Peta kolona, dok je Bosnjacka politika puna patriotskih poteza i BiH.decembar2017 wrote:Tema je puni pogodak kada se vidi da se politka i propaganda tzv ljevice svodi na negiranje Bosnjaka, bosanskog jezika, mrznje prema dijaspori tj politika i propaganda im se svodi na beogradsku i zagrebacku politiku i propagandu ali glasove kupe od Bosnjaka.
Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
- madner
#1076 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
-
decembar2017
#1077 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
madner wrote:Validno misljenje, samo se ne slazem.decembar2017 wrote:prcotaj prvo sta je dozer napisao u onom postu pa mu onda drzi svijecu ili ti to radis automatskimadner wrote:Ovo onaj sto vrti svoje, nije bas da shvati argument ali zna ponoviti.![]()
Poenta kralju i sahu je da kada se neko vrati i ulozi svoje pare (da zaradi vise) taj covjek ima svako pravo da kreira politicku stvarnost u kojoj zivi.
Inace niko ne trazi da se zabrani glasanje dijaspori jer ne ulaze![]()
Citati nije tesko.
Covjek kaze da se kurce preko tudjih ledja, sto je donekle tacno, pa bi nama uvalili ove nesposobne a sebi Merkelicu. Glasaj tamo za AfD, pa onda vamo prosipaj suplju.
ja ti kazem ponovo: procitaj sta je napisao pa onda glumi advokata.
-
decembar2017
#1078 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
ma i da je ista, opet ostaje da nema razlike a polomise se pljujuci jer su " bolji, pametniji , posteniji ".madner wrote:Peta kolona, dok je Bosnjacka politika puna patriotskih poteza i BiH.decembar2017 wrote:Tema je puni pogodak kada se vidi da se politka i propaganda tzv ljevice svodi na negiranje Bosnjaka, bosanskog jezika, mrznje prema dijaspori tj politika i propaganda im se svodi na beogradsku i zagrebacku politiku i propagandu ali glasove kupe od Bosnjaka.
- madner
#1079 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Nije ista, puno je hinjavija, sa jednim djelom koji kopira srpsku gubitnicku politiku.decembar2017 wrote:ma i da je ista, opet ostaje da nema razlike a polomise se pljujuci jer su " bolji, pametniji , posteniji ".madner wrote:Peta kolona, dok je Bosnjacka politika puna patriotskih poteza i BiH.decembar2017 wrote:Tema je puni pogodak kada se vidi da se politka i propaganda tzv ljevice svodi na negiranje Bosnjaka, bosanskog jezika, mrznje prema dijaspori tj politika i propaganda im se svodi na beogradsku i zagrebacku politiku i propagandu ali glasove kupe od Bosnjaka.
- Dozer
#1080 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Izgleda da je ovdje potrebno na svakoj temi, i svakoj pojedinancoj stranici iste, stalno ponavljati neke licne politicke preference - ja nisam clan ni jedne stranke, ne zanima me ni jedna, a programi su im na papiru svima maltene isti. I nisam na budzetu, niti sam ikad bio.
Zanimaju me:
- Normalan zivot u ekonomski stabilnoj zemlji, s buducnoscu za djecu. Kako moju, tako i svaciju, pa ma koliko se ovo nekome cinilo isprazno.
- Vladavina prava i zakona
- Kvalitetan obrazovni sistem
- Kvalitetan i funkcionalan zdravstveni sistem
- Gradjanska, a ne etno-nacionalisticka drzava podijeljena na maloumne i besmislene torove
Nacionalnost mi je Bosankohercegovacka, ili skraceno BiH, ili jos krace Bosanac.
Etnicki se ne izjasnjavam jer necu da me bilo ko svrstava u bilo kakav tor po imenu i prezimenu.
Pricam i pisem bosanskim jezikom i latinicnim pismom.
Koliko je tesko ovo razumjeti...?
Ah..da...znam... Sad ide ono "Bravo jarane, hajd' sad to sve isto promovisi u Banja Luci i zapadnom Mostaru"
Nenadjebivo, naravno. I u tome samo zaludjeni slijepac ne vidi identicnu matricu onoj ili onima na koju/e pljuje.
Ali, stvar je u tome sto ja ovo isto kazem i u Banja Luci, i u zapadnom Mostaru, i u Trebinju, i bilo gdje u BiH. A cesto sam u raznim mjestima.
S druge strane, masa ucesnka ovog foruma ne zna ni kako doci do Banja Luke, Trebinja, Bilece, Prijedora, Sirokog Brijega... a jos manje su tamo bili. Kao i 99% ostalih mjesta u BiH. A, istovremeno, znaju sve o svakome i svemu.
Zanimaju me:
- Normalan zivot u ekonomski stabilnoj zemlji, s buducnoscu za djecu. Kako moju, tako i svaciju, pa ma koliko se ovo nekome cinilo isprazno.
- Vladavina prava i zakona
- Kvalitetan obrazovni sistem
- Kvalitetan i funkcionalan zdravstveni sistem
- Gradjanska, a ne etno-nacionalisticka drzava podijeljena na maloumne i besmislene torove
Nacionalnost mi je Bosankohercegovacka, ili skraceno BiH, ili jos krace Bosanac.
Etnicki se ne izjasnjavam jer necu da me bilo ko svrstava u bilo kakav tor po imenu i prezimenu.
Pricam i pisem bosanskim jezikom i latinicnim pismom.
Koliko je tesko ovo razumjeti...?
Ah..da...znam... Sad ide ono "Bravo jarane, hajd' sad to sve isto promovisi u Banja Luci i zapadnom Mostaru"
Nenadjebivo, naravno. I u tome samo zaludjeni slijepac ne vidi identicnu matricu onoj ili onima na koju/e pljuje.
Ali, stvar je u tome sto ja ovo isto kazem i u Banja Luci, i u zapadnom Mostaru, i u Trebinju, i bilo gdje u BiH. A cesto sam u raznim mjestima.
S druge strane, masa ucesnka ovog foruma ne zna ni kako doci do Banja Luke, Trebinja, Bilece, Prijedora, Sirokog Brijega... a jos manje su tamo bili. Kao i 99% ostalih mjesta u BiH. A, istovremeno, znaju sve o svakome i svemu.
Last edited by Dozer on 25/02/2019 15:54, edited 3 times in total.
- Dozer
#1081 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Klasicni SDA mladomuslimanski spin i izjave jednog ispranog mozga koji nema blage veze ni o cemu daljem od svoje mahale i onoga sto je "veliki brat" rekao... Zalosno...zaista...decembar2017 wrote:Tema je puni pogodak kada se vidi da se politka i propaganda tzv ljevice svodi na negiranje Bosnjaka, bosanskog jezika, mrznje prema dijaspori tj politika i propaganda im se svodi na beogradsku i zagrebacku politiku i propagandu ali glasove kupe od Bosnjaka.
Ni tebi Tito nije dao da ides u dzamiju, a ?
Kao ni Covicu i Dodiku da idu u crkve, a ?
-
hAZNADAR
#1082 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Citas li ti samog sebe ponekad? Tebi stvarno OK nekoga nazvati mladomuslimanom zato sto ne misli istovjetno kao ti? Pricas o ispranosti mozga a nisi kadar shvatiti kritiku ljevici osim SDA sablona uz popratni stereotipan prikaz.Dozer wrote:Klasicni SDA mladomuslimanski spin i izjave jednog ispranog mozga koji nema blage veze ni o cemu daljem od svoje mahale i onoga sto je "veliki brat" rekao... Zalosno...zaista...decembar2017 wrote:Tema je puni pogodak kada se vidi da se politka i propaganda tzv ljevice svodi na negiranje Bosnjaka, bosanskog jezika, mrznje prema dijaspori tj politika i propaganda im se svodi na beogradsku i zagrebacku politiku i propagandu ali glasove kupe od Bosnjaka.
Ni tebi Tito nije dao da ides u dzamiju, a ?
Kao ni Covicu i Dodiku da idu u crkve, a ?
Izgleda da krajnosti ne mogu drugacije razmisljati i tumaciti nego u krajnostima. Ko nije bijel taj moze biti samo crn?
-
Fudo387
#1083 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Vecina vise nema nikakve bosanske dokumente, niti ih to nesto plaho zanima. Al’ bitno je ubaciti nesto u pricu da se krvimo, na internetu.ultima_palabra wrote:Ne bih rekao da dijaspora nešto posebno glasa, to su jednocifreni procenti. Ali da su glasni na internetu, jesu
-
hAZNADAR
#1084 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Mozes na prste nabrojati ovdje na najvecem forumu,.. Koji li su to procenti?Fudo387 wrote:Vecina vise nema nikakve bosanske dokumente, niti ih to nesto plaho zanima. Al’ bitno je ubaciti nesto u pricu da se krvimo, na internetu.ultima_palabra wrote:Ne bih rekao da dijaspora nešto posebno glasa, to su jednocifreni procenti. Ali da su glasni na internetu, jesu
- mO k3
#1085 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Kako je upleo @madnera u diskusiju

-
Fudo387
#1086 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Ma ima desetak dijasporasa na citavom forumu, od toga polovica stvarno ozbiljno pristupa razgovoru na politici( ovdje ukljucujem i sebe), dok druga polovica zuji okolo i gleda kako ce ga kakvoj nevisti pristavit kad dodje na godisnji.hAZNADAR wrote:Mozes na prste nabrojati ovdje na najvecem forumu,.. Koji li su to procenti?Fudo387 wrote:Vecina vise nema nikakve bosanske dokumente, niti ih to nesto plaho zanima. Al’ bitno je ubaciti nesto u pricu da se krvimo, na internetu.ultima_palabra wrote:Ne bih rekao da dijaspora nešto posebno glasa, to su jednocifreni procenti. Ali da su glasni na internetu, jesu
Al’ bitno je dici halabuku, dijaspora, dijaspora, dijaspora...
Druze haznadar, samo smireno, nemoj da nas isprovociraju, pa nas onda banuju.
- Dozer
#1087 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
A citas li ti ista drugo i kontas li ista drugo osim svog licnog vidjenja i tumacenja necega...?hAZNADAR wrote: Citas li ti samog sebe ponekad? Tebi stvarno OK nekoga nazvati mladomuslimanom zato sto ne misli istovjetno kao ti? Pricas o ispranosti mozga a nisi kadar shvatiti kritiku ljevici osim SDA sablona uz popratni stereotipan prikaz.
Izgleda da krajnosti ne mogu drugacije razmisljati i tumaciti nego u krajnostima. Ko nije bijel taj moze biti samo crn?
Moze li jasnije od ovoga - JEB mi se za ljevicu, desnicu, Bosnjake, Srbe, hrvate i sve ostale budalastine koje sve ovo nosi sa sobom.
Ostalo mozes procitati i, nadam se, shvatit iz mog prethodnog posta. Ako je pretesko, jbg onda...ne mogu pomoci vise od ovoga...
-
Fudo387
#1088 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
a-a, ne’s se izvuc’Dozer wrote:Dijaspori, najjednostavnije receno, treba zabraniti glasanje.
Ne zivis ovdje, nista sto se ovdje desava ne utice na tebe i ne dotice te se - za koji qrac onda glasas ovdje?
-
Haman2
#1089 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
NEDORASLI POLITICARI LJEVICE vode jalovu politiku, pricaju suplje price, nemaju trun pragmaticnosti i vizionarstva a sve mi se cini i politickog obrazovanja.
- madner
#1090 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Trzisna je utakmica, ima 200 stranaka, nije do ponude. 
- MaksprotivMarksa
#1091 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
PREIMENUJTE TEMU U HAZNADARKO ECHO CHAMBER

-
hAZNADAR
#1092 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Opet skocio šecer?
-
Fudo387
#1093 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Ne obracaj paznju.hAZNADAR wrote:Opet skocio šecer?
Provocira.
-
hAZNADAR
#1094 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Ako do sada nije dobio kaznu za tenzije i vulgarnosti - znaci ceka se da mu neko odgovori i znas sta slijedi. Vec vidjeno.Fudo387 wrote:Ne obracaj paznju.hAZNADAR wrote:Opet skocio šecer?
Provocira.
-
Fudo387
#1095 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Nista, paravi se da ne vidis.hAZNADAR wrote:Ako do sada nije dobio kaznu za tenzije i vulgarnosti - znaci ceka se da mu neko odgovori i znas sta slijedi. Vec vidjeno.Fudo387 wrote:Ne obracaj paznju.hAZNADAR wrote:Opet skocio šecer?
Provocira.
Sa’ce drug Insomnia.
- madner
#1096 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Izgovora za rezultat ne manjka. 
-
Fudo387
#1097 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Ti da si neki ljevicar, prvi bi ga puko.madner wrote:Izgovora za rezultat ne manjka.
Hos ti investicije il nes?
- madner
#1098 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Zicas nadzorni, dakle nema fajde od tebeFudo387 wrote:Ti da si neki ljevicar, prvi bi ga puko.madner wrote:Izgovora za rezultat ne manjka.
-
Fudo387
#1099 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Realno, haznadara trebate drzati k’o malo vode na dlanu, prije ce on tamo nesto konkretno napraviti od mene, on je ozbiljan frajer.madner wrote:Zicas nadzorni, dakle nema fajde od tebeFudo387 wrote:Ti da si neki ljevicar, prvi bi ga puko.madner wrote:Izgovora za rezultat ne manjka.
Mene bas boli qrac, dodjem, jedem, pijem, izljubim se i alahimanet, vi’cemo se.
Malo me emocije spucaju, i kapak.
Ulazite bolan u buducnost.
- madner
#1100 Re: Sljepilo i jalovost bošnjacke ljevice
Sve investitori izvana su ljevicari i FGR.Fudo387 wrote:Realno, haznadara trebate drzati k’o malo vode na dlanu, prije ce on tamo nesto konkretno napraviti od mene, on je ozbiljan frajer.madner wrote:Zicas nadzorni, dakle nema fajde od tebeFudo387 wrote: Ti da si neki ljevicar, prvi bi ga puko.
Mene bas boli qrac, dodjem, jedem, pijem, izljubim se i alahimanet, vi’cemo se.![]()
Malo me emocije spucaju, i kapak.
Ulazite bolan u buducnost.
Ovi ja bi da se vi meni prilagodite da glasam za vas jedino ulazu tudje pare.