Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

armin071

#1401 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by armin071 »

mrgreen wrote:Samo hranite trola. Ignore je majka :thumbup:
Ma skontace samo laganini. A ovakvi kod mene idu na ignore prije nego i pocnu diskusiju.
MensurM

#1402 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Sara03 wrote:
MensurM wrote:
Pa Memići tvrde da je ona napravila sačekušu. A ona dobila opasne batine.

Gdje je tu logika? Zar je nije mogao po leđima, rukama i nogama udarat, a ne po glavi?
Nemoj o tome, živ bio. Većina forumaša je već davno provalila tvoju logiku, postavljajući razumna pitanja, a zauzvrat su dobili muk ili eventualno nastavak laprdanja.

Nego, de nam reci, dođe li ti šta, ona svjedokinja, što ju je predložila odbrana, inače uposlenica u MUP-u Kantona Sarajevo?
Ne dođe. Ne znam ni ko je, ali da je neko moj znao bih.
fidoremilienko

#1403 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by fidoremilienko »

Sigurno je i ona gospodja jelde memsure? :D

Elita gospode
MensurM

#1404 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Pa elita jeste očito, vidim po kokama koje su nam zajednički prijatelji na fejsu. Četiri koke, sve četiri sponzoruše.

Image

Nema mi logike da on leti za nekom Alisicom, kad može guzit ove moje drugarice. Posebno da ide udarat zbog Alisice nekog. Logično bi mi bilo da Mutap leti za takvim tipom frajera, a ne on za njom.
sheilak

#1405 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sheilak »

MensurM wrote:Pa elita jeste očito, vidim po kokama koje su nam zajednički prijatelji na fejsu. Četiri koke, sve četiri sponzoruše.

Image

Nema mi logike da on leti za nekom Alisicom, kad može guzit ove moje drugarice. Posebno da ide udarat zbog Alisice nekog. Logično bi mi bilo da Mutap leti za takvim tipom frajera, a ne on za njom.
jel to taj budnjo? pa ruzan lik. da nema novca, bi li ga realno bilo koja i pogledala?

inace, svaka cast sponzorusama, ne samo zbog ovog gore. fakat imaju jak zeludac.

a nekad mi se cini da vise osoba pise pod nickom mensurm.
MensurM

#1406 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

sheilak wrote:
MensurM wrote:Pa elita jeste očito, vidim po kokama koje su nam zajednički prijatelji na fejsu. Četiri koke, sve četiri sponzoruše.

Image

jel to taj budnjo? pa ruzan lik. da nema novca, bi li ga realno bilo koja i pogledala?

inace, svaka cast sponzorusama, ne samo zbog ovog gore. fakat imaju jak zeludac.
Hahaha meni ovog izbaci kad upišem na Facebook, ali samo mu ovu sliku mogu vidjeti. Garant je to taj, vidi se da ružan izgled pokušava nadomjestiti drugim stvarima
fidoremilienko

#1407 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by fidoremilienko »

Nemoj lagati, ima jos jedna slika sto moze da se vidi.

:izet: te corava :D
JThomas

#1408 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

možda je i ovo foluška. ko zna zbog koga su oni obrisali snimak, pa neko pomislio da su bukvalno radi sebe samih.
MensurM

#1409 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

fidoremilienko wrote:Nemoj lagati, ima jos jedna slika sto moze da se vidi.

:izet: te corava :D
Hahaha jes jes, sakrila mi se lijevo

Joj brata, sedam lajkova skupio... Ja takve brišem :lol:
sheilak

#1410 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sheilak »

@mensurm

kazes da je taj budnjo elita? po cemu, po “kokama” sponzorusama koje ga okruzuju? :D lik bez obzira na babin novac ne moze se pribliziti toj nekoj novoj „eliti“ tipa ganica ili izetbegovica i njihovih satelita. jest elita mozda, al ilidzanska i naselja iza ilidze.
MensurM

#1411 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

sheilak wrote:@mensurm

kazes da je taj budnjo elita? po cemu, po “kokama” sponzorusama koje ga okruzuju? :D lik bez obzira na babin novac ne moze se pribliziti toj nekoj novoj „eliti“ tipa ganica ili izetbegovica i njihovih satelita. jest elita mozda, al ilidzanska i naselja iza ilidze.
Pa ja sam njih ovdje ubjeđivao da može biti samo ilidžanska elita, a mene hiljadu ljudi napalo da kako ja to ne znam za velikog Budnju i sina rastrošnog.

Zna se dobro ko je elita u gradu, ovaj može biti u svojoj opštini elita i zajeban.
sheilak

#1412 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sheilak »

Pa ovdje pises da je “elita ocigledno” i sto bio on letio za nekom alisom :?

Image

meteorit135531

#1413 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by meteorit135531 »

Muamer Budnjo ima preko 35 godina pobogu, a Alisa jedva 20. :-) Jos Budnjo ima i dijete, razveden sa zenom.. Jos pritom ima i pare.
Dokona sarajevska mahala pronalazi neke poveznice sa Muamerom i Alisom. Kako? :-)
Jeste li stvarno normalni ako toliko podcjenjujete moc novca? :shock:

Money moves the world. :thumbup: Covjek, taj Budnjin sin moze otici bilo gdje na Zapad, moze otici u bilo kakav klub, moze biti sa bilo kojom zenom.. zapad je liberalniji po tom pitanju, pa samo uzeo kao reprezentativni primjerak.

doduse moze i u Sarajevu naci djevojke za poziv i za jednokratnu upotrebu. Pare cuda cine. :)

I zasto bi neki tip koji lezi na parama, bukvalno lezi na parama, sin jednog od najuticajnijih gazdi u Sarajevu balio i razum gubio za nekom curom, koja usput receno ne spada ni u prosjek nekih fatalnih riba zbog kojih bi svaki muskarac iskolacio oci?

Sarajevo je jako malo sredina gdje svako svakog zna, par desetina tih elitnih nedodirljivih cura sto se vrte po gradu, i za kojima mi siromasi balimo nisu dovoljno jaka argumentacija da pravite komparacije da su cure nepotkupljive..

Prije ce biti da ce svaka od tih elitnih cura da trci za parama i za Muamerom Budnjom, sto je sasvim logicno.
I zasto bi onda Muamer Budnjo htio ubiti Dzenana kad zna da moze imati bas svaku curu , ali bas svaku curu koju hoce jer mu tu moc daju pare kojih mu ne manjka
sheilak

#1414 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by sheilak »

@meteorit135531

ja iz citavog ovog tvog posta, a i iz ranijih postova, jedino iscitivam da ti smatras da se zene vecinom dobijaju novcem i da places jer nemas novca ergo ne mozes dobiti zensku. i da se zbog toga evtl. divis ovom budnji.

ovo je off top i sorry na tom.
vješalica

#1415 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

ne more da ustane iz kreveta od psihičkih smetnji al je u toku sa svime
menso ili meteorit jedno te iste priče 3 u 1 gluposti instant
vješalica

#1416 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

MensurM wrote:
armin071 wrote:Kako vam se da naduravati sa ovim likom. :roll:

Nego za ove sto su malo vise upuceni sta je sad sa ciganima? Ova sad mjenja iskaz, znaci pada sva izmisljotina o kombiju? Sta je sad ocekivati? Hoce li opet naci neke druge cige ili ce se ici u pravcu da se konacno nesto pokrene?
Ne pada ništa u vodu. Materijalni dokazi govore dovoljno, kako zasad stoje stvari. Pričekat ćemo presudu.
govore dovoljno ali ne u korist tvoje teroije niti izlaganja ovdje ;)
uglavnomja

#1417 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

jedan :thumbup: za meteora :D
azurna_obala

#1418 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by azurna_obala »

meteorit135531 wrote:Muamer Budnjo ima preko 35 godina pobogu, a Alisa jedva 20. :-) Jos Budnjo ima i dijete, razveden sa zenom.. Jos pritom ima i pare.
Dokona sarajevska mahala pronalazi neke poveznice sa Muamerom i Alisom. Kako? :-)
Jeste li stvarno normalni ako toliko podcjenjujete moc novca? :shock:

Money moves the world. :thumbup: Covjek, taj Budnjin sin moze otici bilo gdje na Zapad, moze otici u bilo kakav klub, moze biti sa bilo kojom zenom.. zapad je liberalniji po tom pitanju, pa samo uzeo kao reprezentativni primjerak.

doduse moze i u Sarajevu naci djevojke za poziv i za jednokratnu upotrebu. Pare cuda cine. :)

I zasto bi neki tip koji lezi na parama, bukvalno lezi na parama, sin jednog od najuticajnijih gazdi u Sarajevu balio i razum gubio za nekom curom, koja usput receno ne spada ni u prosjek nekih fatalnih riba zbog kojih bi svaki muskarac iskolacio oci?

Sarajevo je jako malo sredina gdje svako svakog zna, par desetina tih elitnih nedodirljivih cura sto se vrte po gradu, i za kojima mi siromasi balimo nisu dovoljno jaka argumentacija da pravite komparacije da su cure nepotkupljive..

Prije ce biti da ce svaka od tih elitnih cura da trci za parama i za Muamerom Budnjom, sto je sasvim logicno.
I zasto bi onda Muamer Budnjo htio ubiti Dzenana kad zna da moze imati bas svaku curu , ali bas svaku curu koju hoce jer mu tu moc daju pare kojih mu ne manjka

Jesi čuo za ljubomoru?
Patološku ljubomoru od koje te ni pare ne mogu sačuvati.
tap3ah75

#1419 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by tap3ah75 »

armin071 wrote: .......
Nego za ove sto su malo vise upuceni sta je sad sa ciganima? Ova sad mjenja iskaz, znaci pada sva izmisljotina o kombiju? Sta je sad ocekivati??
......
Ima li u "pravnoj državi" sad kazni za svjedoka koji mjenja iskaz ...jedno pola godine zatvora.

Kao u filmovima koje gledam :)
JThomas

#1420 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

otkud poveznica je iznimno jednostavno, otud što je s njihovog hotela nestao snimak. da li zbog njih samih ili je neko nazvao, rekao frajer je naš u belaju hajd' ispoštuj ovo - a familija sve što ima duguje halki i stranki...ko zna.
Hendrix

#1421 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Hendrix »

Mala ima amneziju, snimci sa hotela misteriozno nestaju, cige jedan dan priznaju drugi dan negiraju ucesce...

I onda se pitaju otkud raji ideje o zavjeri i sumnjivim radnjama iza kulisa ovog slucaja.
Paco

#1422 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Paco »

Hendrix wrote:Mala ima amneziju, snimci sa hotela misteriozno nestaju, cige jedan dan priznaju drugi dan negiraju ucesce...

I onda se pitaju otkud raji ideje o zavjeri i sumnjivim radnjama iza kulisa ovog slucaja.
A MUP i Tuzilastvo svojom kurcoboljom porucuju: "Nemojte nas vi uciti kako da radimo svoj posao".

Prvi put se javljam na ovoj temi, a procitao sam veliki broj komentara i tekstova (izjava) vezano za ovaj slucaj. Mislim da bi gimnazijalac-maturant koji ima zelju da upise kriminalistiku uz sve predocene dokaze ovo do sada rijesio. Nazalost, zbog korumpiranog Tuzilastva, MUP-a i ovih spinera u pokusaju koji obraz prodaju za cvaju (mislim na likove poput pojedinih forumasa), pravda jos uvijek nije zadovoljena. Ali bice. Pravda je spora, ali dostizna. Podrska porodici Memic.
Last edited by Paco on 26/10/2017 21:17, edited 1 time in total.
vješalica

#1423 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vješalica »

sud ne bi smio pokloniti vjeru ovoj ciganadiji kao i ostalim prodanim vjestacima i sluzbenicima u medijskoj ekspanziji
Cherry-Cherry

#1424 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Cherry-Cherry »

Hendrix wrote:Mala ima amneziju, snimci sa hotela misteriozno nestaju, cige jedan dan priznaju drugi dan negiraju ucesce...

I budali je jasno da škripi u pravosuđu.
Kada bi djeci u osnovnoj školi dali da gledaju film sa ovim sadržajem, još na početku bi rekli da ovo ne valja.
Paco

#1425 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Paco »

.
Locked