Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banksy wrote: ↑20/01/2020 17:08
I ta iznad je Sanda, mislim.
Nije. Djevojka u bijelom u Yassa odijelu je jedna od onih koja je nosila tablu sa natpisom drzave na defileu, Sanda je u Mizuno trenerci koju su nosili sportisti ucesniti cereminije (ne defilea).
Da--Čehoslovačka ja napisah zastavu
I tebe i sebe popravim.
Mizuno trenerke su imali nosioci olimpijske baklje, svi do Sande narandžasto bijelu (jedna je ZOI muzeu, donedavno su se komadi mogli naci po PIK-u).
Nije Ceha, nego Kanada, imas screent short na strani prije. Cehoslovacka je druga cura, kadar prije u filmu.
Nije. Djevojka u bijelom u Yassa odijelu je jedna od onih koja je nosila tablu sa natpisom drzave na defileu, Sanda je u Mizuno trenerci koju su nosili sportisti ucesniti cereminije (ne defilea).
Da--Čehoslovačka ja napisah zastavu
I tebe i sebe popravim.
Mizuno trenerke su imali nosioci olimpijske baklje, svi do Sande narandžasto bijelu (jedna je ZOI muzeu, donedavno su se komadi mogli naci po PIK-u).
Nije Ceha, nego Kanada, imas screent short na strani prije. Cehoslovacka je druga cura, kadar prije u filmu.
jeste, ali nema veze
Ma ja, nema veze sto je jedna plava, a druga crna, jedna ima kapu, druga traku, sto je jedna u Mizuno trenerci druga i Yassa odijelu, sto jedna ima rukavice sa 5 prstju, druga bez prstiju i sto jedna nosi olimpijsku baklju, a druga tablu sa imenom drzave.