Ako na ovoj temi sta ne nadjes, javi se tamo na oglaseAngel_24 wrote:Znaci registrovao sam se maksuz na forum...a stalno ga pratim, iscitavampa evo da postavim ovu temu
Vidim da vanila predlozi ovo za temu...ali u mom slucaju i jeste iskrena
Dobar sam, pazljiv, iskren, romantican itd itd itd...
Samo sto tonem ko titanikStare veze necu ni spominjati nesto, imao sam jednu, volio...razocaran..i to je sve
Ne volim u svakom slucaju lazi i te stvari.
Kad volim, volim svim srcem.
Kako kazu...i kad nemam nista, mogu sve da dam!
Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#51 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
-
ocaj
#52 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
A u tom grmu lezi zec,pa nece niko kokuzanera..
Ufursatilo se sve..
Eeeee 24 godine pa takvi problemi....jedna mi majko!
Da si reko 34 pa bi i razumila... 
Za pocetak nadji posao,odmah ce te sve krenuti!
Eeeee 24 godine pa takvi problemi....jedna mi majko!
Za pocetak nadji posao,odmah ce te sve krenuti!
-
Laki13
#53 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela
Dakle..khm..khm
Mlada,pametna,studiram i lijepa sam 70% ljudi sto sam dosad upoznala
Najveci problem kod mene je sto nemam bas previse vremena da upoznajem tip muskarca koji mene interesuje.Da ne otkrivam previse,krecem se u krugovima u kojim ima vrlo vrlo zgodnih i vrlo bogatih muskaraca.Dakle Brad Pitt sa crnom American Express karticom
Problem s takvim Adonisima je sto su toliko uvuceni u vlastito dupe da je nemoguce bilo sta znacajno ostvariti s njima.Na zene gledaju kao objekte/plijen koji treba uhvatiti i jos uvijek mi nije sampouzdanje palo tako nisko da budem s nekim ko ce me stalno varati,kome cu samo biti ukras na ruci itd.
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp
Ja sam to nekako sklepala ali da zavrsim sa citatom Anais Nin koji otprilike objasnjava sto zelim:
“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naïve or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”
Dakle..khm..khm
Mlada,pametna,studiram i lijepa sam 70% ljudi sto sam dosad upoznala
Najveci problem kod mene je sto nemam bas previse vremena da upoznajem tip muskarca koji mene interesuje.Da ne otkrivam previse,krecem se u krugovima u kojim ima vrlo vrlo zgodnih i vrlo bogatih muskaraca.Dakle Brad Pitt sa crnom American Express karticom
Problem s takvim Adonisima je sto su toliko uvuceni u vlastito dupe da je nemoguce bilo sta znacajno ostvariti s njima.Na zene gledaju kao objekte/plijen koji treba uhvatiti i jos uvijek mi nije sampouzdanje palo tako nisko da budem s nekim ko ce me stalno varati,kome cu samo biti ukras na ruci itd.
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp
Ja sam to nekako sklepala ali da zavrsim sa citatom Anais Nin koji otprilike objasnjava sto zelim:
“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naïve or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”
-
dudlov
#54 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Što se krećeš u društvu gdje hajra, po tvojoj priči, nema. Ako tražiš finjak momka, raspitaj se kod kolegica imal'šta po preporuci.Laki13 wrote:Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela![]()
Dakle..khm..khm
Mlada,pametna,studiram i lijepa sam 70% ljudi sto sam dosad upoznala![]()
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp![]()
A i ti Angele kakvog jarana pa u lov. Mani se idealiziranja sebe a i potencijalne srodne duše. Muško si i sve ti pod kapu ide.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- loose end
#55 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
meščini da je angel odmah na pocetku dobio ponudu i uredno je izignorisao.
- žuta lala
#56 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
možda su se dogovorili već preko pp-aloose end wrote:meščini da je angel odmah na pocetku dobio ponudu i uredno je izignorisao.
-
Angel_24
#57 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
zuta_lala wrote:možda su se dogovorili već preko pp-aloose end wrote:meščini da je angel odmah na pocetku dobio ponudu i uredno je izignorisao.
Ne ignorisem ja
Samo polako i opusteno
- loose end
#58 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
pa hocel' bit kakve kafe/caja s bad santa?Angel_24 wrote:zuta_lala wrote:možda su se dogovorili već preko pp-aloose end wrote:meščini da je angel odmah na pocetku dobio ponudu i uredno je izignorisao.
Ne ignorisem ja
Samo polako i opusteno
- dale cooper
#59 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.loose end wrote:
pa hocel' bit kakve kafe/caja s bad santa?
- plain vanilla
#60 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ima ona sto baca grahdale cooper wrote:Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.loose end wrote:
pa hocel' bit kakve kafe/caja s bad santa?![]()
- loose end
#61 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
a sta cu, sam je isk'o, sto je otvar'o temu o sebidale cooper wrote:Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.loose end wrote:
a pitam ustvari jer lik asicare trola
- Zatamnjena stakla
#62 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ma ko će s tobom takvom, nadčitanomLaki13 wrote:Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela![]()
Dakle..khm..khm
Dakle ako jos negdje postoji momak koji je fin,duhovit,voli puno da cita,razmislja,koji ima veliko srce sposobno puno da voli i koji nije lijen neka se javi na pp![]()
- dale cooper
#63 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Šalim se.loose end wrote:a sta cu, sam je isk'o, sto je otvar'o temu o sebidale cooper wrote:Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.loose end wrote:
![]()
![]()
a pitam ustvari jer lik asicare trola
- dale cooper
#64 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
plain vanilla wrote:ima ona sto baca grahdale cooper wrote:Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.loose end wrote:
-
Laki13
#65 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
A sta da radim ako i od kolegica nema hajra?Vecina udata,sto je ostalo ili bale za ovim tipom momka sto opisah ili su zauzetedudlov wrote:Što se krećeš u društvu gdje hajra, po tvojoj priči, nema. Ako tražiš finjak momka, raspitaj se kod kolegica imal'šta po preporuci.Laki13 wrote:Vidjela sam tu temu ali mi se cini da je previse zachatovana da bibilo kakva samopromocija uspjela![]()
Dakle..khm..khm
A i ti Angele kakvog jarana pa u lov. Mani se idealiziranja sebe a i potencijalne srodne duše. Muško si i sve ti pod kapu ide.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- plain vanilla
#66 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ja volim, ali ne zelim sve da znamdale cooper wrote:Šalim se.loose end wrote:
a sta cu, sam je isk'o, sto je otvar'o temu o sebi![]()
![]()
a pitam ustvari jer lik asicare trolaALI PRIZNAJTE da volite da sve znate.
- loose end
#67 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
priznajem sve!dale cooper wrote:Šalim se.loose end wrote:a sta cu, sam je isk'o, sto je otvar'o temu o sebidale cooper wrote:Vama ženama da je da sve odmah znate. Detalji, detalji.![]()
![]()
![]()
- fidoremilienko
#68 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ostani nevina do kraja zivota.Laki13 wrote: A sta da radim ako i od kolegica nema hajra?Vecina udata,sto je ostalo ili bale za ovim tipom momka sto opisah ili su zauzete
- loose end
#69 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
kod mene obratno, ja zelim sve da znam, a onda kad saznam, bude mi vokri sto sam ceprkalaplain vanilla wrote:ja volim, ali ne zelim sve da znamdale cooper wrote:Šalim se.loose end wrote:
a sta cu, sam je isk'o, sto je otvar'o temu o sebi![]()
![]()
-
dudlov
#70 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
@Laki13
Raspitaj se pa ćeš saznati...kod kolegica naravno. Vodi računa, ako šta normalno upoznaš tim putem, da to bude ,onako, slučajno. Kod mene je bilo slično ali ja sam muško pa sam pritisno kolegicu za broj telefona. Nazvah i premuntah je da se vidimo. Kolegica mi je naravno rekla da se isplati nazvati i nije slagala. I tako, evo nas u braku već 7 godina. Način nije bitan. Bitno je da saletiš ono što te zanima jer uvijek ispadne da muško prvi korak mora napraviti.
Raspitaj se pa ćeš saznati...kod kolegica naravno. Vodi računa, ako šta normalno upoznaš tim putem, da to bude ,onako, slučajno. Kod mene je bilo slično ali ja sam muško pa sam pritisno kolegicu za broj telefona. Nazvah i premuntah je da se vidimo. Kolegica mi je naravno rekla da se isplati nazvati i nije slagala. I tako, evo nas u braku već 7 godina. Način nije bitan. Bitno je da saletiš ono što te zanima jer uvijek ispadne da muško prvi korak mora napraviti.
- dale cooper
#71 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Kao što spomenu na jednoj drugoj temi, radoznalost je ubila cica-macu.loose end wrote: kod mene obratno, ja zelim sve da znam, a onda kad saznam, bude mi vokri sto sam ceprkala
- dusa_raskopuša
#72 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
U kom smislu dobar? 
- Lakat Jebić
#73 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
buraz, ne mozes nikako na ovaj forum uletit s nickom angel

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#74 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Lakat Jebić wrote:buraz, ne mozes nikako na ovaj forum uletit s nickom angel![]()
-
Angel_24
#75 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ladyblue18 wrote:Lakat Jebić wrote:buraz, ne mozes nikako na ovaj forum uletit s nickom angel![]()
Moze, moze