Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6001 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Basti i Nali nije pala kašika, nego lopata u med

- Pasiflora
#6002 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Sinoc sam srela jednu malu sarplaninku kojoj je također upala lopata u med i bas me obradovaloKatarinaKosaca wrote:Basti i Nali nije pala kašika, nego lopata u med![]()
A ljubav među psima je nesto posebno i uvijek me gane. Nala i Basta
-
pakica_
#6003 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
znali su oni kome okicama zatreptat da ih pokupi
pogotovo nala
k'o da je rekla sebi: e ovdje ima budala koja voli kerove, odoh se pred njenom kucom bacit pod auto, pa sta mi Bog da
ko bi rek'o da ce i ona ostat, guzica mala blentava 
i sad pamtim momenat kad me nazvao jedan covjek i rekao da bi je htio udomiti.. noooooooooooooo!!!!!!!!
i sad pamtim momenat kad me nazvao jedan covjek i rekao da bi je htio udomiti.. noooooooooooooo!!!!!!!!
- Cholina_Lokica
#6004 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Samo se ono mojih dvoje ne volePasiflora wrote:Sinoc sam srela jednu malu sarplaninku kojoj je također upala lopata u med i bas me obradovaloKatarinaKosaca wrote:Basti i Nali nije pala kašika, nego lopata u med![]()
![]()
A ljubav među psima je nesto posebno i uvijek me gane. Nala i Basta
- Pasiflora
#6005 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Zezas? Kako?
- una_bo
#6006 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
hahahahahhahaahaha mislim da njega Happy voli na neki čudan načinCholina_Lokica wrote:Samo se ono mojih dvoje ne volePasiflora wrote:Sinoc sam srela jednu malu sarplaninku kojoj je također upala lopata u med i bas me obradovaloKatarinaKosaca wrote:Basti i Nali nije pala kašika, nego lopata u med![]()
![]()
A ljubav među psima je nesto posebno i uvijek me gane. Nala i Basta![]()
- Cholina_Lokica
#6007 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Rece Una-bo vecPasiflora wrote:Zezas? Kako?
Carli nju obozava, ali ona gaji neku jako cudnu vrstu ljubavi prema njemu
Totalna budala od psa
- una_bo
#6008 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Pa tako i Minnie, s tim da je više dana kad voli Saru nego kad je ne voli. Bellu voli, ali zato Astora ne može ni nacrtanog. Mislim da su ona i Happy psi koji imaju jako puno ljubavi, samo je iskazuju na čudan način hahaCholina_Lokica wrote:Rece Una-bo vecPasiflora wrote:Zezas? Kako?![]()
Carli nju obozava, ali ona gaji neku jako cudnu vrstu ljubavi prema njemudnevno ga 100 puta napadne, zato sto je crn a cetvrtak je, zato sto glasno dise itd.
malo ga voli, malo ga ne voli. Dodje mu, maze se, ljube se, i samo odjednom njoj dosadi i ujede ga jadnog, a on nju nastavi ljubiti
onda joj on ode iz vidokruga, trazi ga i doziva
![]()
Totalna budala od psa
- Cholina_Lokica
#6009 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Dvije epilepticarke neuroticne 
-
Chuckie
#6010 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Hoćeš reći lijep.
-
pakica_
#6011 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ja imam srecu pa se moji fakat vole.. valjda sto mu je ona dosla k'o stene, pa je on prihvatio pod svoje.. kad je bila beba, on je gur'o njuskom u kraj avlije da kaki, nije joj dao na sreduna_bo wrote:Pa tako i Minnie, s tim da je više dana kad voli Saru nego kad je ne voli. Bellu voli, ali zato Astora ne može ni nacrtanog. Mislim da su ona i Happy psi koji imaju jako puno ljubavi, samo je iskazuju na čudan način hahaCholina_Lokica wrote: Rece Una-bo vec![]()
Carli nju obozava, ali ona gaji neku jako cudnu vrstu ljubavi prema njemudnevno ga 100 puta napadne, zato sto je crn a cetvrtak je, zato sto glasno dise itd.
malo ga voli, malo ga ne voli. Dodje mu, maze se, ljube se, i samo odjednom njoj dosadi i ujede ga jadnog, a on nju nastavi ljubiti
onda joj on ode iz vidokruga, trazi ga i doziva
![]()
Totalna budala od psa

- Logovan
#6012 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Hahah
vidi što su se zagrlili. 
-
pakica_
#6013 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ni sama ih bolje ne bih namjestilaLogovan wrote:Hahahvidi što su se zagrlili.
-
febo_acm
#6014 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Istina, da ne može biti većapakica_ wrote: ni sama ih bolje ne bih namjestilasreca pa su bili premoreni tako da sam ih stigla uslikat, jer obicno kad se ovako nekako namjeste, ja dok uzmem mobitel da ih slikam, oni razhebu polozaj jer se pitaju sta to suska
Evo i nas poslije jutarnje šetnje

-
pakica_
#6015 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
guzoviiiiiiii 
-
febo_acm
#6016 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
pakica_ wrote:guzoviiiiiiii
Ovu sam "mahsuz"
- Pasiflora
#6018 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Zao mi je sto nemam fotografiju: Bella (nesretnica o kojoj sam pisala vec, psic srednjeg rasta) i Buhica (i o njemu sam nekada pisala, bio je skroz malen kada smo ga pronasli, jedva veci od sake) su tako lijepo znali spavati... Bella se sklupca, a Buhica joj se ugura na stomak, a glavu Beli u vrat i tako su satima znali spavati... Ma tako su divni bili zajedno. Najvise zbog nje mi je bilo zao kada je on usvojen. Doduse nikada se te djevojke, koju su ga uzele, nisu vise pojavile u kvartu. Nadam se da mu je dobro 
-
pakica_
#6019 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
matni je jednoĆ punim dlanom u moje ime, ne bilo ti zapovIđeno

- Pasiflora
#6020 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ovo su naj guzovi klix-aZhìxin wrote:
- una_bo
#6021 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
hjoooooooooooj, vidi tih batačića. ja najviše volim da ih po guzi tučem, ove veće baš nakrham od ljubav, a ove male malo nježnije, ali svi me podjednako mame da ih mlatnemPasiflora wrote:Ovo su naj guzovi klix-aZhìxin wrote:
- BosnianKnight
#6022 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ubijanje nije rjesenje nikada. Lako je na slabijim, nemocnim, a mediji koriste ovu 'vanrednu' situaciju i huskaju narod protiv pasa, dok prave probleme ignorisemo, jer im ne mozemo nista, politicari kradu, svako zna, niko ne poduzima nista. Za vojsku treba stela (kao i za sve ostalo vise manje), svi znaju a niko ne radi nista. Policija korumpirana, hapse samo sitne ribe, dok pravi lopovi (za koje takodjer svi znaju) niko im nista ne smije.hladan.preminger wrote:Chuckie wrote: Čudna konstrukcija rečenice za ljubitelja pasa.
Ne znam sto ti je to cudno. Toliko je pasa lutalica na ulicama da je samo pitanje vremena kada ce neko nastradati jer je pocela skola.
Evo jutros kolegica kada je krenula na posao morala pola grada zaobići zbog copora od 20-tak pasa koji su bili krenuli na nju.
Na neki nacin se taj broj pasa lutalica mora smanjiti. U nasem kraju od azila nema nista jer je broj pasa ogroman a sve općine siromašne za taj projekat.
Koliko god ja volio sve zivotinje, opet mi je draze zdravlje bilo cijeg dijeteta. Volim ja i ljude ali rado vidio povratak smrtne kazne za monstrume.
Izvinjavam se na offu.
I ti mi kazes da su psi problem ? I nemoj mi spominjati djecu joj ti 'argumenti' su mi najjaci
Takodjer me iritira prica kako nema nigdje mace zive.. ma daj ? U mojoj mahali 30ak pasa, vecina ih hrani tako da ne postoji nista umiljatije od njih (mada uvijek postoje oni sto ih mrskaju, tjeraju) a takodjer toliki broj maca, i nikad nisam vidio ovdje kod mene da pas zaganja macku (desava se to, ne kazem da ne ali generalizujete stvari) ali sam zato vidio kako macka ganja cuku
I ja se izvinjavam na offtopicu, uvijek presutim na takve komentare kao sto je tvoj moram se nekad i ja oglasiti.
Ne razmisljate realno, puni ste mrznje, samo me to cudi kako je ovo zloban narod a svi 'vjernici' ? Ne bi li ste bas vi vjernici trebali biti moralni ? Iz mog licnog iskustva, svakog ateistu kojeg sam do sada upoznao je divna osoba i moralna, dok ovi vjernici dosta njih sve im smeta, zagovaraju ubistva, itd.
-
minkica35
#6023 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
evo malo i nas

-
minkica35
#6024 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Pasiflora wrote:Ovo su naj guzovi klix-aZhìxin wrote:
-
ZeMska
#6025 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Med medeni!DoradO wrote:ocerupani![]()