Slike Mimi iz DK

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
neraida

#1 Slike Mimi iz DK

Post by neraida »

Zdravo evo da vam se svima javim sa vijestima o Mimi.
Nakon sto smo izvadili certifikat za EU kod Andreja da ona moze putovati a NIKO ga nije ni pogledao i izmirili sve zaostale dugove od Mimi,krenuli smo za DK. :-D
Sam put iz BiH za DK je prosao fino,Mimi nije bas volila voznju ali eto izdrzala je.
Kada smo dosli ovdje ja sam je malo odvojila od ostalih maca,i tam za neka dva dana ja da pocesljam macu cesljom za buhe nadjem 4 buhe..prva terapija je bila protiv buha,sa Advantage i sa uspjehom,uskoro opet treba Advantage.Nakon toga vidim na maci neke fleke pitam veterinara i citam neko gljivicno oboljenje,tako da sam joj dala dozu Program Veta koju mi je rekao veterinar da popije i vidim da vec ima uspjeha,opet za mjesec dana se treba ponoviti sa istom dozom i onda jos dvije manje doze.Okupala sam je dvaputa.Mimi jede masala,pije vodu,ide u pijesak i sve ostalo..jos je uvjek u kuci i sada je sa drugim macama i nekako gura.Nisu bas najbolje prijateljice ali podnose se. :D
Rana na ledjima je lijepo zarasla i dlaka polako raste na tom mjestu.
Slike Mimi poslije kupanja...sa mobitela su tako da nisu bas jasne opet cu je slikati ....

Image
Image
jaca78

#2 Re: Slike Mimi iz DK

Post by jaca78 »

Neraida :thumbup:
Mee

#3 Re: Slike Mimi iz DK

Post by Mee »

Bravo Nero! i HVALA TI!!! :thumbup:
SenSen

#4 Re: Slike Mimi iz DK

Post by SenSen »

Cestitam na novom clanu macje familije :-D Bas mi je drago da je maca nasla tako fin dom i novu raju :D
adonni

#5 Re: Slike Mimi iz DK

Post by adonni »

:thumbup: :kiss:
neraida

#6 Re: Slike Mimi iz DK

Post by neraida »

Hehe bar joj nece drustva nedostajat. :D :D ima jos jedna bosanska i 4 danske mace,pa valjda ce se znati sporazumiti. :lol: :lol: :lol:
Uklapa se ona sa njima sve bolje i bolje.
Jadnica svasta je prosla,ali evo ide nabolje.
Prekjuce smo se revakcinisali,i ispitali kod doktora.
Ona nevjeruje da je Mimi imala mikroporozu(ringorm) ali ja cu joj dati i ovaj mjesec istu dozu iz pipete pa da smo sigurniji.
Dlaka oko rane raste polako,sada joj to cistim aloe verom za zivotinje da bude sto bolje,i pocesljam je.Maca je pravo draga.
Uskoro cu jos koju sliku da postavim.
Advantage je opet dobila jer buhe nam netrebaju. :D
Skyfox

#7 Re: Slike Mimi iz DK

Post by Skyfox »

Nemogu da vjerujem da mi je tema promakla. Nero da mi nisi poslala PM ne bi je nikad skontao.

Preljepo izgleda, ali vidim da si se namucila dok si je dovala u to stanje. Vjerujem da se isplatilo :) :)

slobodno dodaj jos koju sliku :-D
Post Reply