fakat liceeSkyfox wrote:jaca-maca wrote:Skyfox wrote: strasno lici na mojuStavi slikee
na prethodnoj stranici ima jos njenih slika
sta mislis?
kak se zove?
Moderator: anex
fakat liceeSkyfox wrote:jaca-maca wrote:Skyfox wrote: strasno lici na mojuStavi slikee
na prethodnoj stranici ima jos njenih slika
sta mislis?
ma nije strašanCholina_Lokica wrote:opet ona strasna macka
svako je zove drugim imnom ali jedino se odazia na zvuk kesice s hranomjaca-maca wrote: fakat licee![]()
kak se zove?
haha ista situacija i kod mene, svi je zovu drugacije, ali najcesce MAC MACSkyfox wrote:svako je zove drugim imnom ali jedino se odazia na zvuk kesice s hranomjaca-maca wrote: fakat licee![]()
kak se zove?i nije debela vec samo malo krupnija za svoj uzrast

Hvalajedna tamo wrote:slatkiš

@atko popravi mi dan!atko wrote:
oj to čupavo je slatko...........Mali_Vuk wrote:Ko bi rekao da su vršnjaci ova dva ljepotana![]()
samo nemoj reci da je čuvaš u crijevimabong wrote:glista
jes'...machorcina od 7 kilaKatarinaKosaca wrote:Koliko vidim po glavi ovo je mačak. Pravi šarmer sa zelenim očima
Mali je skroz sladak extra su par....nevidljiva_ wrote:oj to čupavo je slatko...........Mali_Vuk wrote:Ko bi rekao da su vršnjaci ova dva ljepotana![]()
![]()
Ovo me podsjeti na moju prijateljicu koja je htjela kupiti čiuvavu a muž je pitao hoće li cuku ili miša.Što se mene tiče luda sam i za malim i velikim jer svi su tako medenii al moja chupa (maca) je najslađaamater1981 wrote:Mali je skroz sladak extra su par....nevidljiva_ wrote:oj to čupavo je slatko...........Mali_Vuk wrote:Ko bi rekao da su vršnjaci ova dva ljepotana![]()
![]()