Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zikamu wrote: ↑26/01/2023 18:53
Jes' to pres'o u strumfove, sram te i stid ne bilo?
Nikad robom al sam im redovno išo na utakmice u vrijeme kad su fudbaleri bili umjetnici sa loptom jer sam volio igrace koji znaju igrat lopte a bilo ih je hejbet
zikamu wrote: ↑26/01/2023 22:13
Valjda crkva Sv. Ante...
upravu si za gramatiku, ali nama u komsiluku je vazda bilo tako, samo sv.Anto isto kao sto nismo govorili dzamija Cokadzi Sulejmana nego dzamija kod 7 brace
Vide se ostaci "Poglavnikovog naselja" na mjestu zgrade Lorisa te i s druge strane ulice Topal-Osman paše , vidi se izgorjela Željina drvena tribina tzv."penzija" , neboderi na Trgu Heroja useljeni 1969 , neboderi Vranica useljeni par godina ranije , vidi se neboder u Marka Marulića za koji sam mislio da je noviji , Šibica , neki park ispred zgrade Socijalnog i zgrada Socijalnog , fali zgrada Elektroprivrede , odlična
Ti si tu negdje godište sa Evlijom Čelebijom.
Handriš ove nove "sarajlije" svojim postovima a google im tu ne pomaže.
Ja te donekle mogu pratit jer sam alpašinac dok za ove teže teme moram pitat starog (memli strana) jer se on kup'o na Golubnjaku a ne ja.
Ja te donekle mogu pratit jer sam alpašinac dok za ove teže teme moram pitat starog (memli strana) jer se on kup'o na Golubnjaku a ne ja.
Možda smo tvoj stari i ja izlazili u iste birtije po čaršiji kasnije su došli u modu kaHvici a jedan od popularnijih je bio "Nava" u kojoj je redovan gost bio moj idol Pape iako sam godinu dana stariji od njega
Sjecam se kad sjedne tamo a kokuzi se otimaju ko ce mu zovnut turu
Vide se ostaci "Poglavnikovog naselja" na mjestu zgrade Lorisa te i s druge strane ulice Topal-Osman paše , vidi se izgorjela Željina drvena tribina tzv."penzija" , neboderi na Trgu Heroja useljeni 1969 , neboderi Vranica useljeni par godina ranije , vidi se neboder u Marka Marulića za koji sam mislio da je noviji , Šibica , neki park ispred zgrade Socijalnog i zgrada Socijalnog , fali zgrada Elektroprivrede , odlična
taj "park" ispred socijalnog su ustvari stare zgrade koje su srušene zbog gradnje elektroprivrede
Možda smo tvoj stari i ja izlazili u iste birtije po čaršiji kasnije su došli u modu kaHvici a jedan od popularnijih je bio "Nava" u kojoj je redovan gost bio moj idol Pape iako sam godinu dana stariji od njega
Sjecam se kad sjedne tamo a kokuzi se otimaju ko ce mu zovnut turu