Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Locked
Banksy

#1651 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:
nosara wrote:
...i skup/jeftin... :wink:
I, šta smo rekli, ko ga plaća?

Mićko, Gagi, Merkelica, talibani, masonska loža Bosne i Hercegovine, Fahro, ko?
Senči je jedini lik kojeg braniš na forumu, sve ostale napadaš :D
Neka, prijateljstva su najveće blago ;-)
Svakom prema zasluzi.

Nađi mi još jednog aktivnog političkog bh novinara s dva prsta obraza i mrvom ljudskog i profesionalnog integriteta, a sve u 55 stambenih kvadrata, pa ćemo i njega pohvalit.
nosara

#1652 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

Banksy wrote: Svakom prema zasluzi.

Nađi mi još jednog aktivnog političkog bh novinara s dva prsta obraza i mrvom ljudskog i profesionalnog integriteta, a sve u 55 stambenih kvadrata, pa ćemo i njega pohvalit.
Ljudski i profesionalni integritet nestaje trenutno ako stanes na stranu onih koji ga nemaju...
madner

#1653 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by madner »

Banksy wrote:
ultima_palabra wrote:
Banksy wrote: I, šta smo rekli, ko ga plaća?

Mićko, Gagi, Merkelica, talibani, masonska loža Bosne i Hercegovine, Fahro, ko?
Senči je jedini lik kojeg braniš na forumu, sve ostale napadaš :D
Neka, prijateljstva su najveće blago ;-)
Svakom prema zasluzi.

Dobro, da je ulozio pola para od alkohola mogao je imat i 2-3 stana :D
Gloria

#1654 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Gloria »

nosara wrote:

Ljudski i profesionalni integritet nestaje trenutno ako stanes na stranu onih koji ga nemaju...
Znaci on je integritet izgubio po tebi nakon sto je stao na svoju osobnu stranu :-) Koliko mogu da primijetim Senad je bio i ostao svoj i uvijek svoj.
Senad kritikuje sve ono sto nije u redu i jedan je od prvih koji je vidio stvari kada drugi to nisu htjeli ili nisu prepoznavali.

SDP-e sa velikim vozdom Zlajom je sada na redu i to sa razlogom. Interesantno da kako vrijeme odmice ponasanje velikog vozda Zlaje i SDP-ea daje sve vise razloga za sto jace kritike.
I zato 'udri Senade' iz sve snage po lazi i mimikriji.
nosara

#1655 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

Gloria wrote:
nosara wrote:

Znaci on je integritet izgubio po tebi nakon sto je stao na svoju osobnu stranu :-) Koliko mogu da primijetim Senad je bio i ostao svoj i uvijek svoj.
Senad kritikuje sve ono sto nije u redu i jedan je od prvih koji je vidio stvari kada drugi to nisu htjeli ili nisu prepoznavali.

SDP-e sa velikim vozdom Zlajom je sada na redu i to sa razlogom. Interesantno da kako vrijeme odmice ponasanje velikog vozda Zlaje i SDP-ea daje sve vise razloga za sto jace kritike.
senad je za zaljenja... lutka na koncu, koju neprijatelji Bosne i Hercegovine tapsu po ledjima i ohrabruju ga da svojim pisanjem advokatise rusiteljima drzave... "To teheranac, legendo, pravi si...!" :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#1656 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by PipiDugaDevetka »

Gloria wrote:
nosara wrote:

Znaci on je integritet izgubio po tebi nakon sto je stao na svoju osobnu stranu :-) Koliko mogu da primijetim Senad je bio i ostao svoj i uvijek svoj. Senad kritikuje sve ono sto nije u redu i jedan je od prvih koji je vidio stvari kada drugi to nisu htjeli ili nisu prepoznavali.

Eh, da nije maligana,...u legendu bi ušao.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1657 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

Dakle, onaj ko ne tapše po ramenu BIH Lukašenka, po automatizmu je rušitelj države i kleronacionalista :-) . Pa padnu i teže riječi. Kad upravo kao i njegov imenjak Lukašenko pretpostavlja sebe i svoj ego državi. Odmah nakon izborne pobjede se glatko i galantno (na račun nekih drugih koji ne mogu dati svoj glas, nažalost) odrekao pola države, a sada se igra i poigrava i sa drugom polovinom, sve samo radi svog ega. I onda onaj ko to kaže i ukaže (svejedno mi je ko je to) je ni manje ni više nego rušitelj države. Da nije bezobrazno do beskonačnosti, mislila bi da je plitko i glupo.
Gloria

#1658 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Gloria »

nosara wrote:
senad je za zaljenja... lutka na koncu, koju neprijatelji Bosne i Hercegovine tapsu po ledjima i ohrabruju ga da svojim pisanjem advokatise rusiteljima drzave... "To teheranac, legendo, pravi si...!" :-)

Interesantno promatranje stvari i generaliziranje stvari.
Znaci ja sam po tebi takodje neprijateljica Bosne i Hercegovine i svi oni koji postuju ono sto Senad pise.
I znaci po tebi je kritika velikog vozda Zlaje zednog jedino vlasti zajedno sa svojim kratkovidnim istomisljenicima u stvari rusenje drzave :-)
Prosto nevjerovatno. :shock: Tragikomican nacin razmisljanja.

POdsjecas me na onu Azrinu "Ljudi postaju nalik na kokosi. Slabo vide i rano lijezu..." 8)
Adriatic

#1659 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Adriatic »

Kada bi i zanemarili činjenicu da je Senad prodao dušu đavolu, ostaje činjenica da je njegova novina u zadnjih nekoliko godina zabilježila pad u profesionalnom smislu.
Njegovi članci sveli su se na "pričao mi jaran, jučer sam se umio i upalio satelitsku, gledam tekmu, pričala mi poznanica....užas
Da ne spominjem njegovo onanisanje na Nemanju Kusturicu u zadnje vrijeme.
Ipak, najgore od svega je nedostatak pameti kod dotičnog.
Zar stvarno nema pojma ko su mu čitaoci i da njima ne možeš prodavati m.... pod bubrege?
E to je bit svega.
Ili možda i on traži izlaznu opciju kao i Pećinar?
Last edited by Adriatic on 01/02/2011 12:31, edited 1 time in total.
nosara

#1660 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:Dakle, onaj ko ne tapše po ramenu BIH Lukašenka, po automatizmu je rušitelj države i kleronacionalista :-) . Pa padnu i teže riječi. Kad upravo kao i njegov imenjak Lukašenko pretpostavlja sebe i svoj ego državi. Odmah nakon izborne pobjede se glatko i galantno (na račun nekih drugih koji ne mogu dati svoj glas, nažalost) odrekao pola države, a sada se igra i poigrava i sa drugom polovinom, sve samo radi svog ega. I onda onaj ko to kaže i ukaže (svejedno mi je ko je to) je ni manje ni više nego rušitelj države. Da nije bezobrazno do beskonačnosti, mislila bi da je plitko i glupo.
Opet laz... Niko se nicega nije odrekao, drzava je sigurna u svojim granicama, ali glavnina posla je na nizim nivoima...
KatarinaKosaca

#1661 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:Opet laz... Niko se nicega nije odrekao, drzava je sigurna u svojim granicama, ali glavnina posla je na nizim nivoima...
Ma, kako da ne, sve je laž, samo je Zlaya svetac :D .
nosara

#1662 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

Gloria wrote:
nosara wrote:

Interesantno promatranje stvari i generaliziranje stvari.
Znaci ja sam po tebi takodje neprijateljica Bosne i Hercegovine i svi oni koji postuju ono sto Senad pise.
I znaci po tebi je kritika velikog vozda Zlaje zednog jedino vlasti zajedno sa svojim kratkovidnim istomisljenicima u stvari rusenje drzave :-)
Prosto nevjerovatno. :shock: Tragikomican nacin razmisljanja.

POdsjecas me na onu Azrinu "Ljudi postaju nalik na kokosi. Slabo vide i rano lijezu..." 8)
Kako god postavis stvar, sb je trenutno u drustvu poskoka, tv1 i ostalih zagovaraca nacionalnih podjela... Ako mu poskok objavljuje tekstove, znaci da im to godi, dakle misle isto... Logika...
Gloria

#1663 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Gloria »

Da se podsjetimo koga on to kritikuje, koga vi to zdusno podrzavate i da obnovimo svi gradivo iz proslosti. :-D

Lagumdžija je veliki diktator

"O sjednici na kojoj se osjećao kao na optuženičkoj klupi jer je već treća ili četvrta zbog njegovih izjava, o svojoj kandidaturi za sljedeće izbore, o staljinizmu Zlatka Lagumdžije, o SDP-u i Stranci za BiH, dr. Nijaz Duraković za Dane je govorio samo nekoliko sati nakon što je izdato saopćenje partije kojoj je i otac i sin, ali u kojoj, kako sam kaže, neko smišlja prevare po očitom predsjedničkom diktatu"

http://www.bhdani.com/arhiva/261/t26121.shtml
Last edited by Gloria on 01/02/2011 12:35, edited 1 time in total.
nosara

#1664 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

KatarinaKosaca wrote:
nosara wrote:Opet laz... Niko se nicega nije odrekao, drzava je sigurna u svojim granicama, ali glavnina posla je na nizim nivoima...
Ma, kako da ne, sve je laž, samo je Zlaya svetac :D .
Zar nije generalisimus franko svetac...?
ultima_palabra

#1665 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by ultima_palabra »

KatarinaKosaca wrote:Dakle, onaj ko ne tapše po ramenu BIH Lukašenka, po automatizmu je rušitelj države i kleronacionalista :-) . Pa padnu i teže riječi. Kad upravo kao i njegov imenjak Lukašenko pretpostavlja sebe i svoj ego državi. Odmah nakon izborne pobjede se glatko i galantno (na račun nekih drugih koji ne mogu dati svoj glas, nažalost) odrekao pola države, a sada se igra i poigrava i sa drugom polovinom, sve samo radi svog ega. I onda onaj ko to kaže i ukaže (svejedno mi je ko je to) je ni manje ni više nego rušitelj države. Da nije bezobrazno do beskonačnosti, mislila bi da je plitko i glupo.
A bh.Lukašenko je neko ko je bio na vlasti ukupno 2 godine, zajedno sa još 10 stranaka :-) U BiH postoji samo Laktašenko 8-)
KatarinaKosaca

#1666 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

nosara wrote:Zar nije generalisimus franko svetac...?
Nije. On je diktator. Ima tema o tome. 8-)
klixober

#1667 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by klixober »

Gloria wrote:Da se podsjetimo koga on to kritikuje, koga vi to zdusno podrzavate i da obnovimo svi gradivo iz proslosti. :-D

Lagumdžija je veliki diktator

"O sjednici na kojoj se osjećao kao na optuženičkoj klupi jer je već treća ili četvrta zbog njegovih izjava, o svojoj kandidaturi za sljedeće izbore, o staljinizmu Zlatka Lagumdžije, o SDP-u i Stranci za BiH, dr. Nijaz Duraković za Dane je govorio samo nekoliko sati nakon što je izdato saopćenje partije kojoj je i otac i sin, ali u kojoj, kako sam kaže, neko smišlja prevare po očitom predsjedničkom diktatu"

http://www.bhdani.com/arhiva/261/t26121.shtml
Tragedija Nijaza Druakovića je slična Avdićevoj....alkohol. Neko će reći da je ovo "ad hominem", ali mislim da ima smisla se zapitati, kakoneko može pretendovati da zna kako urediti stranku, ili državu, kad ne zna ni svoj život srediti...(alkoholizam)
Iskreno se sažalim kada vidim Durakovića ili Avdića na tv-u kako se muče.
klixober

#1668 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by klixober »

stochar wrote:
komeba wrote:
Ja ne tvrdim da Senad Avdić navija za HDZ, ne tvrdim da navija za bilo koga. Već sam objasnio da mi njegovo pisanje izgleda kao buntovništvo bez razloga, vođenje privatnih ratova zbog povrijeđene sujete(sudski postupak koji protiv njega vode Komšić, Lagumdžija i Hadžić).
ako bi pored opravdane kritike mnogih poteza SDP-a trazio druge razloge, mislim da su ovi mnogo blizi nego bilo koji drugi. radi se o zajebanim likovima, likovima koji su donedavno bili svi dobri jedni s drugima, i cesto razlog medijskih prejebavanja bude mnogo jednostavniji nego sto to forumski ljubitelji teorija zavjere pokusavaju objasniti(sto rece neko na temi o '60 minuta' - sve to odgovara vanzemaljcima kako bi preuzeli dominaciju preko amerikanaca i masona)
Svjestan sam toga, ali meni je svejedno jesu li Avdićeve škrabotine zadnjih pola godine produkt uplate na račun u Širokom, ili povrijeđene sujete zbog sudskog postupka. Rezulta je isti -ulje na vatru vatru i vjetar u jedra separatistima.
Banksy

#1669 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Banksy »

komeba wrote:
mislim da ima smisla se zapitati, kakoneko može pretendovati da zna kako urediti stranku, ili državu, kad ne zna ni svoj život srediti...(alkoholizam)
Ili glavni grad, gluho bilo ...
VjecitiStudent

#1670 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
komeba wrote:
mislim da ima smisla se zapitati, kakoneko može pretendovati da zna kako urediti stranku, ili državu, kad ne zna ni svoj život srediti...(alkoholizam)
Ili dvoje djece ..., jos gluhlje bilo, ako se jos ko sjeca idilicnog predratnog spota ...
nosara

#1671 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by nosara »

Banksy wrote:
komeba wrote:
Ako ti se ne svidja grad, vrati se doma... Skuhali su ti pasta-sutu... :lol:
Banksy

#1672 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by Banksy »

nosara wrote:
Banksy wrote:
komeba wrote:
Jel to diskriminiraš nas, došljake :mrgreen: Oma ću te prijavit moderaciji :mrgreen:
klixober

#1673 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by klixober »

nosara wrote:
Banksy wrote:
komeba wrote:
:D :thumbup:
KatarinaKosaca

#1674 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by KatarinaKosaca »

komeba wrote:
nosara wrote:Ako ti se ne svidja grad, vrati se doma... Skuhali su ti pasta-sutu... :lol:

Evo hin. Oni što godinama pričaju i pišu kako su protiv šovinizma i diskriminacije. Kosmopoliti i svjetski ljudi :-) :-) :-)
klixober

#1675 Re: Slobodna Bosna - politicka pozadina(hajka na SDP)

Post by klixober »

KatarinaKosaca wrote:
komeba wrote:
nosara wrote:Ako ti se ne svidja grad, vrati se doma... Skuhali su ti pasta-sutu... :lol:

Evo hin. Oni što godinama pričaju i pišu kako su protiv šovinizma i diskriminacije. Kosmopoliti i svjetski ljudi :-) :-) :-)
Ama nisi razumjela šalu :wink:
Locked