Moderator: anex

A ja je zvao muskim imenomCholina_Lokica wrote:Znaciice2cube wrote:Imam i ja tigricu, kljun je smedje boje da li to znaci da je zensko ?
frfi. wrote:@ jaca maca
joooooj kako su svi slatki a maleni cule je jednostavno monononmnomnmmnmnmnononon da ga izgnjavim cijeeelog![]()
a sofi mi opet lici na okia
selmicaaa_ wrote:
ovo je moj dragi Sigi
DoradO wrote:na drvenu plocu 40x40cm postavio 4 deblje grane (stubove) i spojio ih dodatno raznim grancicama, a ispod je kavez... jedan dan posla a njegovo zadovoljstvo neprocjenjivonemam sad sliku cijele ''vile'' al evo na ovoj se otprilike vidi...

Kako je lijepJanjicar wrote:
Star 5i po mjeseci

ti si neka ''budala'' ko i mi(moja zena i ja) puna kuca zivotinja, i svima bi da se pomogne. BAs smo bili jucer kod zene kojoj smo dali cuku, tj kojeg je ona usvojila, mi ga nasli na ulici, beba kad je bio. Cuku je tako veseo i razigran, puno nam srce bilo kad smo ga vidjeli. Ima veliku kucu i dvoriste samo se igra. Uglanvom, moras priznati da ti ovja plavi lici na mogatufahija18 wrote:Mi smo luti. Samo da znate. Sve neke cuke, mace, a ticica nigdje. Et. Pa cemo mi malo vise slika staviti da nadoknadimo manjak nas lijepih ticica. A na kraju je jedan uljez koji je kod nas bio(la) dva mjeseca dok joj nismo nasli lijepi, topli dom.
Crvk cvrk svim macama i cukicama od nas dvoje![]()
Ja sam Mikica i jos sam mala djevojcica.
Ja sam Kiki, imam 12 godina i prava sam maza, i gazdarica mi kaze da sam njen orao![]()
A ovo je lijepa curica koja je privremeno bila kod nas.
budi pazljiv/a jer se moraju temperamenti uklopiti. Mi smo imali jos dva psa koji se nisu uklopili sa Mopsijem tako da smo ih morali dati, vvec sam naveo gore jednog kojeg smo nasli na ulici a drugog smo bili kupili pa se nije uklapao pa smo ga dali. Takodjer ova 3 zeka ne mogu skupa u kavez, vec su samo na balkonu preko vikenda skupa kad ih nadgledamo, u kavezu se ne slazu bas najbolje jer su dvije od prije kod nas a ova treca je od skora i nije imala kontakta sa zekama ranije pa je tesko jer se boji.ice2cube wrote:@Melami
Blago tebi, prelijepe imas ljubimce![]()
I ja imam psa i tigricu, a sada trazim drustvo za njih
Hvala, bice jos sutra slika, ovo je bilo nesto nabrzaka.ice2cube wrote:@Melami
Blago tebi, prelijepe imas ljubimce![]()
I ja imam psa i tigricu, a sada trazim drustvo za njih

Uploaded with ImageShack.us