Ima nas 6-7 kolega iz Sandzaka koji nismo nigdje upali u prvom krugu, pa bih da se raspitam u njihovo i u svoje ime!
Moze li mi ujedno neko objasniti i koja je procedura za upis nas iz Sandzaka?
Pozdrav za sve Sarajlije dobre volje iz Prijepolja
A mogli ste komotno i u BeogradNerko92 wrote:Zna li neko na kojim je sve fakultetima ostalo slobodnih mjesta za upis u drugom ciklusu?
Ima nas 6-7 kolega iz Sandzaka koji nismo nigdje upali u prvom krugu, pa bih da se raspitam u njihovo i u svoje ime!
Moze li mi ujedno neko objasniti i koja je procedura za upis nas iz Sandzaka?
Pozdrav za sve Sarajlije dobre volje iz Prijepolja
Pitam se da li slične preporuke domaćini daju našim studentima na univerzitetima u Austriji, Švedskoj, Maleziji, Turskoj, Češkoj...StupskaBitanga wrote:A mogli ste komotno i u Beograd
Ma svejedno, bitno je da je u Sarajevu.Bambi_na_kofeinu wrote:Pitam se da li slične preporuke domaćini daju našim studentima na univerzitetima u Austriji, Švedskoj, Maleziji, Turskoj, Češkoj...StupskaBitanga wrote:A mogli ste komotno i u Beograd
Nerko, pa koji te fakulteti zanimaju, nije valjda svejedno.
http://www.ff.unsa.ba/index.php?option= ... e&Itemid=1Nerko92 wrote: I pogresno sam se izrazio, ne zanima me drugi ciklus, nego slobodna mjesta u drugom upisnom roku, tj. sad ovom septembarskom. I to mjesta na filozofskom i pravom fakultetu... pa ako neko moze da pomogne sa informacijom, blagidarim.
Ko te omalovažavao? Spomenut je Beograd jer je u istoj zemlji u kojoj i Sandžak, pa valjda ne plaćaš školarinu. U Sarajevu podliježeš legislativi za strane studente.Nerko92 wrote:Prije svega, nisu mi se svidjeli postovi koji me direktno omalovazavaju. To sto sam odabrao Sarajevo ima veze sa iskljucivo sa kvalitetnom Univerziteta koji ne moze da se nadje u manjem mijestu. Nazalost, poznato mi je da Sarajlije na nas iz Sandzaka gledaju kao na seljake koji su sa sela sisli u grad, ali za predrasude me boli ona stvar.