Slike forumasa
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Gluma, gdje nadje onu boju eyeshadow... 
-
winetou
-
kame
Glumo, ne znam sto se ljutis. Objavljivanjem slike rizikujes da slika zavrsi....ko zna gdje. To sto je neko sad editovao poruku ne znaci da slika nece biti zloupotrijebljena na neki nacin. Prije svega tvoja slika....od svih koje se tamo nalaze.
To je razlog sto je ja necu nikad objaviti. Eventualno poslati na mejl odredjenom broju ljudi.
To je razlog sto je ja necu nikad objaviti. Eventualno poslati na mejl odredjenom broju ljudi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Haj kame sta si utrtao...kame wrote:Glumo, ne znam sto se ljutis. Objavljivanjem slike rizikujes da slika zavrsi....ko zna gdje. To sto je neko sad editovao poruku ne znaci da slika nece biti zloupotrijebljena na neki nacin. Prije svega tvoja slika....od svih koje se tamo nalaze.
-
Glumica
ma ne ljutim se ja ... nego je bezveze, sve su slike tamo, sta ce moja ovdje... a uostalom, sta neko negativno ima uraditi sa nasim slikama... ne znam sta neko moze uraditi pa da me to povrijedi... nisam gola na slici
jedino fluid sto konta da mi prikaci nausnice u obliku polumjeseca i zvijezde
meni je zanimljivo bilo vidjeti slike raje... sta fali da se stavi.... niti sam ja kakva javna licnost niti se slikom mogu ne znam kako kompromitovati, sve je to zeza...
(uostalom, osisala sam se, ne bi me prepoznali
)
meni je zanimljivo bilo vidjeti slike raje... sta fali da se stavi.... niti sam ja kakva javna licnost niti se slikom mogu ne znam kako kompromitovati, sve je to zeza...
(uostalom, osisala sam se, ne bi me prepoznali
-
regina
a i ne znam kakve to mogu biti zloupotrebe.....pa ni jedna slika nije nepristojna....i cemu takva panika......pa milioni slika su na internetu........Bobi wrote:Haj kame sta si utrtao...kame wrote:Glumo, ne znam sto se ljutis. Objavljivanjem slike rizikujes da slika zavrsi....ko zna gdje. To sto je neko sad editovao poruku ne znaci da slika nece biti zloupotrijebljena na neki nacin. Prije svega tvoja slika....od svih koje se tamo nalaze.
To je razlog sto je ja necu nikad objaviti. Eventualno poslati na mejl odredjenom broju ljudi.chuva tebe daidza..ne smije ti niko nishta...stavi sliku...
-
kame
Haha Bobi, nije stvar u tome. U nekom strahu.....
Jednostavno ne zelim da moja slika bude na internetu.
Moze se zloupotrijebiti na razne nacine.....da ne nabrajam sad....a da ja za to nikad i ne saznam....
Jednostavno ne zelim da moju sliku ima svako ko zeli....na svom kompu Glumo....
Bezze mi to.
Jednostavno ne zelim da moja slika bude na internetu.
Moze se zloupotrijebiti na razne nacine.....da ne nabrajam sad....a da ja za to nikad i ne saznam....
Jednostavno ne zelim da moju sliku ima svako ko zeli....na svom kompu Glumo....
Bezze mi to.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
me ne strah inspekcije i određenih osoba koje možda i nisu na forumukame wrote: Moze se zloupotrijebiti na razne nacine.....da ne nabrajam sad....a da ja za to nikad i ne saznam....
Jednostavno ne zelim da moju sliku ima svako ko zeli