Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

Hendrix

#1451 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Hendrix »

Nemoj ko da bi sta ruzno reko protiv Alise ovde, da ne bude curi sta jos gore od amnezije teske koju evo boluje odavno. :lol:
MensurM

#1452 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Zašto se ne priča da Memići daju 100 000 maraka za informacije o ubojici?

Nigdje to nisam procitao
vješalica

#1453 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

eto ti pricas
MensurM

#1454 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Ev da prijavim da sam četvrti put u žuvotu na Ilidži. Tučem palačinke u Kutku, naleti na trač partiju
Cherry-Cherry

#1455 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Cherry-Cherry »

MensurM wrote:Zašto se ne priča da Memići daju 100 000 maraka za informacije o ubojici?

Nigdje to nisam procitao
A kako ti to znaš?
MensurM

#1456 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Cherry-Cherry wrote:
MensurM wrote:Zašto se ne priča da Memići daju 100 000 maraka za informacije o ubojici?

Nigdje to nisam procitao
A kako ti to znaš?
Rekao šjor Muriz na TV-u.

Priznaj da je to čudno... Rekao na TV-u, a na ostalim kanalima komunikacije kojima se služi ni riječi o tome.
tripple_dubble

#1457 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tripple_dubble »

MensurM wrote:
tripple_dubble wrote:
fidoremilienko wrote:Ne znam jesu li poruke po fb-u ili nisu. Mislio sam da je to. Pa i ako je do statusa daj screenshot pa makar se tako mozes odbraniti.
Zato i pitam. Arijanin profil je dostupan javnosti i svi su postovi otvoreni. Da je negdje nesto prijetila, sigurno bi Armin... mislim Mensur do sad postavio kakav screen shot :D Uostalom, dokazat ce se da za ovu jos jednu farsu nema osnova.

Ja koliko znam - a pratim od pocetka - cak su i na stranici uvijek napominjali i molili ljude da ne prijete i da ne budu vulgarni... Sad, uvijek ima ljudi koji se toga ne drze, ali cesto su i brisali recimo uvredljive komentare.
Ima ih Mutap, objavljivala je prijetnje dok je imala profil na fejsu. Jedino ne znam sto je hodza tu...
Lazes jarane :mrgreen:
Nikad Mutap na fejsu nije objavljivala prijetnje od Arijane ili od ovo drugo dvoje - i dok je imala fejsbuk aktivan. Znaci kakis k'o foka vec cijelo vrijeme. Jer nikad nije ni bilo prijetnje.

Haj dalje, da cujem kakvu ces bombu sljedecu bacit :thumbup:
vješalica

#1458 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

Lagaroš
MensurM

#1459 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

tripple_dubble wrote:
MensurM wrote:
tripple_dubble wrote:
Zato i pitam. Arijanin profil je dostupan javnosti i svi su postovi otvoreni. Da je negdje nesto prijetila, sigurno bi Armin... mislim Mensur do sad postavio kakav screen shot :D Uostalom, dokazat ce se da za ovu jos jednu farsu nema osnova.

Ja koliko znam - a pratim od pocetka - cak su i na stranici uvijek napominjali i molili ljude da ne prijete i da ne budu vulgarni... Sad, uvijek ima ljudi koji se toga ne drze, ali cesto su i brisali recimo uvredljive komentare.
Ima ih Mutap, objavljivala je prijetnje dok je imala profil na fejsu. Jedino ne znam sto je hodza tu...
Nikad Mutap na fejsu nije objavljivala prijetnje od Arijane ili od ovo drugo dvoje - i dok je imala fejsbuk aktivan. Znaci kakis k'o foka vec cijelo vrijeme. Jer nikad nije ni bilo prijetnje.

Eto ja ti kažem da jest, valjda znam šta sam vidio. I to barem sedam dana zaredom, nakon nekog od protesta. I zajedno sa sestrom ismijavala se nekim njihovim porukama.

Uostalom, ako znaš ko sam, znaš i da nemam nikakvu potrebu lagati...
vješalica

#1460 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

cas si vidio cas nisi..... :lol:
Dr. Kuca

#1461 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Dr. Kuca »

Ljudski sljam. Ova drzava je pretuzna.
Last edited by Dr. Kuca on 07/11/2017 08:46, edited 1 time in total.
JThomas

#1462 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

peca da vidi šta znaju.
MensurM

#1463 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Vidjet ćemo na kraju ko je lovio u mutnom :D
Hendrix

#1464 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Hendrix »

MensurM wrote:Vidjet ćemo na kraju ko je lovio u mutnom :D
Dnevnica se uzela, par postova se napisalo...nije los dan. :)
MensurM

#1465 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Hendrix wrote:
MensurM wrote:Vidjet ćemo na kraju ko je lovio u mutnom :D
Dnevnica se uzela, par postova se napisalo...nije los dan. :)
Fala gospodinu Budnji :izet:

Bit će danas za kladare, a ako nastavim dominirati možda i za pileći u Bassti skupim
MensurM

#1466 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

MensurM wrote:
tripple_dubble wrote:
MensurM wrote:

Eto ja ti kažem da jest, valjda znam šta sam vidio. I to barem sedam dana zaredom, nakon nekog od protesta. I zajedno sa sestrom ismijavala se nekim njihovim porukama.

Da ne bude da lažem...

Image

Eto, tad je to bilo...
dosada_ziva

#1467 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dosada_ziva »

opaa, Aldijana se ima u raji ;)

ili si ti mozda Aldijana

hoce li ova moderacija da banuje ovog trola, ili cemo i dalje slusati njegove bljuvotine

alisa kurvo, mozes li spavat, grize li te savjest imalo
uglavnomja

#1468 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

aLLisa :-)
tripple_dubble

#1469 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tripple_dubble »

MensurM wrote:
MensurM wrote:

Da ne bude da lažem...

Image

Eto, tad je to bilo...
1. Ovaj Screen shot ne dokazuje ni teoretski da se Aldijanin posting odnosi na nekakvu "objavu" nekih prijetnji na fejsu (od strane ovo troje osumnjicenih).

2. Ovaj Screen shot pokazuje post koji je Aldijana napisala nakon sto je Alisa napisala "srceparajuci" post o Dzenanu (obracajuci se njemu), koji je pocinjao rijecima kao "eto, nisam se htjela oglasavat, ali da i ja kazem svoju stranu price..." i spominjala kako niko osim njih dvoje ne zna kakva im je veza bila i kako se ona sad nakon svega toga osjeca (ne spava, ne zivi joj se itd.), kako je i ona pretucena (da, tim rijecima...), pa onda obrisala objavu nakon sto su se i clanovi Dzenanove porodice ukljucili u diskusiju, pa je brisala svaki komentar koji joj nije odgovarao.

3. I dalje tvrdim da LAZES (o mnogo cemu, ali konkretno za te objave nekakvih navodnih prijetnji prema Alisi od strane Arijane, efendije ili Arijanine prijateljice.

4. Znam ko si i tvoje motive mogu samo pretpostaviti, mozda neki uspon u karijeri, a mozda i jednosavno jer volis pametovati. Licno ne vjerujem da primas ikakvu dnevnicu za ovo, jer ko god je ubio Dzenana, ima druge nacine. Ali ne iskljucujem tu opciju skroz.

5. Znam da neces stati, a necu ni ja stati da ti dokazujem koliko kakis. A zasto? Pa zato sto nisi poznavao momka, ne poznajes mu porodicu, a uzimas sebi za pravo da svojim bezveznim lupanjem ovdje (i ko zna gdje jos) pokusavas baciti neku mrlju na Muriza, pa i Dzenana.

6. Onaj ko je ubio Dzenana i ko je odgovoran za pokusaj prikrivanja njegovog ubistva nije uspio za preko godinu i po da ocrni ni Muriza, ni Dzenana, pa neces ni ti haveru.

7. Dobar si ti decko. :thumbup:
tripple_dubble

#1470 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tripple_dubble »

JThomas wrote:peca da vidi šta znaju.
Jasta radi :D :D
tranquil

#1471 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tranquil »

I ja kontam šta onaj screenshot dokazuje pa ga je postavio, sve kontam nešto sam propustio, kad ono totalna nevezana besmislica.

Nestalo slamki za hvatanje.
MensurM

#1472 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

tripple_dubble wrote:
MensurM wrote:
MensurM wrote:

Da ne bude da lažem...

Image

Eto, tad je to bilo...
1. Ovaj Screen shot ne dokazuje ni teoretski da se Aldijanin posting odnosi na nekakvu "objavu" nekih prijetnji na fejsu (od strane ovo troje osumnjicenih).

2. Ovaj Screen shot pokazuje post koji je Aldijana napisala nakon sto je Alisa napisala "srceparajuci" post o Dzenanu (obracajuci se njemu), koji je pocinjao rijecima kao "eto, nisam se htjela oglasavat, ali da i ja kazem svoju stranu price..." i spominjala kako niko osim njih dvoje ne zna kakva im je veza bila i kako se ona sad nakon svega toga osjeca (ne spava, ne zivi joj se itd.), kako je i ona pretucena (da, tim rijecima...), pa onda obrisala objavu nakon sto su se i clanovi Dzenanove porodice ukljucili u diskusiju, pa je brisala svaki komentar koji joj nije odgovarao.

3. I dalje tvrdim da LAZES (o mnogo cemu, ali konkretno za te objave nekakvih navodnih prijetnji prema Alisi od strane Arijane, efendije ili Arijanine prijateljice.

4. Znam ko si i tvoje motive mogu samo pretpostaviti, mozda neki uspon u karijeri, a mozda i jednosavno jer volis pametovati. Licno ne vjerujem da primas ikakvu dnevnicu za ovo, jer ko god je ubio Dzenana, ima druge nacine. Ali ne iskljucujem tu opciju skroz.

5. Znam da neces stati, a necu ni ja stati da ti dokazujem koliko kakis. A zasto? Pa zato sto nisi poznavao momka, ne poznajes mu porodicu, a uzimas sebi za pravo da svojim bezveznim lupanjem ovdje (i ko zna gdje jos) pokusavas baciti neku mrlju na Muriza, pa i Dzenana.

6. Onaj ko je ubio Dzenana i ko je odgovoran za pokusaj prikrivanja njegovog ubistva nije uspio za preko godinu i po da ocrni ni Muriza, ni Dzenana, pa neces ni ti haveru.

7. Dobar si ti decko. :thumbup:
Ti bi mogla biti među realnim ovdje... Kako ja kažem da je bilo propusta policije i tužilaštva, možeš i ti priznati da Muriz i Arijana lutaju, ponekad i lupaju.

Očito si bliska s nekim ko zna puno, dosta više od mene čije je "znanje" skinuto s neta i par fb profila. Pa se onda malo bolje raspitaj o seriji screenshotova koje je Alisa objavila.

Čiji je profil Selma Muller? Pretpostavljam da je on ta N.N prijavljena osoba.

Kakva karijera... Pa ni slova nisam napisao o slučaju tamo gdje radim.

Jednostavno mi smrdi njihova priča od početka. Milion nelogičnosti, bahaćenja, prijetnji... A onog najvažnijeg nigdje...
O'zone
Globalni moderator

#1473 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by O'zone »

liaar wrote:Pa majmune, tvoji postovi od početka teme do evo ovog posta promijenili 750 pravaca, stavova i slično, je l' te Boga stid ?
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”
» liaar

7 dana
tranquil

#1474 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tranquil »

Aha znači neka Selma je u konfliktu sa Alisom, i Memićima se sudi zbog toga, a dokaz toga je screenshot u kom neka Aldijana bodri Alisu nakon emotivnog posta o Dženanu. Kontam, hvatanje za slamku, panika.
tripple_dubble

#1475 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tripple_dubble »

MensurM wrote:
Ti bi mogla biti među realnim ovdje... Kako ja kažem da je bilo propusta policije i tužilaštva, možeš i ti priznati da Muriz i Arijana lutaju, ponekad i lupaju.

Očito si bliska s nekim ko zna puno, dosta više od mene čije je "znanje" skinuto s neta i par fb profila. Pa se onda malo bolje raspitaj o seriji screenshotova koje je Alisa objavila.

Čiji je profil Selma Muller? Pretpostavljam da je on ta N.N prijavljena osoba.

Kakva karijera... Pa ni slova nisam napisao o slučaju tamo gdje radim.

Jednostavno mi smrdi njihova priča od početka. Milion nelogičnosti, bahaćenja, prijetnji... A onog najvažnijeg nigdje...

Veze nemam ko je Selma Muller - jedna od preko 10.000 ljudi na stranici, znas li ti?
Posto si ti i jedini koji je puk'o tu pricu, da se Arijana dovodi u vezu sa tim profilom ili da ima N.N. osoba, a to: 1) niti je igdje objavljeno sluzbeno/nesluzbeno 2) niti je tacno.

Malo mi je cudno, odkud ti sad bas to ime?

I tranquil ti je sve fino objasnio ovim zadnjim postom, kako i na koji nacin ti donosis zakljucke i ubjedjujes da znas istinu, tako da ja ovo ostalo necu ni komentarisati.

Nego, evo mene zanima sta misle forumasi upuceni u slucaj o tome da treba biti i treca rekonstrukcija?
Mislim, koliko to ima smisla, jer se sad valjda to sve vjestaci u Banja Luci, kao ono - neutralno...

Nisam pravnik, a mozda ima neko da se razumije...
Locked