Slike forumasa
-
dajdzarile
ma to za "sumlju" sam vec i zaboravio ... ang ne vadi to iz naftalina
naljutit ce se gluma opet pa kako cu je onda upoznati?
naljutit ce se gluma opet pa kako cu je onda upoznati?
-
Engram
Glumica wrote:ma ne ljutim se ja ... nego je bezveze, sve su slike tamo, sta ce moja ovdje... a uostalom, sta neko negativno ima uraditi sa nasim slikama... ne znam sta neko moze uraditi pa da me to povrijedi... nisam gola na slicijedino fluid sto konta da mi prikaci nausnice u obliku polumjeseca i zvijezde
![]()
meni je zanimljivo bilo vidjeti slike raje... sta fali da se stavi.... niti sam ja kakva javna licnost niti se slikom mogu ne znam kako kompromitovati, sve je to zeza...![]()
(uostalom, osisala sam se, ne bi me prepoznali)
http://www.smlinks.com/sotw/why/
- sekiracija
a imate li se cime nasekirati,ima li mene tu u albumu:SAx-carstvo

-
Belminator
Da i ja dam neki svoj komentar...svi izgledaju extra i mislim da su ovim fotkama definitivno razbili mit da se bilo na catu,bilo na forumu iza raznoraznih nikova kriju ruzne osobe koje u stvarnom zivotu nemaju sansi da nekoga upoznaju...od cura tesko mi je bilo odluciti između tisine,zenska,nikite,sicky i ostalih ali na kraju sam ipak slozio se da Regina izgleda definitivno najbolje...a od muske raje Prince je najveca faca...to je ono sto se po mom misljenju moze zakljuciti na osnovu slika
- sekiracija
pa molim vas ako imate vec tu moju sliku u albumu da je vidim 
- Danguba
MASKE SU PALE
Malo sam iznenadjen pomalo zbunjen ali mi je drago da su neke fotke ipak objavljene.Ni slucajno ne smijem sebi dati za pravo nekoga favorizovati kako od muskih tako i nase fine dame.
Ma svi su super na svoj poseban nacin.
Cinjenica je da nedostaje jos tih slicica,vise ili manje simpaticnih nickova medju koje spada i moja malenkost,ako uopste nekom nedostajem
Malo sam iznenadjen pomalo zbunjen ali mi je drago da su neke fotke ipak objavljene.Ni slucajno ne smijem sebi dati za pravo nekoga favorizovati kako od muskih tako i nase fine dame.
Ma svi su super na svoj poseban nacin.
Cinjenica je da nedostaje jos tih slicica,vise ili manje simpaticnih nickova medju koje spada i moja malenkost,ako uopste nekom nedostajem
- Danguba
pametnica wrote:pa gdje se mogu pogledati sve te vase slike jer samo sam vidjela glumicu,dayslepra,lace,nikitu,..
??? radoznala sam
pa tamo gdje si i njih vidjela
inda,
a ako se razocaras nisam kriv ja nego ...Ma kako ne bih nedostajao tako SLADAK.
-
JD
http://www.25novembar.com/smartchatpametnica wrote:pa gdje se mogu pogledati sve te vase slike jer samo sam vidjela glumicu,dayslepra,lace,nikitu,..
??? radoznala sam
Kad udjes, klikni gore na "Raja", i eto ga.
- sekiracija
tvoju sliku mi nosimo usrcuhananah wrote:Ma dangubo nisu uspjeli staviti moju sliku, koliko ja znam