Cisto da ne bude zabune - to je MOJ cuko
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
-
blackladyy
ovo je mićo, ruska rasa, kazu jedina koja se da kupati, potvrđeno

- A-R-N-I
Pa neces valjda voditi na kupiranje psa kod veterinara kome treba slika da bi kupirao usistricru wrote:nije nosila nikakve drzace,same su se ispravile....![]()
samo je imala konce jedno deset dana,vecina je sama ispala,a ostalo sam joj ja skinula,nije potreban nikakav poseban tretman....![]()
a tebi preporucujem da nadjas neku sliku psa kao model, i pokazes coveku koji ce to odraditi....SRECNO
U BIH postoji samo jedan hirurg koji zna kupirati usi kako treba, doduse pricam o dobermanu kome se usi ostavljaju prilicno duge, za ostale pasmine kojima se usi ostavljaju krace vjerovatno imas vise izbora...
-
stricru
I TAKO.....A-R-N-I wrote:Pa neces valjda voditi na kupiranje psa kod veterinara kome treba slika da bi kupirao usistricru wrote:nije nosila nikakve drzace,same su se ispravile....![]()
samo je imala konce jedno deset dana,vecina je sama ispala,a ostalo sam joj ja skinula,nije potreban nikakav poseban tretman....![]()
a tebi preporucujem da nadjas neku sliku psa kao model, i pokazes coveku koji ce to odraditi....SRECNO
![]()
![]()
, pa nije ba frizura...
U BIH postoji samo jedan hirurg koji zna kupirati usi kako treba, doduse pricam o dobermanu kome se usi ostavljaju prilicno duge, za ostale pasmine kojima se usi ostavljaju krace vjerovatno imas vise izbora...
da upravo o tome i pricam,o psima kojima se ostavljaju usi krace,postoje razni oblici,ne frizure, nego razni oblici usiju,sa visim ili nizim spicem,oblik slova S ili ravan,upravo od toga zavisi kalup koji se koristi.....
-
dizzy_devil
_Bosanac, on bi najradije da bude NAS cuko
ko je tebi piskio po tenama kad je bio mali od srece
kuku meni 
-
Bumbar amstaff
Mora se odnjeti slika, jer kupiram staffa, a kod njih se u praksi javlja puno varijacija pri kupiranju. Obicno postoje tri nivoa sjecenja, sve zavisi od psa,od drzanja usiju,od razvijenosti hrskavice.A-R-N-I wrote:Pa neces valjda voditi na kupiranje psa kod veterinara kome treba slika da bi kupirao usistricru wrote:nije nosila nikakve drzace,same su se ispravile....![]()
![]()
![]()
, pa nije ba frizura...
Znam da uglavnom psi nose drzace-fitsbajne,oko 10 dana, da se hrskavica ukruti u uspravnom polozaju, ali to takodje nije obavezno
- A-R-N-I
Bumbar amstaff wrote:Mora se odnjeti slika, jer kupiram staffa, a kod njih se u praksi javlja puno varijacija pri kupiranju. Obicno postoje tri nivoa sjecenja, sve zavisi od psa,od drzanja usiju,od razvijenosti hrskavice.A-R-N-I wrote:Pa neces valjda voditi na kupiranje psa kod veterinara kome treba slika da bi kupirao usistricru wrote:nije nosila nikakve drzace,same su se ispravile....![]()
![]()
![]()
, pa nije ba frizura...
Znam da uglavnom psi nose drzace-fitsbajne,oko 10 dana, da se hrskavica ukruti u uspravnom polozaju, ali to takodje nije obavezno
Pa valjda bi trebao da odvedes veterinaru na kupiranje koji kad vidi psa zna kako ga kupirati i za to mu ne treba slika, imas dva tipa kupiranj C (kraci) i S (duzi), i dvije mogucnosti drzaca, tamponima
- Pasiflora
_BosanaC wrote:dizzy_devil wrote:Moja retrivercina od godinu i 2 mj,![]()
Cisto da ne bude zabune - to je MOJ cuko
Bez obzira ciji je: moja retrivercina od 3 godine i 3 mj je slicnog izgleda i jednako sladak i fotogenican. Slike saljem cim bude moguce. Pozdar svim retriveroljupcima
-
dizzy_devil
Bosanac, zbunjujes ljude ovdje
recimo da je Lordi moj ali je Bosanca prihvatio ko babuku
p.s. SITNO ajde salji slike???kako se zove mozda se i znamo ako ste na vilsu cesto
p.s. SITNO ajde salji slike???kako se zove mozda se i znamo ako ste na vilsu cesto
- Pasiflora
Ma mi smo na Dobrinji. Moguce da smo se sreli nekad. Moja lutak je ARI, a slike... moguce danas, vidjet cemo.dizzy_devil wrote:Bosanac, zbunjujes ljude ovdje![]()
recimo da je Lordi moj ali je Bosanca prihvatio ko babuku
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
odmah da ti kazem da micu MORAS kupati, a Turski Van (moj Husnija i danaskin Tito) se sam kupablackladyy wrote:ovo je mićo, ruska rasa, kazu jedina koja se da kupati, potvrđeno![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
kazu meni ljudi NIJE TI ZDRAVO DA JE TAKO DEBEO....nije debeo vec NABILDANdanas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
kakvoj dijeti bona, pa dosegao je velicinu omanjeg teletaa ovo se ljuti sto hocu da mu uzmem telefon
![]()
tech, samo ti provociraj, kad te huso ZAJMI vidjeces ti...odo...papaaa
- DaysleepeR
Ejs stari telefon, bar dvije godine noviji od ovog koji sad koristim