Slike u izlozima
-
Odisej002
#1 Slike u izlozima
Prolazeći sinoć kroz grad primjetih da u skoro svakom izlogu pocevsi od trznice pa prema bascarsiji u izlozima stoje slike...tako gledajući sllike dodjoh do banke(ne znam jel privredna ili vakufska ili neka treca) kod ekonomije gdje u izlogu stoji po meni cudna slika,podsjeca ma na sliku "posljednja vecera" ali u "stonistickom" stilu...u centru slike je zena zavodljivog pogleda sa svinjom u rukama i jos nekim drugim podudarnostima...sta mislite o navedenom ?
- The Nightwatchman
#2 Re: Slike u izlozima
kakve ti gljive konzumiras?
-
Odisej002
#3 Re: Slike u izlozima
imas li pametnije sta reci ???
- The Nightwatchman
#4 Re: Slike u izlozima
evo ja se stvarno trudim ali ne nalazim nista pametnije sto bi se moglo reci na tvoju temu
- Neelix
#5 Re: Slike u izlozima
ja mislim da je to jako opasno po bosnu i hercegovinu.
- clav
#6 Re: Slike u izlozima
To je zavjera judeo masona. Ekonomska kriza=zavrsna faza novog svjetskog poretkaOdisej002 wrote:Prolazeći sinoć kroz grad primjetih da u skoro svakom izlogu pocevsi od trznice pa prema bascarsiji u izlozima stoje slike...tako gledajući sllike dodjoh do banke(ne znam jel privredna ili vakufska ili neka treca) kod ekonomije gdje u izlogu stoji po meni cudna slika,podsjeca ma na sliku "posljednja vecera" ali u "stonistickom" stilu...u centru slike je zena zavodljivog pogleda sa svinjom u rukama i jos nekim drugim podudarnostima...sta mislite o navedenom ?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Slike u izlozima
I ja sam putem tv. vidio treba reklamira neki dezodorans u ''STONISTIČKOM'' stilu, pa ima podpazušno istetoviranog klempu. Pretenciozna treba, misli da njen znoj miriše i nije mogla skontati frajera dok nije upotrijebila taj neki reklamirani dezodorans.Odisej002 wrote:Prolazeći sinoć kroz grad primjetih da u skoro svakom izlogu pocevsi od trznice pa prema bascarsiji u izlozima stoje slike...tako gledajući sllike dodjoh do banke(ne znam jel privredna ili vakufska ili neka treca) kod ekonomije gdje u izlogu stoji po meni cudna slika,podsjeca ma na sliku "posljednja vecera" ali u "stonistickom" stilu...u centru slike je zena zavodljivog pogleda sa svinjom u rukama i jos nekim drugim podudarnostima...sta mislite o navedenom ?
-
Odisej002
#8 Re: Slike u izlozima
Slika koja u meni budi nemir nalazi se u Union banci kod ekonomije....
- Eweleen
#9 Re: Slike u izlozima
to kraljuuu lud si za medalju!
- The Nightwatchman
#10 Re: Slike u izlozima
Odisej002 wrote:Slika koja u meni budi nemir nalazi se u Union banci kod ekonomije....

reci mi sta vidis na ovoj slici?
ja vidim vaginu
- sistem
#11 Re: Slike u izlozima
priznaj - i sa slikom & bez slike, vidis je pred ocimaThe Nightwatchman wrote:ja vidim vaginu
- The Nightwatchman
#12 Re: Slike u izlozima
ma nije samo da vidim, nego i miruhimsistem wrote:priznaj - i sa slikom & bez slike, vidis je pred ocimaThe Nightwatchman wrote:ja vidim vaginu
- Sunrise00
#13 Re: Slike u izlozima
Ma ja, najlakse je reci da se lik drogira
I mene bas zanima sta ona slika predstavlja
I mene bas zanima sta ona slika predstavlja