ima li iko da hoce parit svoju zenku sa ovim ljepotanom? zove se Max, ima 2,5 godine, u sarajevu je....
Moderator: anex

link wrote:

Bas super drug, to je pravo zadovoljstvo i za tebe i za njih, a nije ko oni majmuni sto ih uhvate, stave u kavez i maltretiraju. Ja u malom parkicu ispred stana, na samo mozda pet-sest drveca, cujem i djetlica i ćuka, žune, kreje, pa cak i sovu.Bullet Tooth Tony wrote:moram da se pohvalim da je moj sarplaninac maximus dobio nove prijatelje , jedno omanje jato vrabaca,zuna,i raznoraznih poljskih pticica, kupio sam sjemenke , napravio im postolje i sad ujutru kad pijem kafu ne treba radio,danas mi hamn iz ruke jele![]()
![]()
i ja isto takoSkyfox wrote:![]()
skrivanje od usisivaca

Samo proberi:ultrajvosa wrote:Zna li neko, poklanja li netko psa ?? Rodjak me smori, kaze da mu nabavim psa.
Ako ti je rodjak neki fin tip sto ce se brinuti o psz, imam ja jednog finog cuku za pokloniti. Nije nimalo agresivan, voli se igrati, star dvije godine, čipovan, vakcinisan, tezak 20 kg tj. srednje velicine. Ja imam 4 komada pa mi je malo previse, zato bih ga i dao nekome finom.ultrajvosa wrote:Zna li neko, poklanja li netko psa ?? Rodjak me smori, kaze da mu nabavim psa.
Miu wrote:Evo par sličica i mog Njuše)

Uuu, jos malo pa ce cuke da jede za veceru
Samo da provjerim kakva je situacija![]()
Karabaja wrote:
Samo da provjerim kakva je situacija
sta mi macku uradiseVenomousV wrote:Karabaja wrote:
jaooooooooooooooooooo
zeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bucmasto slatko bice zeliiiiiiiiiiiiiiiim
Jaooooo, kako bi se ovo dalo ljubiti....Karabaja wrote: