Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Slika gdje na kojoj je prikazan transparent "Imamo 250.000 razloga da vas mrzimo" valjda hoće da prikaže poruku o navodno 250.000 ubijenih muslimana. Tom cifrom se u vrijeme izborne kampanje manipuliralo a što je notorna laž. Sva istraživanja pokazala su da je u ratu u BiH poginulo ili ubijeno približno 200.000 ljudi ali svih nacionalnosti (uključujući i Jevreje, Rome i ostale nacionalne manjine)!!!
Druga stvar. Rekoše kofol da će biti zabranjeno unošenje bilo kakvih obilježja osim državnih a pun je stadion bio nacionalnih zastava, od onih turskih sa mjesecom i zvjezdom čak do zastava Saudijske Arabije.
I onda se pitaju što Srbi i Hrvati ne navijaju za repku BiH?
U pravu si, treba sve strane zastave zabraniti. Sta ce se vijoriti zastave Turske, Arabije, Srbije, Hrvatske, Tunguzije.... Sto se mene tice, sve javno zapaliti
ventoli wrote:Hrvata i nema danas..pa to ti i sam Komarica i Puljic kazu
Nesto po Hercegovini i to je to
Ima nas, itekako! Za inat tebi i ostalim koji misle kao ti. Ima nas u središnjoj Bosni, Posavskoj županiji, toliki broj u Zapadno-hercegovačkoj županiji, Hercegovačko-neretvanskoj, Herceg-bosanskoj...
I nisu džabe BH Hrvati spiritus movens (kako reče Ashdown) BH ekonomije kad imamo danas u BiH najbolji standard, najjače tvrtke i punimo budžet Federacije sa 60%. I to sve "jer nas nema". Kojeg li apsurda!
Nikad takvo što Komarica i Puljić nisu rekli. Vadiš riječi iz konteksta. Njih dvojica upozoravali su kako su Hrvati nestali iz pojedinih dijelova Bosne etničkim čišćenjem (osobito regija Banja Luke).
Moze li ikako bez politike, bar na ovom podforumu?
Koga boli ku... za zastave i likove koji njima masu... najbitnije je da BIH sada ima jaku, respektabilnu reprezentaciju, koju vise ni najjace svjetske fudbalske sile ne gledaju kao trecerazrednu.
A kretena je uvijek bilo i uvijek ce ih biti... da nije njih, kako bi se znalo ko je normalan?
Zamisli kako bih se ja osjećao (i pored najbolje želje i volje da navijam za BiH) da na utakmici BiH-SiCG sjedi do mene skupina navijača sa zastavama tako nam bliske Saudijske Arabije i uzvikuje "alahu ekber".
Zamisli kako bih se ja osjećao (i pored najbolje želje i volje da navijam za BiH) da na utakmici BiH-SiCG sjedi do mene skupina navijača sa zastavama tako nam bliske Saudijske Arabije i uzvikuje "alahu ekber".
da, izvini...bolje ces se osjecati pored "svojih" koji vicu "jebem vam mater balijsku"..
Bila krava ili ne naša stvarnost je otužna.
Mada volim gledati Švajcarsku protiv Italijana Nijemaca Francuza jer svi navijaju za Švajcarsku.
P.S I pored šaha navijao sam za Izviđača ali......Ciudad Real mnogo jak .Htio sam reći pođimo od sebe biće nam lakše za druge .
Hvala .
Tri prsta su sinonim junaštva nad nejakim i nemoćnim ( barem ih ja tako doživljavam) , tako ako se uklone tri prsta trebala bi se ukloniti i ta zastava.
Ali...........dobićemo ih na Marakani.
Tri prsta su znak svetog Trojstva (Otac, Sin i Duh) po Bibliji, ali je zloupotrijebljen na najgori moguci nacin..nego, ne pricajte ovdje, nakacite slike fudbbalera da parim oci jer se tema ipak zove SLIKE sa utakmice
dajte meso meso meso tijela muska oznojena
Oprosti. Jednostavno mi u tom trenutno pade na pamet reklama za Milka čokoladu.
da, izvini...bolje ces se osjecati pored "svojih" koji vicu "jebem vam mater balijsku"..
i dalje stojim pored toga da nema opravdanja !
Ima opravdanja. Sve dok je ovog gore pobrojanog više od 50% stanovnika BiH neće navijati u ovim situacijama za BiH. Zar toliki broj ljudi nije dovoljno opravdanje?
I da, ipak ne mogu reći da sam u subotu navijao za SiCG (i pored tolikih turskih i inih zastava). Ali što ne znači da u slučaju BiH-Cro ne bih navijao za Cro.