Sigurno nije. Baš kao što bi ti svoju, možda, odveo u Jasenovac, ali ne bi na Blajburg.nosara wrote:Pade mi nesto na glavu... Onaj tip sa pocetka price je svoju djecu vodio na blajburg (sta god to bilo), a da li ih je vodio u Jasenovac...?
Sto li mi je to palo na glavu...?
Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
-
oldplague
#1801 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
- ultima_palabra
#1802 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Sa Lovćena vila plače,Jimmy_The_Saint wrote:Halo ba, šta će Čak Norisu beha novinarstva moja šifra, da ovim slinama koje cinkaju ljude moderaciji danas za psovku, a sutra bi UDBI za slušanje Glasa Amerike pojasni šta o njima misli?
Odrastite, ako može.
Đe si dosad Noris Čače
Sad ozbiljno, nadam se da Senad neće ulaziti u rat sa forumašima... to bi ga srozalo na nivo Sanje Vlaisavljević.
- nosara
#1803 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ma ja to nesto sam sa sobom...oldplague wrote:Sigurno nije. Baš kao što bi ti svoju, možda, odveo u Jasenovac, ali ne bi na Blajburg.nosara wrote:Pade mi nesto na glavu... Onaj tip sa pocetka price je svoju djecu vodio na blajburg (sta god to bilo), a da li ih je vodio u Jasenovac...?
-
oldplague
#1804 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Slažem se, to bi mu bilo glupo. Ali bilo bi mu glupo i da je potpuno odćutao "grobara građanske BiH" i slično.ultima_palabra wrote:Sa Lovćena vila plače,Jimmy_The_Saint wrote:Halo ba, šta će Čak Norisu beha novinarstva moja šifra, da ovim slinama koje cinkaju ljude moderaciji danas za psovku, a sutra bi UDBI za slušanje Glasa Amerike pojasni šta o njima misli?
Odrastite, ako može.
Đe si dosad Noris Čače![]()
Sad ozbiljno, nadam se da Senad neće ulaziti u rat sa forumašima... to bi ga srozalo na nivo Sanje Vlaisavljević.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1805 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Smijesno mi je kakvim se jezikom koristi Senad ,a kao,najvise zamjera pojedincima na nekim etiketiranjima njega i slicno.
A jos interesantnije je da se neko koristi ovakvim njegovim nacinom komunikcije i da koristi ovakve uvrede prema bilo kome,pa taman taj neko bio i anoniman,automarski bi bio upozoren ili cak banovan sa ovoga foruma.
A zamisli,listovi SB trpe ono sto nebi trpio ,zbog pravila u komunnikaciji i forumskih sankcija zbog uvreda,ovaj forum.
Pa ko je onda ovdje u cijeloj ovoj prici degutantan???
) to sebi moze dopustiti,mada se to na ovome forumu nikada nebi moglo istolerisati.
Za mene razocaravajuce,bez obzira sto sam na pocetku ove raspave u sustini bio na Senadovoj strani,cak i branio njegovu slobodu pisanja kao autora,covjeka slobodnih misli i alternative u svim mogucim sistemima do sada...ali sve to raditi na ovaj nacin,i sa ovako jeftinim osvrtom na tamo neke forumske rasprave ...ne znam,za mene je ovo razocaravajuce.
A jos interesantnije je da se neko koristi ovakvim njegovim nacinom komunikcije i da koristi ovakve uvrede prema bilo kome,pa taman taj neko bio i anoniman,automarski bi bio upozoren ili cak banovan sa ovoga foruma.
A zamisli,listovi SB trpe ono sto nebi trpio ,zbog pravila u komunnikaciji i forumskih sankcija zbog uvreda,ovaj forum.
ta samozatajna bagra
taj dokoni, besposlicarski,
parazitski polusvijet
itd. itd. Nacin njegove komunikacije je tuzan za mene. Al' sta ces,ocito stranice SB trpe dosta toga sto je daleko od normalnog nacina komunikacije. Al' sta da se radi,Senad je tamo glavni i odgovorni "moderator" (usamljena gomila, neproduktivna i
neradni~ka
Za mene razocaravajuce,bez obzira sto sam na pocetku ove raspave u sustini bio na Senadovoj strani,cak i branio njegovu slobodu pisanja kao autora,covjeka slobodnih misli i alternative u svim mogucim sistemima do sada...ali sve to raditi na ovaj nacin,i sa ovako jeftinim osvrtom na tamo neke forumske rasprave ...ne znam,za mene je ovo razocaravajuce.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1806 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Nije ti neprijatno porediti stradanja i zrtve Jasenovca i Blajburga???oldplague wrote:Sigurno nije. Baš kao što bi ti svoju, možda, odveo u Jasenovac, ali ne bi na Blajburg.nosara wrote:Pade mi nesto na glavu... Onaj tip sa pocetka price je svoju djecu vodio na blajburg (sta god to bilo), a da li ih je vodio u Jasenovac...?
- nosara
#1807 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Sa ovakvim vokabularom sa ovog foruma bi letio iste sekunde... Cak... Cak Noris...-LIBERO- wrote:Smijesno mi je kakvim se jezikom koristi Senad ,a kao,najvise zamjera pojedincima na nekim etiketiranjima njega i slicno.
ta samozatajna bagrataj dokoni, besposlicarski,
parazitski polusvijetitd. itd. Nacin njegove komunikacije je tuzan za mene. Al' sta ces,ocito stranice SB trpe dosta toga sto je daleko od normalnog nacina komunikacije. Al' sta da se radi,Senad je tamo glavni i odgovorni "moderator" (usamljena gomila, neproduktivna i
neradni~ka) to sebi moze dopustiti,mada se to na ovome forumu nikada nebi moglo istolerisati.
![]()
- ultima_palabra
#1808 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Pa dobro, Senad nikad nije bio pristalica "kulture dijaloga" po forumskim ili pravilima Sanje V.
Jednostavno, može mu se...
Što se tiče stavova o forumima, isto razmišlja i Boris Dežulović, pa ga zbog toga ne cijenim manje. To je samo ispoljavanje cehovske sujete... ako svako može piskarati po tamo nekim forumima i blogovima, onda smo mi novinari skoro nepotrebni
Ali ako bi se koristio novinama da se obračunava sa nekim forumašem pojedinačno, onda je bolje da se registruje.
Što se tiče stavova o forumima, isto razmišlja i Boris Dežulović, pa ga zbog toga ne cijenim manje. To je samo ispoljavanje cehovske sujete... ako svako može piskarati po tamo nekim forumima i blogovima, onda smo mi novinari skoro nepotrebni
Ali ako bi se koristio novinama da se obračunava sa nekim forumašem pojedinačno, onda je bolje da se registruje.
-
oldplague
#1809 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Nije ni najmanje. A pola je mojih skončalo u Jasenovcu. Predratni komunisti. A ipak mi nije neprijatno porediti žrtve. Iako ih nisam ni poredila, premda je to tebi vjerovatno malo ili nimalo važno. Zvuči, onako, seksi, nabrijano, pravednički, kad iskucaš takav ultimativan upit bez veze s pameću.-LIBERO- wrote:Nije ti neprijatno porediti stradanja i zrtve Jasenovca i Blajburga???oldplague wrote:Sigurno nije. Baš kao što bi ti svoju, možda, odveo u Jasenovac, ali ne bi na Blajburg.nosara wrote:Pade mi nesto na glavu... Onaj tip sa pocetka price je svoju djecu vodio na blajburg (sta god to bilo), a da li ih je vodio u Jasenovac...?
Blajburg je bio greška, mrlja na besprijekornoj antifašističkoj borbi. Trebalo ih je pohapsiti i izvesti pred sud. A onda, kome metak, kome lopata.
-
oldplague
#1810 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ma ne lagi...Sa ovakvim vokabularom sa ovog foruma bi letio iste sekunde... Cak... Cak Noris...
- nosara
#1811 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
A sta je bilo u blajburgu...?oldplague wrote: Nije ni najmanje. A pola je mojih skončalo u Jasenovcu. Predratni komunisti. A ipak mi nije neprijatno porediti žrtve. Iako ih nisam ni poredila, premda je to tebi vjerovatno malo ili nimalo važno. Zvuči, onako, seksi, nabrijano, pravednički, kad iskucaš takav ultimativan upit bez veze s pameću.
Blajburg je bio greška, mrlja na besprijekornoj antifašističkoj borbi. Trebalo ih je pohapsiti i izvesti pred sud. A onda, kome metak, kome lopata.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1812 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Pripadnici kvislinskih i zlocinackih vojnih formacija,u procentu od barem 90% i pritom jos naoruzani,jer su odbijali predati se i kapitulirati...i porediti ih sa ljudima u Jasenovcu ,koji su mahom bili tamo izvedeni iz svojih domova zbog neoprostivih "grijeha" sto su pripadnici nekih za NDH ne privtaljivih naroda ili opcija,u 90% civili.
Odlicno,sve si mi rekla.
Odlicno,sve si mi rekla.
-
oldplague
#1813 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Bježi bolan... Ratni zločin je ratni zločin. Tom pričom o naoružanim neprijateljskim vojnicima se i Karadžić brani. Zabranjeno je ubijanje bez suđenja, pogotovo od strane pobjedničke vojske. Eto, mogli su se Britanci obuzdati u Njemačkoj, ali mi ne mogosmo. Tako da nam to mogu nabijati na nos za vijeke vjekova.-LIBERO- wrote:Pripadnici kvislinskih i zlocinackih vojnih formacija,u procentu od barem 90% i pritom jos naoruzani,jer su odbijali predati se i kapitulirati...i porediti ih sa ljudima u Jasenovcu ,koji su mahom bili tamo izvedeni iz svojih domova zbog neoprostivih "grijeha" sto su pripadnici nekih za NDH ne privtaljivih naroda ili opcija,u 90% civili.
Odlicno,sve si mi rekla.
-
oldplague
#1814 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Nije bilo lopate. Ne upuštaj se u to, ne valja ti to.nosara wrote:A sta je bilo u blajburgu...?oldplague wrote: Nije ni najmanje. A pola je mojih skončalo u Jasenovcu. Predratni komunisti. A ipak mi nije neprijatno porediti žrtve. Iako ih nisam ni poredila, premda je to tebi vjerovatno malo ili nimalo važno. Zvuči, onako, seksi, nabrijano, pravednički, kad iskucaš takav ultimativan upit bez veze s pameću.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1815 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Jednostavno to dvoje nije isto,koliko god ti to pokusala na taj nacin povezati. To je cisto civlizacijska norma. Ne kazem da se nije "problem" Blajburga mogao suptilnije rijesiti,mogao je,ali zasto onda amnestritati u tom kontekstu recimo bombardovanje sasveznicke avijacije po svim Njemackim gradovima,a najjaci predstavnik demoliranja i unistenja civilnog mjesta je mozda bas Dresdenoldplague wrote:Bježi bolan... Ratni zločin je ratni zločin. Tom pričom o naoružanim neprijateljskim vojnicima se i Karadžić brani. Zabranjeno je ubijanje bez suđenja, pogotovo od strane pobjedničke vojske. Eto, mogli su se Britanci obuzdati u Njemačkoj, ali mi ne mogosmo. Tako da nam to mogu nabijati na nos za vijeke vjekova.-LIBERO- wrote:Pripadnici kvislinskih i zlocinackih vojnih formacija,u procentu od barem 90% i pritom jos naoruzani,jer su odbijali predati se i kapitulirati...i porediti ih sa ljudima u Jasenovcu ,koji su mahom bili tamo izvedeni iz svojih domova zbog neoprostivih "grijeha" sto su pripadnici nekih za NDH ne privtaljivih naroda ili opcija,u 90% civili.
Odlicno,sve si mi rekla.
Vaditi neke reakcije iz konteksta tog vremena,pa cak te reakcije bile i na NAORUZANE paravojske koje se odbijaju predati i poslije kapitulacije njihovih kvislinskih "drzavnih"projekata,i jos k tome jos izjednacavati ih sa civilnim zrtvama,mahom zatvaranim PO RASNIM ZAKONIMA,iz Jasenovcu je ljudska mizernost.
A ti misli i tumaci to kako hoces.
- Banksy
#1816 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Sad ozbiljno, nije valjda da je iko na ovom forumu i u jednom momentu pomislio da je Senad Avdić toliko mahnit da se po forumima dopisuje sa polupismenim poluidiotima, dal' si ti normalan?ultima_palabra wrote: Sa Lovćena vila plače,
- Banksy
#1817 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Da, i mene je razočarao, to mu nije trebalo. Ova bagra to nije zaslužila.-LIBERO- wrote:
sve to raditi na ovaj nacin,i sa ovako jeftinim osvrtom na tamo neke forumske rasprave ...ne znam,za mene je ovo razocaravajuce.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1818 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
kako da ne... tepih bombardovanje izmislio Tito...oldplague wrote:Bježi bolan... Ratni zločin je ratni zločin. Tom pričom o naoružanim neprijateljskim vojnicima se i Karadžić brani. Zabranjeno je ubijanje bez suđenja, pogotovo od strane pobjedničke vojske. Eto, mogli su se Britanci obuzdati u Njemačkoj, ali mi ne mogosmo. Tako da nam to mogu nabijati na nos za vijeke vjekova.-LIBERO- wrote:Pripadnici kvislinskih i zlocinackih vojnih formacija,u procentu od barem 90% i pritom jos naoruzani,jer su odbijali predati se i kapitulirati...i porediti ih sa ljudima u Jasenovcu ,koji su mahom bili tamo izvedeni iz svojih domova zbog neoprostivih "grijeha" sto su pripadnici nekih za NDH ne privtaljivih naroda ili opcija,u 90% civili.
Odlicno,sve si mi rekla.
tema ide pod ključ da malo pometlam...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1819 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Jimmy_The_Saint wrote:Ti bi rado bio nevin, al' si rađ'o. Evo malo još o Senadu Avdiću: ja se tako prijatno, već godinama, iz sedmice u sedmicu iznenadim, kad nešto o čemu sam te hefte razmišlj'o, o čemu sam razgovarao s nekim te nekim, pročitam u njegovoj izvedbi. Pa kažem sebi - uh vidi što sam pametan, ista nam je stvar zapela za oko. Eto, to bih da kažem. O Senadu Avdiću. Politička pozadina SB ne postoji već odavno - bilo je tu koketiranja s Alijom, bilo je tu iskrenog zanosa SDP-om, Alija umro a SDP otiš'o svojim putem, Senad ost'o. Na braniku domovine koje nema. A vi mu, pizde, u leđa pucate.
Jimmy_The_Saint wrote:Bolji je od tebe jer nije glupi licemjerni zatucani nesposobnjaković nego Kralj Tastature, Padišah Štamparije, Poglavnik Neovisnog Tiska. A ti, bijedo, imaš pet minuta škole i veliki odmor.komeba wrote:Jimmy_The_Saint wrote:Kmeeeee, maaaamaaaaaa, neeeeću da se igrraaaaam ovakkkooooo....![]()
Mišu gumeni, ti imaš pravo da lažeš i petljaš i navijaš za svoju stranku.
Ja, eto, imam pravo da te razgulim kad na pravdi Boga ljagaš ljude bolje od sebe.
Capisci?![]()
U čemu je bolji... kamena s' ramena? Aberečke-abertude? Skok u dalj?
Iskoristiću jedan tvoj argument - odrasti !
p.s. aber koga ćete?
Jimmy_The_Saint wrote:To što TI s temom radiš, zove se blaćenje. Fukaro jedna. Prijavi me moderaciji. I mami me tuži. Samo mi nemoj dolaziti na stan, tu ću te tako zažagati pajserom da te neće ni Kemo Dizdarević sastaviti....
ovakve stvari NAM NE TREBAJU. mislim na bilo koje forumaše
Jimmy - trajni naravno
@Banksy - nikad nisam imao problem da se partije, predsjednici stranaka ili bilo ko od onih koji nam "kroje kapu" nazivaju svakakvim imenima, niti sam zbog toga opominjao ljude, a kamoli banovao... ali, zamoliću te, nemoj više ovako nazivati forumaše.
@nosara - nije ni tebi mahane, seln je već na "banovićkim pašnjacima", ako među prijavama nađem i tebe znaš šta te čeka, kao i uvijek.
-
oldplague
#1820 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Onda je i Tito trebao pokušati sa kakvim tepihom.Chmoljo wrote:kako da ne... tepih bombardovanje izmislio Tito...oldplague wrote:Bježi bolan... Ratni zločin je ratni zločin. Tom pričom o naoružanim neprijateljskim vojnicima se i Karadžić brani. Zabranjeno je ubijanje bez suđenja, pogotovo od strane pobjedničke vojske. Eto, mogli su se Britanci obuzdati u Njemačkoj, ali mi ne mogosmo. Tako da nam to mogu nabijati na nos za vijeke vjekova.-LIBERO- wrote:Pripadnici kvislinskih i zlocinackih vojnih formacija,u procentu od barem 90% i pritom jos naoruzani,jer su odbijali predati se i kapitulirati...i porediti ih sa ljudima u Jasenovcu ,koji su mahom bili tamo izvedeni iz svojih domova zbog neoprostivih "grijeha" sto su pripadnici nekih za NDH ne privtaljivih naroda ili opcija,u 90% civili.
Odlicno,sve si mi rekla.
tema ide pod ključ da malo pometlam...
- ultima_palabra
#1821 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Čemu nervoza, preferiram staložen diskursBanksy wrote:Sad ozbiljno, nije valjda da je iko na ovom forumu i u jednom momentu pomislio da je Senad Avdić toliko mahnit da se po forumima dopisuje sa polupismenim poluidiotima, dal' si ti normalan?ultima_palabra wrote: Sa Lovćena vila plače,
Iskreno nemam pojma da li se dopisuje, ali sad pročitah njegovu kolumnu u SB, ne djeluje kao Chuck Norris, više kao kakva uvrijeđena mlada.
Ovaj forum je itekako relevantan barometar mišljenja za sve... ali što da ti govorim nešto što već znaš
- Banksy
#1822 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ovaj forum, kao i bilo koji drugi, je sasvim irelevantan u svakom smislu, vjeruj mi, znam šta govorim.ultima_palabra wrote:Čemu nervoza, preferiram staložen diskursBanksy wrote:Sad ozbiljno, nije valjda da je iko na ovom forumu i u jednom momentu pomislio da je Senad Avdić toliko mahnit da se po forumima dopisuje sa polupismenim poluidiotima, dal' si ti normalan?ultima_palabra wrote: Sa Lovćena vila plače,
Sad ozbiljno, nadam se da Senad neće ulaziti u rat sa forumašima... to bi ga srozalo na nivo Sanje Vlaisavljević.![]()
Iskreno nemam pojma da li se dopisuje, ali sad pročitah njegovu kolumnu u SB, ne djeluje kao Chuck Norris, više kao kakva uvrijeđena mlada.
Ovaj forum je itekako relevantan barometar mišljenja za sve... ali što da ti govorim nešto što već znaš![]()
I meni je glupo što je reagovao, ali i to je njegovo pravo. Mi imamo svoj medij, on svoj.
Ali gadno je kad gomila polupismenih (nemojte da vadim primjere, zaista smo polupismeni) anonimusa (evo, nismo idioti) na pravdi boga laže i olajava jedinog preostalog poštenog bh novinara. Ono što smo čitali na stranicama ove teme su uglavnom bile samo laži i olajavanja.
Jedno je sučeliti mišljenja, o bilo čemu, drugo je otvarati teme samo s ciljem i namjerom da se u svakom smislu lažima i mahalanjem diskvalifikuje i ponizi jedna javna ličnost, a ova tema je samo zato otvorena, znamo to svi od prve stranice.
- ultima_palabra
#1823 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Jeste bilo ružnih stvari, ne sporim... ali tome je doprinijelo i vas nekoliko Senadovih pristalica sa svojim arogantnim pristupom: "šta vi znate, djeco, balavci"... forum je medij gdje takva priča ne prolazi.Banksy wrote:Ovaj forum, kao i bilo koji drugi, je sasvim irelevantan u svakom smislu, vjeruj mi, znam šta govorim.
I meni je glupo što je reagovao, ali i to je njegovo pravo. Mi imamo svoj medij, on svoj.
Ali gadno je kad gomila polupismenih (nemojte da vadim primjere, zaista smo polupismeni) anonimusa (evo, nismo idioti) na pravdi boga laže i olajava jedinog preostalog poštenog bh novinara. Ono što smo čitali na stranicama ove teme su uglavnom bile samo laži i olajavanja.
Jedno je sučeliti mišljenja, o bilo čemu, drugo je otvarati teme samo s ciljem i namjerom da se u svakom smislu lažima i mahalanjem diskvalifikuje i ponizi jedna javna ličnost, a ova tema je samo zato otvorena, znamo to svi od prve stranice.
Ja sam insistirao na argumentovanoj raspravi, ali brzo je sve otišlo u pm....
-
klixober
#1824 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Jednostavno nije istina. Tako bi se onda moglo reći za svaku temu na forumu i forum općenito.Banksy wrote:
Ovaj forum, kao i bilo koji drugi, je sasvim irelevantan u svakom smislu, vjeruj mi, znam šta govorim.
Ova tema ima svoj naslov, diskutuje se o hajci koju provodi SB protiv određenih ličnosti i jedne stranke. Mislim da Senad Avdić mnogo gore mahalanje koristi u svojim tekstovima, nego što je bilo ko na forumu koristio o njemu.
On u SB ulazi u porodično stablo, veze, prijateljske i porodične novčanik, seksualni život, meni na stolu...u suštini 100 puta gore nego što se diskutuje na forumu o njemu i SB.
- Banksy
#1825 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)
Ne, ne bi moglo. Teme koje se otvore s ciljem s kojim si ti otvorio ovu, obično se brzo i zatvore.komeba wrote:Jednostavno nije istina. Tako bi se onda moglo reći za svaku temu na forumu i forum općenito.Banksy wrote:
Ovaj forum, kao i bilo koji drugi, je sasvim irelevantan u svakom smislu, vjeruj mi, znam šta govorim.
Ova tema ima svoj naslov, diskutuje se o hajci koju provodi SB protiv određenih ličnosti i jedne stranke. Mislim da Senad Avdić mnogo gore mahalanje koristi u svojim tekstovima, nego što je bilo ko na forumu koristio o njemu.
On u SB ulazi u porodično stablo, veze, prijateljske i porodične novčanik, seksualni život, meni na stolu...u suštini 100 puta gore nego što se diskutuje na forumu o njemu i SB.
Slobodna Bosna ne provodi hajku. Slobodna Bosna je politički magazin koji obrađuje političke teme koje se tebi, iz nekog razloga, u posljednje vrijeme ne dopadaju.
Pa si stoga otvorio temu ne o onome što piše, već o ONOME ko piše (slično tvom forumskom pristupu), u pokušaju da autora privatno diskvalifikuješ pripisujući mu raznorazne budalaštine, neistine, prijatelje ustaše, alkohol i koješta još, umjesto da razgovaramo o onome što je napisano. Uglavnom, kvalitetno si se isprovaljivao, ukratko.
Da, ulazi on svuda, ali s imenom i potpisom, gdje ga za svaku laž možeš tužiti i dobiti. Za laži i mahalanja o njemu na forumu ti ni na koji način nećeš odgovarati, zato ne poredi neusporedivo. I inače, ne poredi se s Avdićem, pobogu ...
Bilo bi pametnije i produktivnije da si taj jed, kojeg si pun jer eto Senči više nije Zlatkov drug, usmjerio na konstruktivnu kritiku i razmišljanje zašto više NIKO nije Zlatkov drug.
E, vidiš, to bi bila odlična tema, za razliku od ovih koznakoliko strana uglavnom bljuvotina.
edit: I nastavi bez mene , tema više zaista nema veze s mozgom ...