da su samo boju stakla stavili metalizirano izgledalo bi sasvim drugacije.daduli_sa wrote:Zasto ruzna? Napravljena je najbolje sto se moglo od onoga sto je bilo prije... A mislim da se nije moglo previse odstupati od starog izgleda i okruzenja...100_KA wrote:zgrada je definitivno ruzna, opet su stedjeli na ustrb svojih plata
Licno mislim da je super ispala.
Slike Sarajeva
- bpsang
- Lace
http://www.hotelitalia.ba/zzzzz wrote:Saraj je ljepota....kad se poredi sa onim monstrumom od gradjevine pored FDS u Pofalicima. Neko rece da je u pitanju Hotel Elvir & Sons.JD wrote:e fakat Saray je kritican, pa ima 850 razlicitih vrsta gradnje i oblika, veze s vezom nema. isto da si djetetu dao razlicite predmete razlicitih boja, pa ih ono onako bezbrizno nabaca kako samo njemu moze pasti na pamet...
Ima li neko sliku tog urbicida
-
zzzzz
I ja mislim da je to problem, sasvim bi drugacije izgledala da su stavili staklo "ja te vidim, ti me ne vidis"100_KA wrote:da su samo boju stakla stavili metalizirano izgledalo bi sasvim drugacije.daduli_sa wrote:Zasto ruzna? Napravljena je najbolje sto se moglo od onoga sto je bilo prije... A mislim da se nije moglo previse odstupati od starog izgleda i okruzenja...100_KA wrote:zgrada je definitivno ruzna, opet su stedjeli na ustrb svojih plata
ps.
Lace, na ovim fotografijama ispade da ova Italija i moze proci, najruznija je kad je gledas sa Puta zivota i vidis one krovove
- Lace
pa sta cekas? uslikaj je iz ruznog uglazzzzz wrote:I ja mislim da je to problem, sasvim bi drugacije izgledala da su stavili staklo "ja te vidim, ti me ne vidis"100_KA wrote:da su samo boju stakla stavili metalizirano izgledalo bi sasvim drugacije.daduli_sa wrote: Zasto ruzna? Napravljena je najbolje sto se moglo od onoga sto je bilo prije... A mislim da se nije moglo previse odstupati od starog izgleda i okruzenja...
ps.
Lace, na ovim fotografijama ispade da ova Italija i moze proci, najruznija je kad je gledas sa Puta zivota i vidis one krovove
- daduli_sa
Da, izgledalo bi kao sto izgledaju Momo & Uzeir, presijava se milion i jedna staklena povrsina presjecena sa jos toliko nekih lajsni i nosilica.. Neka hvala! Ovako djeluje prozracno i nema sarenila.100_KA wrote:da su samo boju stakla stavili metalizirano izgledalo bi sasvim drugacije.daduli_sa wrote:Zasto ruzna? Napravljena je najbolje sto se moglo od onoga sto je bilo prije... A mislim da se nije moglo previse odstupati od starog izgleda i okruzenja...100_KA wrote:zgrada je definitivno ruzna, opet su stedjeli na ustrb svojih plata
-
SherlockHolmes
- chuchumbamayumbe
Ja pojma nemam zasto nece da mi pokaze sliku?! Inace prvi put to pokusavam, cini mi se prosto, ali nece da je pokaze...
Gore je link, slika postoji, u cemu je probLJem?
- daduli_sa
Kod http://www.slibe.com kopiraj uvijek zadnji link koji ti se ponudi (puni format za forum ili tako nekako se zove)chuchumbamayumbe wrote:
Ja pojma nemam zasto nece da mi pokaze sliku?! Inace prvi put to pokusavam, cini mi se prosto, ali nece da je pokaze...
Ujedno, evo tvoje slike...

- karanana
nema jedaduli_sa wrote:Kod http://www.slibe.com kopiraj uvijek zadnji link koji ti se ponudi (puni format za forum ili tako nekako se zove)chuchumbamayumbe wrote:
Ujedno, evo tvoje slike...
- chuchumbamayumbe
By the way, momčilo sam!
Vidi li se sada slika??
Vidi li se sada slika??
Last edited by chuchumbamayumbe on 19/12/2006 18:40, edited 2 times in total.
- chuchumbamayumbe
Sad je ima, sad je nema, hmm, nešto se čudno dešava... Mora da smo svi skupa upali u ZONU SUMRAKA!?