slobodna bosna - ascare laganje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

rehaktor

#1 slobodna bosna - ascare laganje

Post by rehaktor »

nisam mogao vjerovati clanku u proslome broju slobodne bosne...
pokusavajuci da na sve moguce nacine diskredituju aktuelnog reisa cerica donose senzacionalne vijesti da ceric nosi rejbanke od 500 eura, vozi mercedes c klase od 100.000 ima dzube armanijevo od 5000 eura, te vilu od, mescini 1000000 eura :-) :-) :-) :-) :-) :-)

e, hajde da malo lazu, ali toliko ascare ne mogu da vjerujem...
naka mi neko kaze da li je ikada vidio, ili cuo za rejbanke od 500 eura, c kalsu od 100000 eura, ako neko zna gdje ceric zivi zna da se ne radi o nikakvoj vili, a pogotovo da to ne vrijedi ni u najludjim snovima 1 000 000 eura...

i kako sada da covjek povjeruje icemu sta ti glupani napisu????? :lol: :lol: :lol: :lol: :-)

da se razumijemo, ne smatram da je ceric po ikakvim imunitetom, ali kakav je kredibilitet clanka ako i najmanje dijete vidi da je ascare laz :-)
Prenj

Post by Prenj »

Ako prepolovimo navedene cifre, da li je vijest, po tebi, i dalje skandalozna ili ne?
kalesijski slavuj

Post by kalesijski slavuj »

hoce da ga ocrne, eto zato to rade!
ALI zahvaljujuci tebi, reis sacuva i OBRAZ i CAST!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by mIRCerka »

rehaktor wrote:nisam mogao vjerovati clanku u proslome broju slobodne bosne...
pokusavajuci da na sve moguce nacine diskredituju aktuelnog reisa cerica donose senzacionalne vijesti da ceric nosi rejbanke od 500 eura, vozi mercedes c klase od 100.000 ima dzube armanijevo od 5000 eura, te vilu od, mescini 1000000 eura :-) :-) :-) :-) :-) :-)

naka mi neko kaze da li je ikada vidio, ili cuo za rejbanke od 500 eura, c kalsu od 100000 eura, ako neko zna gdje ceric zivi zna da se ne radi o nikakvoj vili, a pogotovo da to ne vrijedi ni u najludjim snovima 1 000 000 eura...

i kako sada da covjek povjeruje icemu sta ti glupani napisu????? :lol: :lol: :lol: :lol: :-)

da se razumijemo, ne smatram da je ceric po ikakvim imunitetom, ali kakav je kredibilitet clanka ako i najmanje dijete vidi da je ascare laz :-)
za mercedes nije laz...kad bi ga prodao, mogao bi obnoviti minimum tri kuce u istocnoj bosni za povratnike...al sipak, ne da....
Zadig

Post by Zadig »

jebiga i ti mirce.....
pa reisova guzica je vise sveta od moje ili tvoje.
:D
kalesijski slavuj

Zadig wrote:jebiga i ti mirce.....
nemojmo sad o guzama, drzimo se teme! please
rehaktor

Post by rehaktor »

Prenj wrote:Ako prepolovimo navedene cifre, da li je vijest, po tebi, i dalje skandalozna ili ne?
prenj, nismo na pijaci... ponavljam, ovaj post nisam napisao da bih brano cerica
radi se o tome da, zaista, ne mogu da vjerujem da urednici mogu biti toliko nepazljivi prema svome citateljstvu... moj point je u tome da se zbog ovakvih stvari s. bosni ne moze nista vjerovati...
sjecas li se afere sa fudom backovicem i majicom dolce glabana za koju je s. avdic tvrdio da vrijedi 500 eura i da je ukrasena swarovski kristalima :)

gluposti... po meni, ovakvoj vrsti novine se ne moze vjerovati... oni su gori od politicara, ovi fakat misle da je narod ovce i da ne zna koliko kostaju rejbanke, c klasa mercedesa, "vila"

a kada vec pitas za reisa, evo...
glede cvika, ne smeta mi sto reis ima cvike, bas mu dobro stoje, a siguran sam da svojom pl;acom moze sebi kupiti iste i kupiti :)
mercedes nije njegov (koliko ja znam), pripada ivz... a sjecam se da se reis u mercu vozao i prije rata i da im je taj merc trajao preko 20 god, bilo vrijeme da ga mijenjaju, nek i ovaj toliko traje, opravdana kupnja
glede armani dzubeta, nisam zavirivao etiketu, a logican slijed pisanja sl/ bosne je da i ovo lazu
kuca u kojoj reis zivi... ne znam odkada zivi tamo, ne znam kako je dobio/kupio/koristi taj objekat, ali sigurno znam da vrijedi, mozda 100000 eura, dakle 1/10 onoga sto je napisano, jer
Zadig

Post by Zadig »

ali eto nije laz za mercedesa...

zasto bi me onda ono drugo iznenadilo?
rehaktor

#9 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by rehaktor »

mIRCerka wrote:
rehaktor wrote:nisam mogao vjerovati clanku u proslome broju slobodne bosne...

za mercedes nije laz...kad bi ga prodao, mogao bi obnoviti minimum tri kuce u istocnoj bosni za povratnike...al sipak, ne da....
mirci, napisah ti vec za merca, ali stvar je u tome da mer ne kosta ni 100000 maraka, a ne 100000 eura, kontas
mIRCerka

Post by mIRCerka »

TUZNA ISTINA...
To je ona prica SVI SMO PRED BOGOM JEDNAKI SAMO SU NEKI JEDNAKIJI....
rehaktor

Post by rehaktor »

kalesijski slavuj wrote:hoce da ga ocrne, eto zato to rade!
ALI zahvaljujuci tebi, reis sacuva i OBRAZ i CAST!
kalesijski, boze sacuvaj da ja reisu cuvam obraaz i cast...
ali zahvaljujuci ovakvim glupim lazima, ne treba mu je niko ni cuvati...
Zadig

Post by Zadig »

Reaktore, pa dje ces vjerovati nasim novinama, nasim televizijama, nasoj IZ, nasem cericu, nasem paravcu, nasoj vladi, nasoj crkvi, nasem svestenstvu.....
mIRCerka

#13 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by mIRCerka »

rehaktor wrote:
mirci, napisah ti vec za merca, ali stvar je u tome da mer ne kosta ni 100000 maraka, a ne 100000 eura, kontas
vlasnik zgrade u kojoj se nalazi moj ured ima mechku, platio je 130.000 KM i jos kuka da nije uzeo svu opremu koju je htio....

ma sve da kosta 50.000 KM mislim da je licemjerno kad ode u tom autu u kopache i onda nesto vazi i vrati se domu svome (okupiranome) a ostavi one ljude i zedne i gladne...
necu vise o njemu, povraca mi se...
kalesijski slavuj

mIRCerka wrote:
TUZNA ISTINA...
pa i bog se vozi u mercedesu, pa mora i nas reis!
Zadig

Post by Zadig »

samo da ponovo pitam, jel branimo cerica, ili objektivnost izvjestavanja nasih nam novina
rehaktor

Post by rehaktor »

mIRCerka wrote:
TUZNA ISTINA...
djeco, nije tema ni reis ni njegova guzica...
rehaktor

#17 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by rehaktor »

mIRCerka wrote:
rehaktor wrote:
vlasnik zgrade u kojoj se nalazi moj ured ima mechku, platio je 130.000 KM i jos kuka da nije uzeo svu opremu koju je htio....

ma sve da kosta 50.000 KM mislim da je licemjerno kad ode u tom autu u kopache i onda nesto vazi i vrati se domu svome (okupiranome) a ostavi one ljude i zedne i gladne...
necu vise o njemu, povraca mi se...
ma ti si prava revolucionarka... nema veze o cemu se radi, mi uvijek spremne parole imamo :-)
Zadig

Post by Zadig »

djeco, nije tema ni reis ni njegova guzica...
pa onda nam odgovori (jope):

jel mi to branimo cerica ovdje, ili objektivnost izvjestavanja dragih nam novina
rehaktor

Post by rehaktor »

Zadig wrote:samo da ponovo pitam, jel branimo cerica, ili objektivnost izvjestavanja nasih nam novina
ja ne branim nista, osim da mi se neko prodaje za ozbiljnu novinu, a pise vece glupozti od avazovog expresa :-)
mIRCerka

#20 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by mIRCerka »

rehaktor wrote:
ma ti si prava revolucionarka... nema veze o cemu se radi, mi uvijek spremne parole imamo :-)
Druze Tito, mi ti se kunemo
da sa tvoga puta ne skrenemo :D
Prenj

Post by Prenj »

Bez namjere da previse branim SB, koja i inace ima gomilu solidnih minusa, ali u ovom slucaju SB nije nista slagala, vec preuvelicala.

Jer zaista, da, reis zivi u vili, reisa vozi mercedes, reis nosi ray-ban cvike, reis ni u cemu ne lici na narod o kojem se navodno brine.
rehaktor

Post by rehaktor »

Prenj wrote:Bez namjere da previse branim SB, koja i inace ima gomilu solidnih minusa, ali u ovom slucaju SB nije nista slagala, vec preuvelicala.

Jer zaista, da, reis zivi u vili, reisa vozi mercedes, reis nosi ray-ban cvike, reis ni u cemu ne lici na narod o kojem se navodno brine.
ne zivi u vili...
nek nosa ray-ban, halal mu bilo
reisa u bih vec godinama voza mercedes, zasto bi ceric bio bolji od prethodnika

ali opet ponavljam, nije point u cericu nego u ascare kafanskom laganju "ozbiljne" novine
rehaktor

#23 Re: slobodna bosna - ascare laganje

Post by rehaktor »

mIRCerka wrote:
rehaktor wrote:
Druze Tito, mi ti se kunemo
da sa tvoga puta ne skrenemo :D
:)

ok, samo polahko, pravilo desne strane :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Eh da je samo u pitanju Ceric pa hajde. Vjerovatno je preuvelicano i ta kuca ne bi trebala biti vrijednija od 200-300 hiljada KM s obzirom na lokaciju i velicinu.Mercedes moze biti priblizno toliko ako ima svu opremu mada cisto sumnjam ali u svakom slucaju cijana mu je oko 60.000 sto je isto tako puno. A za naocale sve je moguce ali je najmanje bitno.
Puno bitnije je u svemu da je Ceric reis znaci prvi od Bosnjaka u vjerskom smislu a kod nas svaki politicar je puno jaci od Cerica.
Prenj

Post by Prenj »

rehaktor wrote:
Prenj wrote:Bez namjere da previse branim SB, koja i inace ima gomilu solidnih minusa, ali u ovom slucaju SB nije nista slagala, vec preuvelicala.

ne zivi u vili...
nek nosa ray-ban, halal mu bilo
reisa u bih vec godinama voza mercedes, zasto bi ceric bio bolji od prethodnika

ali opet ponavljam, nije point u cericu nego u ascare kafanskom laganju "ozbiljne" novine
Pa zar je i za vrijeme nenarodnog, ateistickog, anti-bosnjackog rezima, reisa vozao mercedes?
Post Reply