Hitno. Privremeno je smjesten sa jos jednom macom (koju ponosni tata ne poklanja, vec se samo hvali).
Veca slika
http://img246.imageshack.us/img246/1605/dsc00028tq7.jpg

Miiiiiiiirnaaaaaaaaaaaa, moze li maca umjesto cuke a a a a a a
Moderator: anex

Kralju! Ja mislim da su Gorcin i Slino u rodu, jer je Slino nadjen 300 metara od legla im, a bio je izgubljen i napusten. Mislim da su necija "fina" djeca, po obicaju, nosili macice na sve strane.Arslan wrote:paaaaaaaaaaaaamozda GORCINU treba jaran?
je je DemoncicMushu wrote:Arsla volimo te!!!!!!!!
Mirci, ti samo dijelis mace..prestani ih vise izvlaciti iz rovova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jel ta maca sa bijelim cipama, onaj mali slatki demon?![]()
Salim se ja, maca je svatka ko med...
Mirnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mIRCerka wrote:Slino trazi dom. Ne moze biti na farmi, on je kucna maca. Imate li kakvog penzionera da bi primio macku koja voli da se mazi?
Ja sam po cijeli dan van kuce, a on je jadnicak malen i voli puno da se mazi.
Ponavljam, ne moze biti maca na farmi, treba mu dom.
Hvala.
PS voli da jede paradajz.
5 mjeseci otprilike...ne znam tacno, on je bukvalno pokupljen s ulice (nije mogao hodati kako treba koliko je bio majusan i iscrpljen)Baby wrote:koliko je slino star

Vecina ljudi koji rade drze svoje ljubimce same u kuci dok su na poslu... Nista joj nece faliti, ne brini. Ako mozes i zelis udomi jedaduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati....
Cekam Mircino misljenje....ajsela wrote:Vecina ljudi koji rade drze svoje ljubimce same u kuci dok su na poslu... Nista joj nece faliti, ne brini. Ako mozes i zelis udomi jedaduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati....
cuj kako...tako sto ćeš joj ostaviti dovoljno hrane i vode, dostupan pijesak da kaki i piski i po mogućnosti TV ili radio upaljen, čisto da ne misli da je sama...daduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati....
Izvini sto sam se mjesala imala sam samo dobre namjere i rekla ono kako jeste...daduli_sa wrote:Cekam Mircino misljenje....ajsela wrote:Vecina ljudi koji rade drze svoje ljubimce same u kuci dok su na poslu... Nista joj nece faliti, ne brini. Ako mozes i zelis udomi jedaduli_sa wrote:Vrlo rado bi udomio uskoro koju malu macu, ali Mirci, kako drzati je samu u stanu po 8-10 sati....
ma nije daduli nista pogresno mislio, ali dosta raje na forumu misli da ja zbog svoje silne ljubavi prema hajvanima posjedujem ne znam ti kakvo znanje macije psihologije i tako toajsela wrote:
Izvini sto sam se mjesala imala sam samo dobre namjere i rekla ono kako jeste...
Ma sve ja to razumijem ali pokusala sam samo dati iskreno misljenje i pomocimIRCerka wrote:ma nije daduli nista pogresno mislio, ali dosta raje na forumu misli da ja zbog svoje silne ljubavi prema hajvanima posjedujem ne znam ti kakvo znanje macije psihologije i tako toajsela wrote:
Izvini sto sam se mjesala imala sam samo dobre namjere i rekla ono kako jeste...
A ja njih jednostavno volim ko clanove porodice i tako se odnosim prema njima, samo sto ih ne tjeram ni na vjeronauku ni u skolu![]()
Daduli, vse ke bidne u redu, samo ti njega primi u svoje narucjesinoc sam mu kratila noktice, a cini mi se da je feminiziran jer mu nije smetalo ni turpijanje noktiju
znas sta je meni grozno...udjem u stan poslije posla i slijedi napad krznenih mazaajsela wrote:
Ma sve ja to razumijem ali pokusala sam samo dati iskreno misljenje i pomociNista drugo... Koliko nas ode na posao i ostavi cuku ili macu. Nece im nista biti!!! Bolje im je i to nego ulica... Ali dobro postujem da zeli tvoje misljenje
Pozz
mIRCerka wrote:znas sta je meni grozno...udjem u stan poslije posla i slijedi napad krznenih mazaajsela wrote:
Ma sve ja to razumijem ali pokusala sam samo dati iskreno misljenje i pomociNista drugo... Koliko nas ode na posao i ostavi cuku ili macu. Nece im nista biti!!! Bolje im je i to nego ulica... Ali dobro postujem da zeli tvoje misljenje
Pozz
ko ce prije pod ruku doc ....
Ma joj, bez hipersenzitivnosti pliz.mIRCerka wrote:ma nije daduli nista pogresno mislio, ali dosta raje na forumu misli da ja zbog svoje silne ljubavi prema hajvanima posjedujem ne znam ti kakvo znanje macije psihologije i tako toajsela wrote:
A ja njih jednostavno volim ko clanove porodice i tako se odnosim prema njima, samo sto ih ne tjeram ni na vjeronauku ni u skolu![]()
Daduli, vse ke bidne u redu, samo ti njega primi u svoje narucjesinoc sam mu kratila noktice, a cini mi se da je feminiziran jer mu nije smetalo ni turpijanje noktiju