Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvi put se javljam a sedam sati provedoh za racunarom zbog ovog foruma, Sarajeva i slika o njemu...
Mozda neko zna, ili moze pomoc... slike Kasarne Marsal Tito (unutra, spolja, iz bilo koje perspektive...)
Ne znam u kojoj je funkciji danas... moze li se posetit, razgledat, slikat... planirao sam doci.
Hvala svim ljudima dobre volje za svaki pokusaj koji urade citajuci ovaj post.
Prvi put se javljam a sedam sati provedoh za racunarom zbog ovog foruma, Sarajeva i slika o njemu...
Mozda neko zna, ili moze pomoc... slike Kasarne Marsal Tito (unutra, spolja, iz bilo koje perspektive...)
Ne znam u kojoj je funkciji danas... moze li se posetit, razgledat, slikat... planirao sam doci.
Hvala svim ljudima dobre volje za svaki pokusaj koji urade citajuci ovaj post.
Desna strana slike - nekad kasarna Maršal Tito, danas američka ambasada. Ostalo je doduše par zgrada kasarne u kojima su Elektrotehnički, Saobraćajni, Poljoprivredni i Kriminalistički fakulteti.
ambasadu je zabranjeno slikati a i nema se sta vidjeti (mozes je pogledati sa avazovog tornja sa kojeg je i napravljena ova slika). Otatak komlpeksa su ti faulteti, mozes uci, sjesti na klupu, razgledati itd. Pozdrav
nema se vise sta vidjet od kasarne osim fakulteta ili jos malo sto je ostalo kasarne al to imaju dvojica koji uredno skidaju cigle i dilaju .koliko se sjecam u ovoj temi ili nema ili ima vrlo malo slika sarajeva za vrijeme olimpijade,slike prije i slike poslje olimpijade.znam da ih ima ali koliko se sjecam malo ih ima ,eh zna li neko gdje mogu pregledat sve te slike pa cak i one ratne ako ima naravno negdje ili ako neko ima da ucini upload ?
Nisu slike cijelog Sarajeva, ali su slike meni najljepseg dijela. Ul cu slike, ali cu po postovima stavljati 3-4 slike da bude preglednije (nemoj me banovat svega ti, nije spam )