zadatku kao ti, zna sta mislim o alijitd_maajka wrote: ↑09/07/2021 18:26 I ti uglavnomja vazda imas istu recenicu, kad hoces rec kako si protiv SDA i sistem.
Malo me podsjeca na ono kad je Budnjo govorio “Ko god je u SDA lopov, njega treba strijeljat”.
Ali dobro, ako se potvrdi optuznica, sve ces saznat sto te zanima, pa da vidimo hoce li biti idalje “nategnute indicije”.![]()
uglavnom sam komunjara, salonac, cetnik, fgr![]()
sad sam zeleni termit![]()
samo ne znam da li je to napredovanje ili nazadovanje?
Pusti, pusti vodu...neka govna odu
uglavnomja wrote: ↑09/07/2021 17:50 u biti se nista spektakularno ne desava
podignuta optuznica za ljude koji su pred krajem zakonskog pritvora, moraju ih ili optuziti ili pustiti
optuznica ista, sve isto
eto kazu novih svjedoka, veca pozornica za ifeta
jedino vjerujem da ce se dokazati da je snimak izbrisan namjerno
Ma ja ba, kao eto ja sam rekla da si ti zeleni termituglavnomja wrote: ↑09/07/2021 18:30procitaj malo moje posove na drugim temama, vecina koja je ovdje malo duze i ne po zadatku kao ti, zna sta mislim o alijitd_maajka wrote: ↑09/07/2021 18:26 I ti uglavnomja vazda imas istu recenicu, kad hoces rec kako si protiv SDA i sistem.
uglavnom sam komunjara, salonac, cetnik, fgr![]()
sad sam zeleni termit![]()
samo ne znam da li je to napredovanje ili nazadovanje?