Imam osjecaj da ste ga toliko naljutili,Senada dakako
Samo se vi zezajte i prozivajte covjeka,imajte na umu da vas veliko pero naseg novinarstva sve drzi na oku.
oho li se tebizagazaga wrote:ja vala necu u ''svaka mi je zlatna''
Ma jbg,danas lik malo relativiziro genocid u Srebrenici,povlacio neke paralele sa Prvim,Drugim svjetskim ratom i agresijom na BiH (gradjanskim ratom kako on kaze) i neke teorije pravio kako ne bi BiH ni bila nezavisna da nije ne znam ti kolko Srba poginulo u Drugom svjetskom ratu pa mu ja reko da je u tom periodu i vise muslimana u istocnoj Bosni pobijeno o cemu se manje zna nego o zlocinima nad Srbima tako da bi mozda i vise ljudi glasalo za nezavisnost BiH da se to nije desilo pa je lik malo zapjenio na to sve a ja nisam mogao da odsutim,iako mi je krivo sto se uopste upustih sa nekim takvim u takvu raspravu.Et,o tomezagazaga wrote:o cemu vi
Ja se nisam prepoznaoklif wrote:U posljednjem broju je gospodin Avdić forumaše i forumašice nazvao: "samozatajnom bagrom i nahajcanim blogerima, dokonim, besposličarskim, parazitskim polusvijetom".
Mislim da se to odnosilo na ovaj forum i na ovu temu.
mislim da bi trebao biti fer i konkretno navesti nikove forumasaKomrad wrote:Ja se nisam prepoznaoklif wrote:U posljednjem broju je gospodin Avdić forumaše i forumašice nazvao: "samozatajnom bagrom i nahajcanim blogerima, dokonim, besposličarskim, parazitskim polusvijetom".
Mislim da se to odnosilo na ovaj forum i na ovu temu.
Ti jesi?
-LIBERO- wrote:Nego,kada izlazi slijedeci broj SB?
Imam osjecaj da ste ga toliko naljutili,Senada dakako,da ce vas poimen...ups....po nikovima poceti prozivati.
Samo se vi zezajte i prozivajte covjeka,imajte na umu da vas veliko pero naseg novinarstva sve drzi na oku.
Ja bih to uradio da forum funkcioniše na taj način, ali to nije slučaj, sa dobrim razlogom.Ako hoćeš, napisaću ti pp sa objašnjenjem ili pričati licem u lice, ako si baš za kafenisanje uz priču o medijima. I ja stojim iza svojih riječi, ali jedan na jedan licem u lice kako je i red, kada se objašnjava pisanje na forumu.Zato postoji pp...plonker wrote: Pa evo ti prilike, napiši što imaš za reć', a onda fino ispod svega napišeš:
Ime i prezime
Broj lične karte ili JMBG
To te barem ništa ne košta.
KOmeba koja je stranica to gdje se obraca usro prema forumashima? Nemoj da lijepim svaku starnicu SB na forumkomeba wrote:-LIBERO- wrote:Nego,kada izlazi slijedeci broj SB?
Imam osjecaj da ste ga toliko naljutili,Senada dakako,da ce vas poimen...ups....po nikovima poceti prozivati.
Koga je plain vanilla majorizirala?
Staljinistička diktatura! Jimmy_the_saint banovan mjesec dana...
komeba reketirao Avdića, tri Senada poručuju - ne možeš kako hoćeš i dokle hoćeš !
Asim Metiljević : registrovao bih se na sa-x da nije zoom administrator !
Martina Mlinarević - Sopta : Braća Šimić nemaju legitimitet !
Da li se "Egipat" može desiti i na sarajevo-x?
To i još mnogo zanimljivih tema u novom broju Slobodne Bosne.
Tekst mu obiluje nepotrebnim epitatima, u stilu kako samo besposleni ljudi forumaju itd. Ima i ko je besposlen, ali se u savremenom društvu nikako, baš nikako ne može zanemariti forum kao oblik iskazivanja mišljenja ili kao mjesto inicijative. Pa , Aznar je izgubio izbore radi jednog foruma: (Sve je počelo sa jednog foruma).dr.gog wrote:Tekst mu jeste uvredljiv, ali ni forumsko maslo "nije za Ramazana", i stojim iza toga što kažem, mada zaista sa-x autore shvatam kao dio svoje virtualne familije..
Jos nikoga, ne znam gdje se potpisuje, a kise poce padati..komeba wrote:-LIBERO- wrote:Nego,kada izlazi slijedeci broj SB?
Koga je plain vanilla majorizirala?
Staljinistička diktatura! Jimmy_the_saint banovan mjesec dana...
komeba reketirao Avdića, tri Senada poručuju - ne možeš kako hoćeš i dokle hoćeš !
Asim Metiljević : registrovao bih se na sa-x da nije zoom administrator !
Martina Mlinarević - Sopta : Braća Šimić nemaju legitimitet !
Da li se "Egipat" može desiti i na sarajevo-x?
To i još mnogo zanimljivih tema u novom broju Slobodne Bosne.
ja sam nehljebovic, premalo hljeba jedemzagazaga wrote:noćas spaljujemo iluzijeSocijalista wrote:
KOmeba koja je stranica to gdje se obraca usro prema forumashima? Nemoj da lijepim svaku starnicu SB na forum![]()
Čime sam prizvao, kako sam “osigurao“ taj neselektivni linč koji anonimni, principijelni dokoličari,
tradicionalno ublehaški spektar, dobro potkoženi nehljebovići sa internetskih portala dozivaju i priželjkuju....
ja ne znam šta sam
dragan chovic???plain vanilla wrote:ja sam nehljebovic, premalo hljeba jedemzagazaga wrote:noćas spaljujemo iluzijeSocijalista wrote:
KOmeba koja je stranica to gdje se obraca usro prema forumashima? Nemoj da lijepim svaku starnicu SB na forum![]()
Čime sam prizvao, kako sam “osigurao“ taj neselektivni linč koji anonimni, principijelni dokoličari,
tradicionalno ublehaški spektar, dobro potkoženi nehljebovići sa internetskih portala dozivaju i priželjkuju....
ja ne znam šta sam
a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom?![]()
Iskreno, ne kontam boldano?dr.gog wrote:
Ja bih to uradio da forum funkcioniše na taj način, ali to nije slučaj, sa dobrim razlogom.Ako hoćeš, napisaću ti pp sa objašnjenjem ili pričati licem u lice, ako si baš za kafenisanje uz priču o medijima. I ja stojim iza svojih riječi, ali jedan na jedan licem u lice kako je i red, kada se objašnjava pisanje na forumu.Zato postoji pp...
Frajerski bi bilo da nas nekoliko sjedne sa Senadom i priča otvoreno, evo ja se nudim prvi da pokušamo.
Tekst mu jeste uvredljiv, ali ni forumsko maslo "nije za Ramazana", i stojim iza toga što kažem, mada zaista sa-x autore shvatam kao dio svoje virtualne familije.
Kakav je god Avdić, sigurno mu se ne može prišiti etiketa "šupka" ili "političkog oportuniste".
Text na stranu, ali od srca mu želim da piše još više,a da zdravlje sačuva malo bolje...Ukoliko čita, nek se nakani i javi na bilo koji način.
Čekaj, jesam li te sa nekim pobrkala ili si se neki dan na sva usta hvalila kako nemaš predrasude prema ljudimaplain vanilla wrote:a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom?![]()
Sumnjam da sam se na sva usta ista hvalila, nije moj stil. A sto se tice hrvatskog jezika, trudim se nauciti ga.KatarinaKosaca wrote:Čekaj, jesam li te sa nekim pobrkala ili si se neki dan na sva usta hvalila kako nemaš predrasude prema ljudimaplain vanilla wrote:a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom?![]()
![]()
Onda, valjda nemaš ni predrasude prema jednom od oficijelnih jezika u BIH?
U pravu si, možda bi se i potrudili da se ne moraju spuštati na, evo za primjer, tvoj nivo!zagazaga wrote:iskrenoda su neki ovdje malo pismeniji, pomislila bih da se Senad s nama zajezeza
dragan chovic??plain vanilla wrote:Sumnjam da sam se na sva usta ista hvalila, nije moj stil. A sto se tice hrvatskog jezika, trudim se nauciti ga.KatarinaKosaca wrote:Čekaj, jesam li te sa nekim pobrkala ili si se neki dan na sva usta hvalila kako nemaš predrasude prema ljudimaplain vanilla wrote:a kako se nehljebovic kaze na hrvatskom?![]()
![]()
Onda, valjda nemaš ni predrasude prema jednom od oficijelnih jezika u BIH?
I dalje me zanima kako se nehljebovic kaze na hrvatskom
Mani takve price, stvarno bezveze..uroborus wrote:U pravu si, možda bi se i potrudili da se ne moraju spuštati na, evo za primjer, tvoj nivo!zagazaga wrote:iskrenoda su neki ovdje malo pismeniji, pomislila bih da se Senad s nama zajezeza
kad izlazi sljedeci broj?Ženski Dr.Med wrote:ima da nas S.A. podere u sljedecem izdanju SB....
A,koliko se trudiš da se nametneš kao "relevantan sugovornik", možda te spomene u naredenoj kolumni.plain vanilla wrote:
Mani takve price, stvarno bezveze..
Nego, sta kaze gospodin Senad, jesmo li mu dosadni?
relevantan sugovornik? trudim se?uroborus wrote:A,koliko se trudiš da se nametneš kao "relevantan sugovornik", možda te spomene u naredenoj kolumni.plain vanilla wrote:
Mani takve price, stvarno bezveze..
Nego, sta kaze gospodin Senad, jesmo li mu dosadni?