Ko djeli certifikate? Chmoljo?NightSkyWalker wrote:uroborus wrote:Živo me interesuje o kakvom se to "novinarstvu" radi u slučaju Bakira Hadžiomerovića&co???Alfa_Ze wrote: kafansko / mahalsko novinarstvo ala Senad Avdic !!
suti, ne pitaj svasta, i ti ces biti fasista.
Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
-
uroborus
#451 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#452 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Chmoljo samo banove dijeli...uroborus wrote:
Ko djeli certifikate? Chmoljo?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#453 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
Zlaja drzavni neprijatelj broj 1
ma kakav Covic, on samo hoce Treci entitet,pa ako je mguce da ga pripoji matici
i Dodik je dobar, on bi samo da se otcijepi i pripoji Srbiji, ali inace je melem
ali Zlaja, sto je on zlo, najvece u BiH
i Dodik je dobar, on bi samo da se otcijepi i pripoji Srbiji, ali inace je melem
-
uroborus
#454 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Nije Zlaja ni neko nevinašce, i on bi da napravi u Federaciji Hrvatima ono što je Dodik Bošnjacima u RS-u.plain vanilla wrote:Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
- plain vanilla
#455 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Senade, jesil to ti?uroborus wrote:Nije Zlaja ni neko nevinašce, i on bi da napravi u Federaciji Hrvatima ono što je Dodik Bošnjacima u RS-u.plain vanilla wrote:Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
-
Alfa_Ze
#456 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Kakve veze ima Darjan Babić sa Bakirom Hadziomerovicem ?? Sta je to toliko iziritiralo S.Andica, da se na njega obrusi ko kobac ??uroborus wrote:Živo me interesuje o kakvom se to "novinarstvu" radi u slučaju Bakira Hadžiomerovića&co???Alfa_Ze wrote: kafansko / mahalsko novinarstvo ala Senad Avdic !!
Jel samo iz razloga sto je bio sa Zlatkom Lagumdzijom ??
-
Nass
#457 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Mislis tako sto bi Hrvatima dao potpunu institucionalnu ravnopravnost koju HDZ nikad nije htio od Sarajeva traziti?uroborus wrote:Nije Zlaja ni neko nevinašce, i on bi da napravi u Federaciji Hrvatima ono što je Dodik Bošnjacima u RS-u.plain vanilla wrote:Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
- plain vanilla
#458 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Suti, inace ce i o tebi u iducem broju SlobodneNass wrote:Mislis tako sto bi Hrvatima dao potpunu institucionalnu ravnopravnost koju HDZ nikad nije htio od Sarajeva traziti?uroborus wrote:Nije Zlaja ni neko nevinašce, i on bi da napravi u Federaciji Hrvatima ono što je Dodik Bošnjacima u RS-u.plain vanilla wrote:Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
-
Alfa_Ze
#459 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
jes ih Ivo razgrno, da je i mene bilo stid . . . .
Prije točno godinu dana novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske, dr. Ivo Josipović razgrnuo je oko sebe novinarske nasrtljivce i preko Slobodne Bosne, odnosno naše novinarke krupnu poruku u cijelu regiju poslao: „Bio sam u Tuzli . . . . .
-
uroborus
#460 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Kakve veze imaju? Uposleni u istoj informativnoj kući! Ta kuća je najobićniji stranački megafon SDP-a! Profesionalnost pomenute kuće se najbolje očituje u slučaju Duške Jurišić! Treba li dalje...Alfa_Ze wrote:Kakve veze ima Darjan Babić sa Bakirom Hadziomerovicem ?? Sta je to toliko iziritiralo S.Andica, da se na njega obrusi ko kobac ??uroborus wrote:Živo me interesuje o kakvom se to "novinarstvu" radi u slučaju Bakira Hadžiomerovića&co???Alfa_Ze wrote: kafansko / mahalsko novinarstvo ala Senad Avdic !!
Jel samo iz razloga sto je bio sa Zlatkom Lagumdzijom ??
Zašto ja, kao pretplatnik, moram svakog ponedeljka biti žrtva hadžiomerovićevski tirada i političkog hajkanja u kojima, svi koji ne misle kao SDP vrhuška, budu proglašeni krimininalcima, smećem, fašistima?
Eto, stigli smo i do Senada Avdića, za Kazaza se već zna, baš me interesuje ko je slijedeći?
Last edited by uroborus on 22/01/2011 20:37, edited 1 time in total.
- Mali_Vuk
#461 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Chmoljo wrote:
btw, možda je vakat da se nacionalno (Bosanski) homonegizujemo, trenutno Džeko počinje sa utakmicom...![]()
![]()
Samo molim Boga da se Džeko javno ne izjasni da je simpatizer SDP-a, poderali bi ga ovi Senadi od Bosne
-
oldplague
#462 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ja mislim da će sljedeći biti mrtvi Tito. Tito, fašisto!
-
uroborus
#463 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Koliko znam SDP je zauzeo poziciju po kojoj u njihovoj koaliciji ima mjesta za sve osim za HDZ!Nass wrote:
Mislis tako sto bi Hrvatima dao potpunu institucionalnu ravnopravnost koju HDZ nikad nije htio od Sarajeva traziti?
-
Alfa_Ze
#464 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ovo su ''strucne'' procjenje Senada Avdica !!/ 29.7.2010.
U PREDSJEDNISTVU BiH ostaju SILAJDZICi KOMSIC - IVANIC
ulazi umjesto RADMANOVICA
Najvecu podrsku medju Srbima uziva Dodik, medju Bosnjacima Silajdzic, a medju Hrvatima Komsic
- plain vanilla
#465 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Pogresno!uroborus wrote:Koliko znam SDP je zauzeo poziciju po kojoj u njihovoj koaliciji ima mjesta za sve osim za HDZ!Nass wrote:
Mislis tako sto bi Hrvatima dao potpunu institucionalnu ravnopravnost koju HDZ nikad nije htio od Sarajeva traziti?
-
uroborus
#466 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Što tačno? Prosvjetli me, matere ti!plain vanilla wrote:Pogresno!uroborus wrote:Koliko znam SDP je zauzeo poziciju po kojoj u njihovoj koaliciji ima mjesta za sve osim za HDZ!Nass wrote:
- Co0l
#467 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
A na kakvu se to potpunu institucionalnu ravnopravnost misli?Nass wrote:Mislis tako sto bi Hrvatima dao potpunu institucionalnu ravnopravnost koju HDZ nikad nije htio od Sarajeva traziti?uroborus wrote:Nije Zlaja ni neko nevinašce, i on bi da napravi u Federaciji Hrvatima ono što je Dodik Bošnjacima u RS-u.plain vanilla wrote:Eno vam Senada na TV1, sva trojica, doduse..
- plain vanilla
#468 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Platforma je otvorena bila i za Covica, ali nikako pod Covicevim uslovima.uroborus wrote:Što tačno? Prosvjetli me, matere ti!plain vanilla wrote:Pogresno!uroborus wrote:
Koliko znam SDP je zauzeo poziciju po kojoj u njihovoj koaliciji ima mjesta za sve osim za HDZ!
-
elSaik
#469 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ima mjesta za svakoga ko je spreman potpisati platformu po kojoj će se raditi u naredne 4 godine.
-
uroborus
#470 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Kako je krenulo od SDP-ove mašinerije, koja je za primjer i Pusićku stavila rame uz rame sa Šuškom, sve mu se možemo nadati. Nikakvo čudo što su im HSP-ovci najbliži pobočnici u toj "antifašističkoj borbi" za fotelje!oldplague wrote:Ja mislim da će sljedeći biti mrtvi Tito. Tito, fašisto!
-
Alfa_Ze
#471 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
zna sve prije svih !! ''strucne'' procjene S.Avdica : ako bude - bice, ako ne bude - nece biti !!/ 18.11.2010. broj 731
ZA SVAKU SIGURNOST
Damir Hadzic najozbiljniji kandidat SDP-a za ministra sigurnosti
Dugodisnji nacelnik sarajevske opsine Novi Grad Damir Hadzic nejizgledniji je kandidat SDP-a za funkciju drzavnog ministra sigurnosti. Aktuelni ministar Sadik Ahmetovic vec je neko vrijeme u sukobu s protukandidatom iz SDA Adilom Osmanovicem, koji je takodjer zainteresiran za ovu funkciju.
No, kakodoznajemo, SDP je odlucan u namjeri da preuzmu kontrolu nad ovim resorom u ciji djelokrug rada, pored ostalog, spada i rad obavjestajnih sluzbi. Iako unutar SDP-u Hadzic nema ozbiljnijeg protukandidata, njegov izbor za drzavnog ministra sigurnosti jos je uvijek nesiguran zbog upletenosti u aferu “reket“
- plain vanilla
#472 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
a 3senada su spremna razbucati BiH u borbi za Bosnuuroborus wrote:Kako je krenulo od SDP-ove mašinerije, koja je za primjer i Pusićku stavila rame uz rame sa Šuškom, sve mu se možemo nadati. Nikakvo čudo što su im HSP-ovci najbliži pobočnici u toj "antifašističkoj borbi" za fotelje!oldplague wrote:Ja mislim da će sljedeći biti mrtvi Tito. Tito, fašisto!
ma svaka im cast
-
uroborus
#473 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Pa, o čemu ja brstim?plain vanilla wrote:
Platforma je otvorena bila i za Covica, ali nikako pod Covicevim uslovima.
Zlaja je, kao apsolutna medijska zvijezdda prošli izbora, i pobjednički teškaš, stavio svima do znanja k'o birvaktile Alija Sirotnović na onom sindikalnom zboru: "Drugovi i drugarice, jebo ga Bog njegov, raditi se mora!"
- plain vanilla
#474 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
pa sta je trebao? igrati kako Covic hoce?uroborus wrote:Pa, o čemu ja brstim?plain vanilla wrote:
Platforma je otvorena bila i za Covica, ali nikako pod Covicevim uslovima.![]()
Zlaja je, kao apsolutna medijska zvijezdda prošli izbora, i pobjednički teškaš, stavio svima do znanja k'o birvaktile Alija Sirotnović na onom sindikalnom zboru: "Drugovi i drugarice, jebo ga Bog njegov, raditi se mora!"
E nek bas nije..sve ovo zlo koje je sad isplivalo ostalo bi ispod povrsine, ovako se bar sad zna ko je ko
-
uroborus
#475 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Hadžifejs meni nit' smrdi nit' miriše, Pećanin je najobičniji medijski profiter, dok je, bar meni, nekako, Senad Avdić u svemu tome dosta odmjeren i hladne glave, pa ga zbog toga i ne kudim ko ostatak "Zlajine raje"! Samo da ne završim k'o hudi @teskera, al' ja sam ovdje svakako leteći!plain vanilla wrote:a 3senada su spremna razbucati BiH u borbi za Bosnuuroborus wrote:Kako je krenulo od SDP-ove mašinerije, koja je za primjer i Pusićku stavila rame uz rame sa Šuškom, sve mu se možemo nadati. Nikakvo čudo što su im HSP-ovci najbliži pobočnici u toj "antifašističkoj borbi" za fotelje!oldplague wrote:Ja mislim da će sljedeći biti mrtvi Tito. Tito, fašisto!
ma svaka im cast