Osim ovoga, haker je izjavio ljubav osobi čije ime počinje sa A te se potpisao kao Kišobran.
"Želim svoje znanje ispoljiti na najbolji mogući način, nek' vam bude svima krivo što ovakvih poput mene nema više. Anonymous BiH, Kišobran
Moderator: Chloe

O'zone wrote:
Ima i primjerenih nacina da se prosvjeduje, umjesto napada, pa i virtualnog, na institucije drzave.bijela wrote:
Osim ovoga, haker je izjavio ljubav osobi čije ime počinje sa A te se potpisao kao Kišobran.
"Želim svoje znanje ispoljiti na najbolji mogući način, nek' vam bude svima krivo što ovakvih poput mene nema više. Anonymous BiH, Kišobran"
Nisu to Anonymous-i jer je ostavio svoj nick na kraju, sigurno je neko dijete zeljno paznje.bijela wrote:
"Želim svoje znanje ispoljiti na najbolji mogući način, nek' vam bude svima krivo što ovakvih poput mene nema više. Anonymous BiH, Kišobran"
oplakahliberty02 wrote:
Iz kojeg je ovo filma?liberty02 wrote:
-danTe- wrote:
Mislim iz ovoga http://www.imdb.com/title/tt0480687/Entropio wrote:Iz kojeg je ovo filma?liberty02 wrote:
liberty02 wrote: