Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
komi, neka si zatvorio onu temu, trebao si i ranije jer vec je pocela da zarasta u korov i da divlja... Ali buduci da je dobra, daj da probamo opet. Nadam se da ne krsim neko forumsko pravilo.
Dakle, hajde da vidimo slike koje imate sa tekme u subotu. Ne moraju biti savrsene, ali ako prenesu barem dio atmosfere sa Koseva bice dobre (slike curica sa sjedista oko vas se racunaju u dobre slike ). *I pliz, bez upustanja u 'dubokoumne' geopoliticke rasprave!*
imas jos koju, nego zestok transparent je bio velikim slovima ispisano "STA JE" i okrenuto prema navijacima SCG, jeli ima mozda neko tu sliku mislim da nije ko usliko!
Hvala na slikama. I one su dio demokratije. Sta, to ne smijemo ni reci 200.000-250.000 ubijenih? UBIJENIH BOSANACA. A AKO JE POGINUO NEKO KO SE NE SMATRA BOSANCEM , NIJE TREBAO NI POCINJATI SA UBIJANJEM.
Na ovu brojku dodajte svu nasu djecu i omladinu po bijelom svijetu.TO JE BOSANSKI GUBITAK, JEDNAK PO BOLU SVIH UBIJENIH I POGINULIH.
NEMOJ TE ME BANIRATI, MOLIM VAS
POZDRAV SCIM MOJIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA
evo o cemu se radi, ti koji su nosili transparent su ubili po kojeg od tih 200.000-250.000,
a ti fudbaleri nisu, tako da je to prilicno perverzno
u ostalom koji je smisao sporta