ti si se baš sprijateljila sa vladom pa tako lijepo pišešaida05 wrote:Do sada u Slozi nije bilo belaja i nisam vidjela sumnjivih likova

Moderator: O'zone
ti si se baš sprijateljila sa vladom pa tako lijepo pišešaida05 wrote:Do sada u Slozi nije bilo belaja i nisam vidjela sumnjivih likova
Vjeruj ti meni, JESTEaida05 wrote:Zox,vjeruj mi sada NIGDJE nije sigurno!
Nije mi prijatelj,jednostavno covjeka znam otkad tamo izlazim,vazda mi nadje mjesto.....Ali previse je star da mi bude bas prijateljneshto wrote: ti si se baš sprijateljila sa vladom pa tako lijepo pišeš
ma pogrešno si me shvatila... bilo malo ironično...aida05 wrote:Nije mi prijatelj,jednostavno covjeka znam otkad tamo izlazim,vazda mi nadje mjesto.....Ali previse je star da mi bude bas prijateljneshto wrote: ti si se baš sprijateljila sa vladom pa tako lijepo pišeš
kad je u pabu pala mrtva glava? znam za slucaj kad je lik uletio sa bezbol palicom i dobio metak u nogu kad su ga uganjali?Zox wrote:kad sam govorio da se ne ide u city jer ce pasti mrtva glava, ljudi su vikali "sta ti znas" i onda je nakon samo SEDAM DANA PALA mrtva glava.
Sad to isto tvrdim za slogu. A najkrivlji su izbacivaci koji su apsolutno nezainteresovani i, kad se nesto dogodi, prvi ce se skloniti da bude sto vise mrtvih ali da su oni na sigurnom.
Zox wrote:Vjeruj ti meni, JESTENe zelim pisati gdje da ne ispadne da bilo koga reklamiram.
Recept je vrlo jednostavan: izbacivac mahalac, koji zna druge mahalce, kojem je stalo do posla kojeg obavlja i kome niko ne zeli da se zamjeri
aida05 wrote:Svasta!A ja toliko izlazim i BAS NIKADA nisam tucu vidjela a ne nesto drugo!
Eeee. da mi je neko rekao da cu se sa sjetom sjecati tih vremena... Lezi Majmune, Grafit, Blago Gluhim, Edge... Pa rock maratoni... Nisam 2 dana kuci dolazio. Hebo ti ovo danas...to sam ja wrote:Sloga i koncerti "Rock under the siege"
![]()
![]()
sjeca li se ko toga???
![]()
![]()
![]()
I bila rupa u zidu kroz koju su se flase provlacile...eeeeeee..lijepa su to vremena bila
![]()
![]()
strong69 wrote:Eeee. da mi je neko rekao da cu se sa sjetom sjecati tih vremena... Lezi Majmune, Grafit, Blago Gluhim, Edge... Pa rock maratoni... Nisam 2 dana kuci dolazio. Hebo ti ovo danas...to sam ja wrote:Sloga i koncerti "Rock under the siege"
![]()
![]()
sjeca li se ko toga???
![]()
![]()
![]()
I bila rupa u zidu kroz koju su se flase provlacile...eeeeeee..lijepa su to vremena bila
![]()
![]()
A usput, najjaca Sloga je ona na zadnjem spratu, kod Rese i ZinkeNikad niko nikoga nije poprijeko pogledao a kamoli sta drugo. Makar je tako bilo. Prosle su godine otkad sam zadnji put bio tamo.