Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

JThomas

#151 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

i to tebe ne zanima al' ti samo iskočilo...
MensurM

#152 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

MensurM wrote:
JThomas wrote:i to si upratio iako je ilidža za tebe treći svijet, i ne znaš nikoga od aktera ove priče?
Naravno. Ne treba mi niko pored sestre Arijane i njene drugarice navijačice Reala koja objavljuje Alisine slike po fejsu. Sve znam i u toku sam, a i da ne želim znati :D

Da ne bude da lažem šta...

Image
lijepa u dusi

#153 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by lijepa u dusi »

Murize, dokazace se istina, vrlo si blizu, a iza sebe imas armiju nas koji znamo da rahmetli Dzenan vrijedi svakog trena, marke, napora, truda, borbe s ovih ludim sistemom u ovom ludom haosu :thumbup: spavacemo pred kojom god institucijom kazes, nece niko od njih kuci otici dok se ovo ne rijesi.
pecpec

#154 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
pemanapemani

#155 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pemanapemani »

Podrska gospodinu Memicu.

Pravna drzava, aha :-) .

Osjetio na vlastitoj kozi. Dobrovoljno se prijavio kao svjedok tuce i osam godina se vucarao po tuzilastvu kao okrivljeni.
Prvi i zadnji put prenocio u policijskoj stanici. Jos mi puno ime i prezime izaslo u Avazu kao najvecem kriminalcu, a sve zbog toga sto je sestra krivca bila sekretarica u jednoj policijskoj stanici u Sarajevu.
MensurM

#156 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
Ko je ubica od njih trojice?
pecpec

#157 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

MensurM wrote:
pecpec wrote:Istina mora isplivat na vidjelo,dzaba ubici sto salje kojekakve kurircice da pisu po forumu svasta ili se mozda cak i on krije iza pojedinih nikova.Da je faca kakva se pravio te veceri rekao bi otvoreno jeste,ja sam,odo u zatvor,ubio sam covjeka i sve bi se dovelo u red,ali dzaba kad nije faca nego curica.
Ti znas valjda najbolje.
lijepa u dusi

#158 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by lijepa u dusi »

MensurM wrote:
SRAM TE BILO, POJESCE TE SAVJEST KAD TAD!
MensurM

#159 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

pecpec wrote:
MensurM wrote:
Ti znas valjda najbolje.
Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
pecpec

#160 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
Ko god je mis je jer nije imo muda pobit se ko muskarac.
MensurM

#161 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

lijepa u dusi wrote:Murize, dokazace se istina, vrlo si blizu, a iza sebe imas armiju nas koji znamo da rahmetli Dzenan vrijedi svakog trena, marke, napora, truda, borbe s ovih ludim sistemom u ovom ludom haosu :thumbup: spavacemo pred kojom god institucijom kazes, nece niko od njih kuci otici dok se ovo ne rijesi.
Evo, spavat ću ja pred Budnjinom kućom dok ga policija ne uhapsi, šator ću razapeti sutra samo da Muriz Memić jasno i glasno kaže ko je ubica. Jel dosta od mene?
MensurM

#162 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

pecpec wrote:
MensurM wrote: Mane pojma. Memići vele da su trojica bila, pretpostavljam da je jedan Budnjo, ali ne znam ko ga je udario kolcem sa širim vrhom.
Možda jer je Dženan imao pištolj? Nije baš pametno šakama na pištolj...
pecpec

#163 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

MensurM wrote:
pecpec wrote:
Da je imo sigurno bi se iznjelo kao dokaz do sad u javnosti.Sve i da nije se iznjelo kao dokaz upotrijebio bi ga kad je vidio da neko ide letvom na njega,cista logika,nebi pustio da ga mlati.
uglavnomja

#164 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

zenit dozic wrote:

...
Svjedokinja ovog slučaja Vasvija Seferović, supruga osumnjičenog Ljube, dovedena je u Veliku aleju, gdje se nesreća dogodila, sa lisicama na rukama
...

:?:

zasto je svjedokinja sa lisicama ? zbog nekog drugog belaja?
MensurM

#165 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

pecpec wrote:
MensurM wrote:
Da je imo sigurno bi se iznjelo kao dokaz do sad u javnosti.Sve i da nije se iznjelo kao dokaz upotrijebio bi ga kad je vidio da neko ide letvom na njega,cista logika,nebi pustio da ga mlati.
Imao je. Pronađen je uz njega.
pecpec

#166 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

MensurM wrote: Imao je. Pronađen je uz njega.
Ko zna da mu ga ko nije podmetnuo.Nebi me cudilo da jest.
MensurM

#167 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

pecpec wrote:
MensurM wrote: Imao je. Pronađen je uz njega.
Ko zna da mu ga ko nije podmetnuo.Nebi me cudilo da jest.
Nije. Rekao je otac da je njegov i da je sin mogao uzimati.
pecpec

#168 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

Znaci da nije imo vremena ni da ga upotrijebi,klasicna sacekusa
dosada_ziva

#169 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dosada_ziva »

mensure, ko ti placa da cijeli dan visis na ovoj temi i ubjedjujes nas da je saobracajna nesreca ?

alija ili zijo ?
pecpec

#170 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

Mozda i jest saobracajna nesreca ali je sigurno doticni posto su znali da ima pistolj prvo bio udaren necin s ledja pa zatim autom,da se prikrije sve.Na aleji cujes auto sa 50 metara,svako bi se sklonio.Znaci nije prvo autom udaren.Tome ide u prilog i izjava ove sto je bila sa njim da nisu culi auto.
DaffyDuck

#171 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by DaffyDuck »

MensurM wrote:
pecpec wrote:
Poznata mi ova prica.... :saveta:
pecpec

#172 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

Ko je Muamer?Jel se tako zove taj BudoBunjo kako li vec?
dosada_ziva

#173 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dosada_ziva »

pecpec wrote:Ko je Muamer?Jel se tako zove taj BudoBunjo kako li vec?
pitaj Mensura. on mu zna i jmbg
pecpec

#174 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by pecpec »

Nece da kaze pitam.
MensurM

#175 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Jes. Muamer ti je ubica. Sin Alije Budnje. Ne znam ko je taj Budnjo, al je navodno pravo mocan. Toliko mocan da je potplatio 100 ljudi u ovom slucaju kako bi zastitio sina ubicu.

I obitelj Memic zna ko je ubica, al oni ce reci samo prezime. Cekaju da tuziteljica Dalida kaze ime.
Locked