Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja mislim da treba napraviti peticiju da se srusi papagajka i da se ponovo izgradi ova zgrada ,kao sto su ponovo napravili dzamiju tu pored umjesto saobracajnice koja je trebala da ide pravo s mosta na hamdije kresevljakovica,da bi se zaobisao saobracaj kroz park .
bitanga_sa_otesa wrote: ↑01/10/2021 17:54
ja mislim da treba napraviti peticiju da se srusi papagajka i da se ponovo izgradi ova zgrada ,kao sto su ponovo napravili dzamiju tu pored umjesto saobracajnice koja je trebala da ide pravo s mosta na hamdije kresevljakovica,da bi se zaobisao saobracaj kroz park .
Legendarna braća Bećir & Besim Škrijel su imali servis u Sarajevu u Zrinjskog čikmi broj 3 i ne postoji nijedan sarajevski trkač koji nije koristio usluge njihovog "Mazda" servisa. Krajem 60-tih pa do početka 80-tih su se obadvojica i takmičila, prvo sa Mazdom, zatim Abarthom kućne izrade, Fićom, Fiatom 128... Nisu imali nekih većih sportskih rezultata ali će po mnogo ćemu biti upisani u knjigu legendi sarajevskog auto moto sporta
Ne znam sta je cudno u kredom ispisanom "grafitu" Kruno Persic, a u Sarajevu se nekada za kafanu koristio naziv kavotocje pa vjerovatno i prodavaonica, opcenito ne razumijem pitanja.
dječak sa šibicama wrote: ↑03/10/2021 12:23
Ne znam sta je cudno u kredom ispisanom "grafitu" Kruno Persic, a u Sarajevu se nekada za kafanu koristio naziv kavotocje pa vjerovatno i prodavaonica, opcenito ne razumijem pitanja.