Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovih nekoliko slika se koristi prilikom ispitivanja "da li ste pod stresom". Ako se slike pomjeraju... onda ste pod stresom. Djeca ih vide potpuno nepokretnim.
Fair Life wrote:Ovih nekoliko slika se koristi prilikom ispitivanja "da li ste pod stresom". Ako se slike pomjeraju... onda ste pod stresom. Djeca ih vide potpuno nepokretnim.
Pusti suplju, jedno moje dijete se skoro onesvijestilo.
Fair Life wrote:Ovih nekoliko slika se koristi prilikom ispitivanja "da li ste pod stresom". Ako se slike pomjeraju... onda ste pod stresom. Djeca ih vide potpuno nepokretnim.
Pusti suplju, jedno moje dijete se skoro onesvijestilo.
meni su davali metadone sa jos nekim cudnim bobama..imale su male smajlije po sebi..i zivotinje..jah..i cvijece..sestra semsa se djecom klela da su njoj pomogle..i da ce mi doktori kupiti vikendicu na Barama (i to finu parcelu) ako ih nastavim uzimati sa metadonima..
pazi to jaro moj,apartman u jagomiru i vikendica na barama..
jagomirka wrote:meni su davali metadone sa jos nekim cudnim bobama..imale su male smajlije po sebi..i zivotinje..jah..i cvijece..sestra semsa se djecom klela da su njoj pomogle..i da ce mi doktori kupiti vikendicu na Barama (i to finu parcelu) ako ih nastavim uzimati sa metadonima..
pazi to jaro moj,apartman u jagomiru i vikendica na barama..
kud ces ljepse... ja preferiram vlakovo... tako znam da ce mi urjetko ko naletiti,.. volim mir i tisinu