Hehehe bas lice. Nije ovaj nego ova.frfi. wrote:aaaaa pa ovaj je ISTI moj Okijaca-maca wrote:Kad ne gledam, ode u sobu i uleti mi u krevet![]()
![]()
![]()
![]()
Sophie se zove.
Mislim da je moja deblja i tamnija.
Moderator: anex
Hehehe bas lice. Nije ovaj nego ova.frfi. wrote:aaaaa pa ovaj je ISTI moj Okijaca-maca wrote:Kad ne gledam, ode u sobu i uleti mi u krevet![]()
![]()
![]()
![]()
frfi. wrote:ja kad sam vidjela, prva misao mi je bila "ja nemam ovakvu posteljinu"![]()
![]()
kao da su brat i sestramoguce je da je deblja, okica nije bas mrsav, ali nije ni popunjen, iako se stvarno trudimo da ga fino hranimo.. a da je tamnija-moguce, oki mijenja boje, tacno je imao period kad je bio upravo tako zut, stvarno ISTIII
![]()
![]()
kod mene je brat nasao okia na ulici dok je bio skroz malo kuche, bio je siv i crn a sada je zut i bijel![]()
pokusali dati na udomljavanje i onda je postao nas
![]()

ne znamo tacno kad mu je rodjendan, mi smo ga uzeli sa ulice u julu prosle godine, tada je mogao imati otprilike mjesec dana, mozda i 2-nisam sposobna procijenitijaca-maca wrote:@frfi.
Koliko je star? Moja za dva mjeseca puni 3 godine, a ima 32 kg. Sad smo na dijeti.
Kao da pricas o mojoj Sophiefrfi. wrote:
pravi je lajavac i voli da se pravi vazan i laje na mace, ljude koji dodju, jeza iz baste u blizini, a u biti je mala kukavica i plasi se svega sto je glasno-petardi, usisivaca, fena, bilo kakve masine, kupanja, ma svega![]()

Pa i moja uziva ganjati mace, i napolju se drugacije ponasa prema mackama nego u stanu.sitno wrote:Kako zavidim vama koji imate i cuke i mace. I ja bih voljela, ali moj sreco obozava ganjati mace (nece ih povrijediti - nikada nije), ali dusa mu je zaganjati tako da kod nas to nikako ne bi islo![]()
A bas bih voljela imati i macu.
I sa Happy ista situacija. Komsijinu macku sve ljubi i igra se sa njomjaca-maca wrote:Pa i moja uziva ganjati mace, i napolju se drugacije ponasa prema mackama nego u stanu.sitno wrote:Kako zavidim vama koji imate i cuke i mace. I ja bih voljela, ali moj sreco obozava ganjati mace (nece ih povrijediti - nikada nije), ali dusa mu je zaganjati tako da kod nas to nikako ne bi islo![]()
A bas bih voljela imati i macu.
Kada dovedem macku u stan, mogu ih ostaviti zajedno i nista joj nece, a da smo negdje vani, onda bi je zaganjala.
nemoj ti draga macu zbavljatsitno wrote:Nemojte mi bacati shuhu, ne smijem riskirati. Ko ce skidati macu sa lustera (a novi lusteri
) ako krene da je ganja