Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crna_pantera wrote:
Hem su ruzni, hem opasni Ja bih ove pasmine zabranila, da se nesto pitam. A mogu misliti kako to kod nas ide olako, uvezi propisa drzanja, ko smije i kako.....samo je pitanje vremena kad ce taj bivsi borbas, zamijeniti neko dijete sa konkurentom, te mu lice unakaziti ili u najgorem slucaju ubiti.
Ponasanje psa zavisi iskljucivo od odgoja. Svjedok sam neogranicene ljubavi izmedju jednog AST-a i macka
Slazem se, svejedno, opet zna doci do incidenta, koji su kod takvih pasmina u vecini slucajeva kobni. A nesto sumanjam da bi ovaj iz Srbije dovedeni bio najbolji prijetalj s mackom
Qler wrote:danas sam se igrao sa istim ovakvim samo zut isto ovako nabijen i nabildan... dobio ga lik iz srbije tamo ga koristili za borbe pa ga sad on pazi kaze ne voli on te borbe... a ima i vucijaka dobrog pravo samo njemu nisam smio prici laki je bio nesto nervozan
Hem su ruzni, hem opasni Ja bih ove pasmine zabranila, da se nesto pitam. A mogu misliti kako to kod nas ide olako, uvezi propisa drzanja, ko smije i kako.....samo je pitanje vremena kad ce taj bivsi borbas, zamijeniti neko dijete sa konkurentom, te mu lice unakaziti ili u najgorem slucaju ubiti.
Arslane, pozdrav jeli ovo tvoj pas, ima extra glavu, vodiš li ga po izložbama i ko su mu roditelji, ja se bavim uzgojem rotova pa me zato interesuje?
Hvala lijepo, unaprijed!!!!