Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
o ovome se vec raspravljalo, a izvor informacije je relevantan toliko kao da je ovo napisano na tariguzu. zar uopste postoji neko u ovoj zemlji ko moze vjerovati SAFF-u
Ovo su neke arapske novine,koliko vidim sa strane ...vjerujem im isto koliko i ustaskim.
Ja sam citao jedan clanak o Guus Hiding-u koji govori da je Australija vijekovna holandska zemlja.U istim novinama je Otto Rechagel spominjao da je Grcka od pamtivjeka njemacka kolonija,dalje se nastavilo o tenzijama Svedske prema britanskom ostrvu(izvor informacija:Sven Goran Erikson)...
nidje veze ...
...libo me tuki o cemu Baka masta,vazni su rezultati,on je na tom polozaju samo jedan od placenika cije politicke izjave treba da igraju marginalnu ulogu.
Last edited by pirmin on 16/08/2006 12:18, edited 1 time in total.
pirmin wrote:Ovo su neke arapske novine,koliko vidim sa strane ...vjerujem im isto koliko i ustaskim.
Ja sam citao jedan clanak o Guus Hiding-u koji govori da je australija vijekovna holandska zemlja.U istim novinama je Otto Rechagel spominjao da je Grcka od pamtivjeka njemacka kolonija,dalje se nastavilo o tenzijama Svedske prema britanskom ostrvu(izvor informacija:Sven Goran Erikson)...
nidje veze ...libo me tuki o cemu Baka masta,vazni su rezultati.
Njih hvala Bogu imamo. KAd opet ustase na Mostar navale, onda BAki se obratite
Pa sta vas to cudi da je Sliskovic ustasa ko i svi ostali?
Kazete da ne vjerujete SAFF-u? Ne vjerujem mu ni ja, al vjerujem svojim ocima.
Koga trenira Sliskovic inace? Ustaski klub (tkzv. Zrinjski) cije su pristalice poklale hiljade Mostaraca Bosnjaka, silovali. i da ne nabrajam dalje.
A on je poniko`u Velazu i da nije bilo Veleza nebi ni njega danas bilo ovdje gdje jest.
Taj isti Zrinjski koji on trenira ne dozvoljava Velezu da igra na svom stadionu.
Pa dajte ljudi, otvorite malo oci.
Svi nas guze redom, pa i Sliskovic.
On je za mene cisti Ustasa, isto ko i Boban i Susak, a BiH trenira samo iz licnog interesa. (isto ko` i ostala banda u savezu)
Lano covjek, pa sta. Propitajmo malo i sami sebe kad smo i sta smo baljezgali pogotovo u ratnom periodu. Ponijelo nas malo, pa sta.
Ali da ste mi podastrli i gore citate ja jos uvijek ne bih mogao zakljuciti po cemu je to Sliskovic opasniji za asu reprezentaciju od Pusine, Usanovica...pa i ovog Gljive cija nam je nova Himna...
Lano covjek, pa sta. Propitajmo malo i sami sebe kad smo i sta smo baljezgali pogotovo u ratnom periodu. Ponijelo nas malo, pa sta.
Ali da ste mi podastrli i gore citate ja jos uvijek ne bih mogao zakljuciti po cemu je to Sliskovic opasniji za asu reprezentaciju od Pusine, Usanovica...pa i ovog Gljive cija nam je nova Himna...
ma nemojte me vise vuci za jezik!
nije lano covjek, nego sadasnji selektor, a to namah mijenja stvari..
Sliskovic je definitivno lijepo(latinsko) upakovani ustasa.Jadna je nasa Bosna kada je spala da je takvi treniraju,medjutim to samo odrazava kako nam je stanje u Bosni.Paravac,Dodik,,Jovic,a nisu bolji ni Tihic i comp.(Katastrofa)
Kad je lano nije bio selektor. Federalni ministar Vahid Heco je lano da Srbima i Hrvatima ne bi prodao trafike pa se nije dizala frka na njega. Vjerojatno sto misle da je u pravu. Ako cemo biti principijelni, onda moramo biti prema svima. Ako necemo, onda je bolje nikoga ne dirati. Od neprimjene prava samo je gora selektivna primjena prava.