Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post Reply
bpsang

#101 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by bpsang »

Al' ti ne pristupaš optimistično realnosti.
Znaš kako sam ja to vidio na prvu: spušteno-plakatirana djetelina sa tri lista bliže je travnjaku i lijepo se uklopila u većini, jer ovih polomljenih i izokrenutih plakata samo je nekoliko.
:D[/quote]

to ,je bilo jucer ujutro A sta mislis, sta je danas , ima li ih razbacanih na sve strane ?
Čovjek

#103 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by Čovjek »

Desert Wind wrote:Ako dobijemo govno ovim izborima, a sve su prilike da "narod zna" - nastampacu narodu barem u svom gradu par hiljada kopija sa slikom cmara i natpisom politickog vlasnika naroda sa natpisom iznad istog da je vjecni restoran narodu zagarantovan upravo tu iz te cmarne rupe politicara sa natpisom koji bi isao npr IZABRALI STE SAD JEDITE.
Meni se čini da tebi u stvari smetaju samo plakati SDA? A evo za razliku od drugih stranaka SDA će sama uklanjati svoje plakate nakon izbora...
http://www.narodzna.ba/nakon-izbora-ukl ... /#comments
debelimedo

#104 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by debelimedo »

@Čovjek

sad oni valjaju zato sto ce ih ukloniti sa mijesta na koja ih nisu ni trebali postavljati i to poslije izbora,
ojjj majko

a SBBBBBBBBiH, kad se tek osnovao, haj reko mozda ce oni nesto drugacije radit, klinac! po kampanji su mi se ogadili vise nego ijedna druga stranka, pa samo sto na prolaznike ne pocnu lijepiti plakate, plus jos dnevni suplement avaza...
ecstase

#105 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by ecstase »

150Km dnevnica za ljepljenje plakata :D
maxell_sarajevo

#106 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by maxell_sarajevo »

ecstase wrote:150Km dnevnica za ljepljenje plakata :D
Koja stranka je u pitanju?Ja radim za 30KM dnevnicu.
ecstase

#107 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by ecstase »

maxell_sarajevo wrote:
ecstase wrote:150Km dnevnica za ljepljenje plakata :D
Koja stranka je u pitanju?Ja radim za 30KM dnevnicu.
kod radoncica

a posmatrac dobije 60 km
bpsang

#108 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by bpsang »

ŠUPLJE BURE ZA SVAKOG KO MISLI DA CE PROSPERIRARATI KOD TIH STARANAKA, OVDJE TREBA DA SE DESI SAMO ATOMSKI PA DA POVALJA SVE I SVAKOGA DA BI NOVE GENERACIJE BILE SIGURNE U ONO ZBOG ČEGA I ZA ŠTO ŽIVE...
OVO JE U SUŠTINI SRANJE DO BOLA,I DOK SE TO SRANJE NE ODSTRANI NIKOM NECE BITI, BOLJE ZA OBICNOG COVJEKA KOJI HOCE DA REALNO ZIVI.

EOVAKO IH TREBA POVALJATI:

Image

Image

Image
Control panel

#109 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by Control panel »

kad vidim kandidata za predsjednistvo drzave i okaci se na banderu pomislim boze ko za ovu budalu moze glasati.
karanana

#110 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by karanana »

kod mene ovi plakati upravo imaju kontraefekat od onog sto bi oni trebali da urade.

recimo, nisam vidio nikakve razlike izmedju trojice bosnjackih sinova koji se bore za predsjednistvo, ali nakon onih fahrinih primitivnih drvenih konstrukcija oko svake bandere i drveta, on mi se pravo zgadio.

hajmo ljudi kupite to drvo preko noci. ima tu finog drveta i kartona za nalozit a evo stize nam zima, snijeg mi vec pomalo mirise u zraku.
udrch

#111 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by udrch »

Stvarno ovi Tornjaci lijepe i kačaju gdje god stignu..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#112 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by Chmoljo »

udrch wrote:Stvarno ovi Tornjaci lijepe i kačaju gdje god stignu..
:roll:

čak ono ljepljenje plakata što idu na, recimo, one ploče koje ograđuju gradilište ne bih toliko ni osuđivao... te ploče će se nekad skinuti i biće ok... pa i ono na banderama... klasičan nametljivi papanluk...

ali ovo sa ovim tablama oko drveća :-) sve se bojim da će poslije izbora platiti svojima da počisti ovu pizdariju... :roll:

fuj!!!
pajero

#113 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by pajero »

U ovom trenutku mi samo jedna pjesma pada na pamet...

@pipi duga devetka ne mogu vjerovati da ti je OIK poslao ovakav mail??? SRAMOTA!!!
A sto se tice grada...KATASTROFA!!!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#114 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by PipiDugaDevetka »

pajero wrote:U ovom trenutku mi samo jedna pjesma pada na pamet...

http://www.youtube.com/watch?v=bLTlZ2Xgkuw
@pipi duga devetka ne mogu vjerovati da ti je OIK poslao ovakav mail??? SRAMOTA!!!
Evo šta sam ja odgovorio:
Sent: Friday, September 17, 2010 6:05 PM
Subject: Re: OIK-ILIDZA-obavjestenje

Gospodine Đelale,

Sta Vam je falilo da mi poshaljete propisani obrazac putem e-mail poruke.

Glasacu PROTIV i nadam se da ce nova vlast smijeniti sve chlanove OIK.

Sad, ja u tako kratkom roku moram lutati i traziti kancelariju OIK da bih prijavio nelegalno zalijepljene plakate koji ce na onom mjestu ostati najmanje 3 godine dok ih kisha, snijeg i sunce ne istope.
Sram Vas bilo zaradjujete 6-7 mojih penzija, a odgovarate mi porukom ponavljajuci konstatacije iz prve poruke, umjesto da ste mi poslali obrazac.

Vi ochigledno opstruirate pravo gradjana da se zale na prljanje Grada.

Sacu poslati protest CIK-u.

@PipiDugaDevetka
I današnji maliciozni odgovor. Lik likuje što me je birokratija pobijedila, a ne razmišlja o onečišćenju Grada. Nije ga briga. Šab ga gabri, njemu je oko 3 milje kaemova mjesečno, a meni penzija 10 puta manja.
Uvaženi gospodine,

Iskreno žalimo ukoliko ste razočarani našim obavještenjem i informacijom koju smo Vam dostavili,ali morate znati da Općinska izborna komisija sve svoje aktivnosti provodi u skladu sa zakonom i podzakonskim aktima,što se odnosi i na ovaj slučaj.
Uz iskreno uvažavanje.

Predsjednik OIK-a
Đelal Hasečić
BTW, onečišćenje finansirano iz budžeta koji i ja, i svi mi punimo. Iz budžeta će biti finansirano i čišćenje Grada nakon predizborne kampanje.
*mima*

#115 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by *mima* »

Jutros sam bukvalno gazala po Radoncicu......onaj trotoar pored kafica na Ciglanama....pored Goge pa na dalje.......fuj
Control panel

#116 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by Control panel »

*mima* wrote:Jutros sam bukvalno gazala po Radoncicu......onaj trotoar pored kafica na Ciglanama....pored Goge pa na dalje.......fuj
castim te picem :wink:
pajero

#117 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by pajero »

PipiDugaDevetka wrote:
pajero wrote:U ovom trenutku mi samo jedna pjesma pada na pamet...

http://www.youtube.com/watch?v=bLTlZ2Xgkuw
Evo šta sam ja odgovorio:
Sent: Friday, September 17, 2010 6:05 PM
Subject: Re: OIK-ILIDZA-obavjestenje

Gospodine Đelale,

Sta Vam je falilo da mi poshaljete propisani obrazac putem e-mail poruke.

Glasacu PROTIV i nadam se da ce nova vlast smijeniti sve chlanove OIK.

Sad, ja u tako kratkom roku moram lutati i traziti kancelariju OIK da bih prijavio nelegalno zalijepljene plakate koji ce na onom mjestu ostati najmanje 3 godine dok ih kisha, snijeg i sunce ne istope.
Sram Vas bilo zaradjujete 6-7 mojih penzija, a odgovarate mi porukom ponavljajuci konstatacije iz prve poruke, umjesto da ste mi poslali obrazac.

Vi ochigledno opstruirate pravo gradjana da se zale na prljanje Grada.

Sacu poslati protest CIK-u.

@PipiDugaDevetka
I današnji maliciozni odgovor. Lik likuje što me je birokratija pobijedila, a ne razmišlja o onečišćenju Grada. Nije ga briga. Šab ga gabri, njemu je oko 3 milje kaemova mjesečno, a meni penzija 10 puta manja.
Uvaženi gospodine,

Iskreno žalimo ukoliko ste razočarani našim obavještenjem i informacijom koju smo Vam dostavili,ali morate znati da Općinska izborna komisija sve svoje aktivnosti provodi u skladu sa zakonom i podzakonskim aktima,što se odnosi i na ovaj slučaj.
Uz iskreno uvažavanje.

Predsjednik OIK-a
Đelal Hasečić
BTW, onečišćenje finansirano iz budžeta koji i ja, i svi mi punimo. Iz budžeta će biti finansirano i čišćenje Grada nakon predizborne kampanje.
Taj je garant iz stranke "Sve po ZAKONU" :x
debelimedo

#118 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by debelimedo »

*mima* wrote:Jutros sam bukvalno gazala po Radoncicu......onaj trotoar pored kafica na Ciglanama....pored Goge pa na dalje.......fuj
:thumbup: :lol:
kod65

#119 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by kod65 »

debelimedo wrote:
:thumbup: :lol:
:thumbup: :bih:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#120 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

pajero wrote:
Taj je garant iz stranke "Sve po ZAKONU" :x
Jeste da, evo ga pod brojem 11 Izvršnog odbora SDA, opštine Ildidža
Izvršni odbor SDA Ilidža
Spisak članova Izvršnog odbora SDA Ilidža u mandatnom periodu 2005 - 2009

1. Amer Ćenanović predsjednik OO SDA Ilidža
2. Džemal Habibija član Izvršnog odbora;
3. Samir Lokvančić član Izvršnog odbora;
4. Irfan Džaltur predsjednik OO AM SDA Ilidža
5. Fadil Hubijar predsjednik Kluba vijećnika SDA
6. Omer Popovac član Izvršnog odbora
7. Senaid Memić član Izvršnog odbora
8. Ahmo Čengić član Izvršnog odbora
9. Alija Budnjo član Izvršnog odbora
10. Mesud Avdić član Izvršnog odbora
11. Đelal Hasečić član Izvršnog odbora
12. Rasim Tabak član Izvršnog odbora
13. Enes Šačić član Izvršnog odbora
14. Munib Agić član Izvršnog odbora
15. Muhamed Omerović član Izvršnog odbora;
16. Amir Mrnđić član Izvršnog odbora
17. Emir Sadžak član Izvršnog odbora
18. Esad Mulahasanović član Izvršnog odbora
19. Vahid Memić sekretar Općinskog odbora;

Nisam znao da jeste spojivo biti član Općinskog Izvršnog odbora SDA i istovremeno, predsjednik Opštinske Izborne komisije.
PipiDugaDevetka

#121 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Grešku sam načinio tešku što nisam anonimno poslao prigovor CIK-u jer sam danas primio (putem poštara, na moju kućnu adresu) pismenu obavijest OIK u kojoj me obavještavaju da se prigovor odbacuje kao nepotpun, te da se imam pravo žaliti CIK-u posredstvom OIK u roku od 48 sati. Napominjem da sam u prijavi CIK-u izostavio svoju kućnu adresu.

Image

Ova pismena obavijest je dostavljena, citiram:
DOSTAVLJENO:
1x @PipiDugaDevetka, Ul....ta i ta,....kućni broj,...taj i taj,...

1x BPS - Sefer Halilović

1x a/a
Savršeno mi je jasno šta je predsjednik OIK - Ilidža, Đelal Hasečić htio ovim da mi poruči.

Greška teška što nisam anonimno! Ne bojim se, poginuo bih za svoju JEDNU I JEDINU, BEHARU! :bih:
pajero

#122 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by pajero »

Rekao sam ti ja...Stranacki ljudi u OIK-u, stranacki ljudi u BO, stranacki ljudi na svim pozicijama od obrazovanja preko zdravstva do saobracaja i sta si ocekivao? :x
PipiDugaDevetka

#123 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

pajero wrote:Rekao sam ti ja...Stranacki ljudi u OIK-u, stranacki ljudi u BO, stranacki ljudi na svim pozicijama od obrazovanja preko zdravstva do saobracaja i sta si ocekivao? :x
U tome se i krije snaga kleptokratske vlasti SDA/SBIH, sve imaju u šaci, pa će ih biti teško pobijediti na slijedećim izborima. Armija činovnika se uhljebila na rahat radnim mjestima državnog tipa. Progresija broja njihovih ''kupljenih'' glasača raste ukoliko se tu ubroje i članovi njihovih porodica, bliski prijatelji, zatim, ovisnici koji im plaćaju za neke usluge da bi bolje prošli na tenderima,...i ko zna kakvim sve ne poslovima, grantovima,,... :(
Control panel

#125 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !

Post by Control panel »

zar se smiju djeca koristiti u politicke-predizborne svrhe :?:

Image
Post Reply