Posto primjecujem, da su se svi trolovi preselili na ovu temu

- mislim da vrijedi, ovo ponoviti:
komeba je napisao/la:
A je li Milović pitao Pećanina..."Senade tko si, što si...da prostiš?"
http://www.--- NO LINKS ---/kolumne/poli ... --407.html
Postao/la AliceInChains dana 21/01/2011 10:39:
Hrvati, koji ovo podrzavaju, i zasluzuju, da ih HDZ predstavlja. Zasluzuju i saradnju sa cetnicima/fasistima, jer nisu nista bolje. Jos majmuni istovremeno kukaju, da niko od Bosnjaka njihovu "ugrozenost" ne osjeca.
Ne vrijedi rasprava sa bilo kojim budaletinama, koji trose energiju stiteci ovaj stado i ko fol nabrajajti hiljadu primjera, zbog kojih ove vecinske kretencine "jednostavno" nisu "mogli" birati "Bosnjacki" SDP.
Da vam "neobrazovanim" Bosnjacima

jos jednom ponovim:
"Vecinski" Hrvati su vec prije izbora znali, da stozerna stranka favorizuje saradnju sa rusiteljima BIH/cetnicima/fasistima. I nije to vecinske Hrvate sprijecilo, da vecinski glasaju za HDZ.
Eto, nisu jednostavno "mogli" drugacije, jer SDP nije nikakva stranka za Hrvate......pa dobro jeli HDZ jedina Hrvatska stranka ? --------na ovo necete dobiti odgovor, kao i uvjek(osim mozda, da su druge Hrvatske stranke ista mafija, ili jos veca mafija

)
DOSTA VISE SUPLJE!
Bosnolog je napisao/la:
Trebate procitati zahvalnost Rusima za podrsku Trecem vaskrsnucem,koju je poturijo Tudmanov Zdravko Tomac....
Protive se Americi i Nato paktu prizivaju i blagosiljaju Rusiju u pomoc,.....
Zmijski portal i forum je totalna droga do podne je Dogoljica a poslije podne Sagoljica,.....
Nema razlike izmedu njih i cetnickog foruma Krstarice,.......
Ljubav kao nekada Ustasa u Cetnika za vrijeme WW II,
Postao/la AliceInChains dana 21/01/2011 11:04
Ma bas to. Ista su to go.vna. Al' je najjace, kako se protive, kad ih upozoris na saveznistvo sa cetnicima. "Ne. vi nas ne razumijete. Tko je to fasista? Pa nismo mi svi fasisti, samo zato sto nismo za SDP"

Pa dragi moji, mogli ste se "izvuci" kao i oni drugi Hrvati, koji su birali HSP, Narodnu....pa i SDP. Umjesto da "muski" stojite iza vaseg izbora, vi pljujete na druge, pa i na "kamuflirane" Hrvate, zato sto oni nisu izabrali isti put FASIZMA, kao u devedesetim.