Slino Gremlin trazi dom!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

Strasno umiljat djecak, zna u pijesak, voli da se mazi, ne skace u krilo kad ljudi jedu, voli da se igra, trazi dom.
Hitno. Privremeno je smjesten sa jos jednom macom (koju ponosni tata ne poklanja, vec se samo hvali).
Veca slika
http://img246.imageshack.us/img246/1605/dsc00028tq7.jpg

Image

Miiiiiiiirnaaaaaaaaaaaa, moze li maca umjesto cuke a a a a a a
Leonid Breznjev

#2 Re: Slino Gremlin Trazi dom! Hitno! Mirna javi se :D

Post by Leonid Breznjev »

paaaaaaaaaaaaa :D mozda GORCINU treba jaran? :P
mIRCerka

#3 Re: Slino Gremlin Trazi dom! Hitno! Mirna javi se :D

Post by mIRCerka »

Arslan wrote:paaaaaaaaaaaaa :D mozda GORCINU treba jaran? :P
Kralju! Ja mislim da su Gorcin i Slino u rodu, jer je Slino nadjen 300 metara od legla im, a bio je izgubljen i napusten. Mislim da su necija "fina" djeca, po obicaju, nosili macice na sve strane.
PRODATO!
mIRCerka

#4 Re: Slino Gremlin Trazi dom! Hitno! Mirna javi se :D

Post by mIRCerka »

Btw, imam ja jos jedno mace, ono je kod mene, mala curica crna sa bijelim cipelicama :D MIRNA HOCES MACUUUUU MIRNNNNNNA
Mushu

#5 Re: Slino Gremlin nasao dom! Arsla, volimo te! :D

Post by Mushu »

Arsla volimo te!!!!!!!!

Mirci, ti samo dijelis mace..prestani ih vise izvlaciti iz rovova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jel ta maca sa bijelim cipama, onaj mali slatki demon? :run:

Salim se ja, maca je svatka ko med...

Mirnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mIRCerka

#6 Re: Slino Gremlin nasao dom! Arsla, volimo te! :D

Post by mIRCerka »

Mushu wrote:Arsla volimo te!!!!!!!!

Mirci, ti samo dijelis mace..prestani ih vise izvlaciti iz rovova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jel ta maca sa bijelim cipama, onaj mali slatki demon? :run:

Salim se ja, maca je svatka ko med...

Mirnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
je je Demoncic :D

Kad naidjem u po noci negdje a mala fufna place, ni kanalizacija me ne sprjecava :D
rumenige_brajtner

#7 Re: Slino Gremlin nasao dom! Arsla, volimo te! :D

Post by rumenige_brajtner »

ja imam 7!!! (eeee sedam :shock: ) nedavno okocenih macica. ako je ko zainteresovan neka se slobodno javi. slike cu naknadno postavit, a macici su jos mali da mogu samostalno ista napravit. dakle, za jedno 7-10 dana bi se mogla vrsit dostava na adresu :)
mIRCerka

#8 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

Slino trazi dom. Ne moze biti na farmi, on je kucna maca. Imate li kakvog penzionera da bi primio macku koja voli da se mazi?
Ja sam po cijeli dan van kuce, a on je jadnicak malen i voli puno da se mazi.
Ponavljam, ne moze biti maca na farmi, treba mu dom.
Hvala.
PS voli da jede paradajz.
mIRCerka

#9 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

mIRCerka wrote:Slino trazi dom. Ne moze biti na farmi, on je kucna maca. Imate li kakvog penzionera da bi primio macku koja voli da se mazi?
Ja sam po cijeli dan van kuce, a on je jadnicak malen i voli puno da se mazi.
Ponavljam, ne moze biti maca na farmi, treba mu dom.
Hvala.
PS voli da jede paradajz.
Baby

#10 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by Baby »

koliko je slino star
mIRCerka

#11 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

Baby wrote:koliko je slino star
5 mjeseci otprilike...ne znam tacno, on je bukvalno pokupljen s ulice (nije mogao hodati kako treba koliko je bio majusan i iscrpljen)
mIRCerka

#12 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

Poziv na udomljene ovog macka i dalje stoji otvoren kao knjiga...
Image

to je ovaj gornji, sa vise sarenih dijelova...
daduli_sa

#13 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by daduli_sa »

Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati.... :(
ajsela

#14 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by ajsela »

daduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati.... :(
Vecina ljudi koji rade drze svoje ljubimce same u kuci dok su na poslu... Nista joj nece faliti, ne brini. Ako mozes i zelis udomi je ;)
daduli_sa

#15 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by daduli_sa »

ajsela wrote:
daduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati.... :(
Vecina ljudi koji rade drze svoje ljubimce same u kuci dok su na poslu... Nista joj nece faliti, ne brini. Ako mozes i zelis udomi je ;)
Cekam Mircino misljenje....
mIRCerka

#16 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

cuj kako...tako sto ćeš joj ostaviti dovoljno hrane i vode, dostupan pijesak da kaki i piski i po mogućnosti TV ili radio upaljen, čisto da ne misli da je sama...
Šta ti misliš da kod mene neko dežura sa onoliko mačaka po cijeli dan? Kuku daduli :D

Bajdvej, mačke su poznate kao uberspavalice, one bez 18 sati drijemanja nisu svoje, tako da tih osam sati računaj da će biti :zzzz: :zzzz: :zzzz:

Dakle, imaš na raspolaganju mačora koji je vaspitan i dosadno umiljat i do neba zahvalan kad ga pomiluješ...
uzimaš? Hvala ;)
ajsela

#17 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by ajsela »

daduli_sa wrote:
ajsela wrote:
Cekam Mircino misljenje....
Izvini sto sam se mjesala imala sam samo dobre namjere i rekla ono kako jeste...
mIRCerka

#18 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

ajsela wrote:
Izvini sto sam se mjesala imala sam samo dobre namjere i rekla ono kako jeste...
ma nije daduli nista pogresno mislio, ali dosta raje na forumu misli da ja zbog svoje silne ljubavi prema hajvanima posjedujem ne znam ti kakvo znanje macije psihologije i tako to :D
A ja njih jednostavno volim ko clanove porodice i tako se odnosim prema njima, samo sto ih ne tjeram ni na vjeronauku ni u skolu :D

Daduli, vse ke bidne u redu, samo ti njega primi u svoje narucje :D sinoc sam mu kratila noktice, a cini mi se da je feminiziran jer mu nije smetalo ni turpijanje noktiju :D
ajsela

#19 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by ajsela »

mIRCerka wrote:
ajsela wrote:
ma nije daduli nista pogresno mislio, ali dosta raje na forumu misli da ja zbog svoje silne ljubavi prema hajvanima posjedujem ne znam ti kakvo znanje macije psihologije i tako to :D
A ja njih jednostavno volim ko clanove porodice i tako se odnosim prema njima, samo sto ih ne tjeram ni na vjeronauku ni u skolu :D

Daduli, vse ke bidne u redu, samo ti njega primi u svoje narucje :D sinoc sam mu kratila noktice, a cini mi se da je feminiziran jer mu nije smetalo ni turpijanje noktiju :D
Ma sve ja to razumijem ali pokusala sam samo dati iskreno misljenje i pomoci :( Nista drugo... Koliko nas ode na posao i ostavi cuku ili macu. Nece im nista biti!!! Bolje im je i to nego ulica... Ali dobro postujem da zeli tvoje misljenje ;) Pozz
mIRCerka

#20 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by mIRCerka »

ajsela wrote:
Ma sve ja to razumijem ali pokusala sam samo dati iskreno misljenje i pomoci :( Nista drugo... Koliko nas ode na posao i ostavi cuku ili macu. Nece im nista biti!!! Bolje im je i to nego ulica... Ali dobro postujem da zeli tvoje misljenje ;) Pozz
znas sta je meni grozno...udjem u stan poslije posla i slijedi napad krznenih maza :D ko ce prije pod ruku doc ....
ajsela

#21 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by ajsela »

mIRCerka wrote:
ajsela wrote:
znas sta je meni grozno...udjem u stan poslije posla i slijedi napad krznenih maza :D ko ce prije pod ruku doc ....
:-D :-D
daduli_sa

#22 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by daduli_sa »

mIRCerka wrote:
ajsela wrote:

Ma joj, bez hipersenzitivnosti pliz.
Nisam nista lose mislio. Naprotiv.

Mirci poznajem i licno i znam njenu "vezanost" za macke, a licno mrzim pomisao da je neko zivo stvorenje samo 10 sati....
Da imam dvoriste pa hajd, ali da je macka sama cijeli dan...

Zato sam pitao.

Mirci, cujemo se za koju sedmicu, trenutno sam u fazi dovrsavanja stana i jedva cekam da napravim neko svoje malo ziFotinjsko carstvo :D
Mushu

#23 Re: Slino Gremlin trazi dom!

Post by Mushu »

Daduli, i ja imama macu i to sijamsku za koju su mi svi zivi rekli da je niposto ne uzimam ako ce biti sama u kuci..Ali ona ostaje sama po 8-10 sati i nemam nikakvih problema s njom. Upalim joj radio i ona legne pored i spava citav dan...Ako joj se igra, nadje igracku i igra se. Pa i kad sam u kuci s njom, ne provodi samnom citav dan..Mozda se malo poigra, napravi koji belaj i ode spavati...Jedino kad se moze beskrajno maziti, to je ujutro rano i navece kad krenemo spavati. Tako da, ako ti je to jedini problem, ne brini...maca ce biti sretna i dovoljno joj je da je samo primis u sovj dom i hranis je.

Mirci, mogu misliti kako ti je...Ja sam imla 10 dana dvije mace i kad dodjem kuci ne znam koju cu prije..Ova mjauce, uzmem nju..onda onaj plisani medo oko nogu hoce i on..Avaaaaaaaaaaaajjjjjj...Ali sad mi sve to fali da znas....
Post Reply