slobodno Novinarstvo ili ....(pompezni naslovi Srbi počeli uzvikivati Alahu Ekber)

Post Reply
papazi

#1 slobodno Novinarstvo ili ....(pompezni naslovi Srbi počeli uzvikivati Alahu Ekber)

Post by papazi »

DO KADA ĆE NOVINARI SLOBODNO OBJAVLJIVATI POMPEZNE NASLOVE KOJI U BITI NEMAJU NIKAKVE VEZE SA OBKAVLJENIM TEKSTOM

GOSTI HOTELA PRESTRAVLJENI
Prijeteći lažnim eksplozivom upao u hotel i uzvikivao 'Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja'
Hronika27.09.17, 13:45h

On je, navodno, tom prilikom prijetio prisutnima u hotelu koji su shvatili da se radi o eksplozivnoj napravi jer je navedeni predmet bio povezan sa njegovom garderobom, dok je dio sa glavom punjača držao u desnoj ruci-Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici su izašli na lice mjesta i lišili slobode Đukić Darmina (21) iz Berana, kod kojeg je pronađen auto punjač mobilnih telefona dužine 2,5 m, koji na sebi ima dio koji izgleda kao okidač eksplozivne naprave.

Igor Šćekić, menadžer hotela "Berane" prijavio je da je nepoznati muškarac juče ušao u hol hotela uzvikujući "Alahu ekber, ovo je Alahova zemlja", držeći u ruci predmet nalik na okidač ekplozivne naprave, piše mondo.me.

MENI NIJE JASNO JEL OVAJ ĐUKIĆ PREŠAO NA ISLAM ILI JE U PITANJU JOŠ JEDNA PODVALA ko zna koja po redu kako bi se uništila jedna religija
Ovo mora da je neki Fahrin učenik(mislim na novinara)
bh.tornjak

#3 Re: slobodno Novinarstvo ili ....(pompezni naslovi Srbi počeli uzvikivati Alahu Ekber)

Post by bh.tornjak »

insomnia78 wrote:Pa sta su slagali?

pa ono oko duzine kabla 2,5 metra......jbt....cojk je ekstremista nije elektricar
muha_sa

#5 Re: slobodno Novinarstvo ili ....(pompezni naslovi Srbi počeli uzvikivati Alahu Ekber)

Post by muha_sa »

blago je rec da sam osupnut
Bodkin

#6 Re: slobodno Novinarstvo ili ....(pompezni naslovi Srbi počeli uzvikivati Alahu Ekber)

Post by Bodkin »

bh.tornjak wrote:
insomnia78 wrote:Pa sta su slagali?

pa ono oko duzine kabla 2,5 metra......jbt....cojk je ekstremista nije elektricar
Kabal je bio metar?
Post Reply