Moderator: anex
kazu da je rase Calico, za moju porodicu je ona prof.dr. geografijecocochanel wrote:mircerka jel ta smedja maca neka rasna..? izgleda interesantno..
to je mamina bosanska sfinga iz visocke piramideburek_in_space wrote:Koliko ja vidim Husnija je nacionalistichki nastrojen prema Hrvatima i popeo im se na glavu na zadnjoj sliKi!
:Dma Moze...slatke su ti macke posebno ona bjelamIRCerka wrote:kazu da je rase Calico, za moju porodicu je ona prof.dr. geografijecocochanel wrote:mircerka jel ta smedja maca neka rasna..? izgleda interesantno..
kad god neka macka smugne, mi Hexu pustimo vani i kazemo IDI DOVEDI TOG I TOG i ona nakon par sati dodje i dovede odlutalu macku. Pokaze joj put i dobro je orijentisana.
Inace je moja miljenica, rodjena kao 4. mace, mama je nije uspjela ocistiti, pa se bila ugusila u opni sa plodnom vodom, ali sam masiranjem pluca i "macija glava u usta i pusi" CPRom uspjela da je dozovem nazad na ovaj svijet
btw, postavljac teme, ima tema SLIKE KUCNIH LJUBIMACA, al neka ti ove za sad, pa cemo je pripojit onoj
ja imam 9 + 2, tako da te i brojacno i slatkocom vodimJasko-Cazin wrote::Dma Moze...slatke su ti macke posebno ona bjelamIRCerka wrote:kazu da je rase Calico, za moju porodicu je ona prof.dr. geografijecocochanel wrote:mircerka jel ta smedja maca neka rasna..? izgleda interesantno..
kad god neka macka smugne, mi Hexu pustimo vani i kazemo IDI DOVEDI TOG I TOG i ona nakon par sati dodje i dovede odlutalu macku. Pokaze joj put i dobro je orijentisana.
Inace je moja miljenica, rodjena kao 4. mace, mama je nije uspjela ocistiti, pa se bila ugusila u opni sa plodnom vodom, ali sam masiranjem pluca i "macija glava u usta i pusi" CPRom uspjela da je dozovem nazad na ovaj svijet
btw, postavljac teme, ima tema SLIKE KUCNIH LJUBIMACA, al neka ti ove za sad, pa cemo je pripojit onoj...ali moje su sladje
Jasko-Cazin wrote:hehe vodis brojcano ali slatkoca je upitnaheheh

ma sladak je.mIRCerka wrote:Jasko-Cazin wrote:hehe vodis brojcano ali slatkoca je upitnaheheh
Hoces reci da moj Husnija nije sladak?
Za tvoju informaciju, Mister Husnija je imao i epizodnu ulogu u Lud Zbunjen Normalan...eto koliko nije sladak ...![]()

hehemIRCerka wrote:uuuuuuu very sexy hod...
dogovoreno!
Mee wrote:samo čekajte, dok ja postavim svoju, čim postane moja.... svi ćete vidjeti
hehe.postavi ali moje su sladjeMee wrote:I Jasko - varaš, varaš.... kako ove mace izgledaju SADA - ovo su ti lanjske slike