Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moras navici da se ljludi malo i zezaju ovdje na forumu.
Bude ozbiljnihi komentara i nekad, kad se dodje mozda do nekog zakljucka, ljudi sve okrenu na zezanciju....[/quote]
Znam drug da se zezaju, nasmijem se i ja na neke komentare ali nekad se ode fkt predaleko
Angel_24 wrote:Pa znam ali eto citam nakon nekog vremena svoju temu i vidim da je bilo neke generalizacije, necega.
To su sve samo iskustva zbog kojih ne neko ogorcen. Mogu i ja reci svoje, ali opet ne zelim jer zelim vjerovati da nisu sve iste i da ipak ljubav - sreca - mir postoje.
Ljudi smo, razlikujemo se samo jesmo li dobri ili losi. Tj. po onome sto nosimo u dusi.
Svakako da postoje.
Loša iskustva su tu da naučimo ne ponavljati greške.
Valjda.
Angel_24 wrote:Znaci registrovao sam se maksuz na forum...a stalno ga pratim, iscitavam pa evo da postavim ovu temu
Vidim da vanila predlozi ovo za temu...ali u mom slucaju i jeste iskrena
Dobar sam, pazljiv, iskren, romantican itd itd itd...
Samo sto tonem ko titanik Stare veze necu ni spominjati nesto, imao sam jednu, volio...razocaran..i to je sve
Ne volim u svakom slucaju lazi i te stvari.
Kad volim, volim svim srcem.
Kako kazu...i kad nemam nista, mogu sve da dam!
Vjerovatno ti je neko bacio sihire, predlažem ti da se u subotu tačno u 14:14 namažeš majonezom po stopalima a kečapom ruke, i 17 puta kažeš "zauzet sam i dobar" i nakon toga se okupaj a i ne moraš ako ti ne smeta majoneza/kepač i zatim će te te isti dan dodati dvije cure na facebooku i jednu od te dvije ćeš p. Sad trenutno ne mogu da vidim koja će biti od te dvije, slabi mi sila kad pomislim na majonezu, valjda nećeš uprskat šansu jer ti nisam rekao koja je.
pa malo je to komplikovano
Imam jednu koja je isključivo za sex kad je u Sarajevu i mislim sex je sjajan obzirom na veću prisutnost godina u odnosu na mene i to bude odlično ali sa druge strane imam i ljubavnu kojoj se ja sviđam koja luduje za mnom tako da moram balansirati
ja bi samo dao mišljenje da je svakom muškarcu treba određeno iskustvo da se dobro ušteli da to pršti na sve strane a ako još ima dobar mjenjač da brzina bude max
ako je ovo glorificiranje mislim stvarno.
Lik se žali pa treba mu dati koje mišljenje a kada vidimo da ovdje ima svakakvog svijeta što se ne bi nešto konkretno napisalo
zuta_lala wrote:
hajd', nek' mu je sa srećom, a ja taman mislila da ga ja usrećim kad nijedna do sad nije
e jbg sad lalo trebala si se prije javit, mada se neka javila cak na prvoj stranici al on nista, mozda je samo trolao
proš'o voz... a šta ću, pretekla me ona, pa nisam htjela da se miješam
(jašta je neg' trolao, al' ako se neko javi sa sličnim problemom, lala će na vrijeme regovati za svaki slučaj)
Nisam izasao sa djevojkom koja se javila... nisam trolao...sve sto sam rekao i dalje stoji..bio sam iskren i nisam nista slagao ko zeli moze se uvjeriti...a bice ljudi koji ce kao i uvijek samo pricati svoje misljenje, zezati, provocirati
Prehlada me zesca uhvatila pa nisam bio na netu toliko zato ne odgovaram